Pomysł na usuwanie otrzezen
Re: Pomysł na usuwanie otrzezen
Ostrzezenie na pół roku albo rok ok... ale nie na miesiąc czy dwa... bez przesady... łamie regulamin, który jest najwazniejszy to musi jakies konnsekwencje poniesc...!!
- masak (Jestem Hardkorem)
- Specjalista
Niech będzie nawet na pół roku czy rok, nie mówię przecież że byłoby to złe
oczywiście, kto łamie regulamin musi później swoje wycierpieć - byle nie w nieskończoność.
-
ginek
" pisze: oczywiście, kto łamie regulamin musi później swoje wycierpieć - byle nie w nieskończoność.
zgadzam sie w 100% z toba masak! pozdro
Nie żeby wielce czekać rok na usunięcie ostrzeżenia, bo gościu już dawno nasra na to forum, ale miesiąc wydaje mi się ok
Jeśli ktoś będzie chciał się pozbyć osstrzeżenia powinien przez, nie wiem, miesiąc idealnie stosować się do regulaminu, jak już wspomniał masak! Dyzm4 tak piszesz o tym regulaminie jak o bóstwie! Może jeszcze przygotować zestaw pytań dla nowych użytkowników i zrobić test z regulaminu? jak nie zdasz to wypier***aj z muzikum i tyle... Nie mielibyście potem problemu z "nieujażmionymi" userami którzy łamią regulamin; a że na forum pozostało by z 20 osób to już boczny temat 
ach fantazja poniosła...
pozdr
ach fantazja poniosła...
pozdr
-
Dito.?
Sądze, że większość userów po otrzymaniu bana nawet na tydzień, po prostu rzuci je w zapomnienie.." pisze:A zamiast warnów samoistnie wygasających po upływie pewnego czasu - czasowe bany na wstęp, na przykład tygodniowy lub miesięczny. Co o tym sądzicie?
-
Macio117
Jak to jest na innych forach?
Ważność ostrzeżenia wykasa po miesiącu.
Ważność ostrzeżenia wykasa po miesiącu.
-
NicraM
Ja jestem za pomysłem mijania warnów po jakimś czase.
Czym większe przestępstwo się popełniło tym warn powinien trwac dłużej.
Czym większe przestępstwo się popełniło tym warn powinien trwac dłużej.
Moim zdaniem powinno być na pół roku albo rok...!!
Tak jak to już wcześniej pisałem...!!
Nie chce warna niech czyta regulamin i koniec dyskusji
Tak jak to już wcześniej pisałem...!!
Nie chce warna niech czyta regulamin i koniec dyskusji
- Specjalista
Dyzm4, zgadzam się z Twoim pierwszym wariantem - niech osoba ukarana warnem przez pół roku się wykazuje dobrym zachowaniem 
-
NicraM
masak wiesz o czym mowisz, pół roku tak ? wątpie czy prócz modów tu zostana jacys uzytkownicy. poza tym roi sie od pijawek co odstrasza od tego forum. Ahhh szkoda gadac z wami nara wszystkim przenosze sie na clubbersów
- Specjalista
NicraM, wiem o czym mówię - jestem na tym forum prawie dwa lata, pół roku zlatuje szybciej niżbym chciał 
Ani regulaminu do przestrzegania 
Pewnie, bo tam nie ma pijawek" pisze:przenosze sie na clubbersów
NicraM, Dobra idz... łaski mi nie zrobisz... a jak Cie zobacze na forum łamiącego regulamin to wylatujesz...!! Leszcz :\
- Specjalista