heheh dobretomekfura pisze:"Tomek biega z darkiem wokół sali i krzyczy po*******, po******" - na lekcji wfu podczas bezsensownego biegania z piłką ręczną![]()
Jakie najlepsze uwagi dostaiście od swoich nauczycieli
-
Monika
Re: Jakie najlepsze uwagi dostaiście od swoich nauczycieli
- GoodGirlBadGirl
- Ekspert
nono niezłe uwagi 
matematyczka wpisując uwagę Marcinowi R.: nie reaguje na uwagi koleżanki
a tak ogólnie to u nas mało jest śmiechowych uwag -> lecą tylko nieźle poryte hasła na lekcjach, np.:
-> informatyk do Magdy S. (chcąc usiąść na krześle obok niej, a Magda S. kładąc nogi na krzesło): bierz te nogi bo śmierdzą
-> ten sam informatyk do tej samej Magdy S.: no ja nie będę wieki czekał aż Ty będziesz gotowa
-> matematyczka do Damiana R. (wymienia daty kiedy nie miał mundurka) .. lutego, .. marca, .. marca i 1 kwietnia
Damian: taaa może jeszcze frytki do tego?
jest tego o wiele więcej jeszcze :] :] :] :]
matematyczka wpisując uwagę Marcinowi R.: nie reaguje na uwagi koleżanki
a tak ogólnie to u nas mało jest śmiechowych uwag -> lecą tylko nieźle poryte hasła na lekcjach, np.:
-> informatyk do Magdy S. (chcąc usiąść na krześle obok niej, a Magda S. kładąc nogi na krzesło): bierz te nogi bo śmierdzą
-> ten sam informatyk do tej samej Magdy S.: no ja nie będę wieki czekał aż Ty będziesz gotowa
-> matematyczka do Damiana R. (wymienia daty kiedy nie miał mundurka) .. lutego, .. marca, .. marca i 1 kwietnia
Damian: taaa może jeszcze frytki do tego?
jest tego o wiele więcej jeszcze :] :] :] :]
- KOT ANDRZEJ
- Specjalista
Kupmla 
Tomek $%^^*#&^# Uwaga za "pufanie" na lekcji
Tomek $%^^*#&^# Uwaga za "pufanie" na lekcji
to było w 1szej gim, nie moja uwaga (ja nigdy nie miałam uwagi
) ale koleżanki
:
"Bawienie się na lekcji Biedronką" hehe
"Bawienie się na lekcji Biedronką" hehe
Ja pamiętam jeszcze z GIM,kumpela dostała następującą uwage :
" Dorota ******* powiedziała na głos podczas lekcji angielskiego " Patka kurwa sama robisz loda staremu"
Poza tym jak widze,że większość pisze,że nie dostaje uwag to mnie dźwiga
Ja tam byłem i jestem niegrzeczny,więc zawsze było tego pełno
np. :
" Janek M******* powiedział do mnie(pani mgr Maria K***
) "Ale z pani szmata" i nie reagując na moje reprymendy wychodząc z sali powiedział "Wypierdalaj pókim dobry" " xD
Niby nie ma się czym chwalić ;p Alle nie wytrzymałem,bo mi pogieła gazete :lol:
A znowu w technikum tego było pełno,bo klasa to były same świrusy ;p :D Od jedzenia na lekcji,poprzez udawanie stosunków z kolegą po teksty do nauczycieli "Ja go ku*wa zapie*dole" :lol2: xD ;p :D
" Dorota ******* powiedziała na głos podczas lekcji angielskiego " Patka kurwa sama robisz loda staremu"
Poza tym jak widze,że większość pisze,że nie dostaje uwag to mnie dźwiga
" Janek M******* powiedział do mnie(pani mgr Maria K***
Niby nie ma się czym chwalić ;p Alle nie wytrzymałem,bo mi pogieła gazete :lol:
A znowu w technikum tego było pełno,bo klasa to były same świrusy ;p :D Od jedzenia na lekcji,poprzez udawanie stosunków z kolegą po teksty do nauczycieli "Ja go ku*wa zapie*dole" :lol2: xD ;p :D
Uczen dusi kolezanke..
Klasa 1 SP
nie chciała mi oddac kredy
Klasa 1 SP
nie chciała mi oddac kredy
Kazde bieganie z piłka jest bezsensowene.. a po drugie.. to wolny kraj kazdy moze mowic co chcetomekfura pisze:"Tomek biega z darkiem wokół sali i krzyczy po*******, po******" - na lekcji wfu podczas bezsensownego biegania z piłką ręczną![]()
- Chris da Lucca
- Specjalista
Technikum 2ga klasa, uwaga dla całej klasy: "Tomasz ***** i Mateusz *****, bez zgody wychowawcy, ani rodzica wypisali sie z kółka europejskiego w czym poparła ich cała klasa (bo co mieliśmy zrobić
)"
Ludzie po 18 lat, a ona o rodzicach
Facetka od francuskiego juz tak miala :p
Zdarzały się lepsze, ale nie pamiętam dokładnie...
Ludzie po 18 lat, a ona o rodzicach
Facetka od francuskiego juz tak miala :p
Zdarzały się lepsze, ale nie pamiętam dokładnie...
-
gusia1302
uwagę miałam w życiu tylko jedną i brzmiała ona : ,, Warczy na nauczyciela na lekcji " 
-
CyC_17
u nas na lekcjach to wogle jest przypadł ^^
Jest taki chlopak co niezdal 2 razy ^^
Na muzyce: Pan opowiadał jakiś kawał... kolega mowi, że jak idzie do kibla to bieze telefon... drugi natomiast kolega mowi ze bieze gazete PlayBoy ^^ Nauczyciel na to :
przeciez tam nic nie ma ^^ a kumpel: a w CKM'ie pan sprawdzał ^^ (ale nie dostał uwagi^^)Bo nauczyciel od muzy lubi sobie nami pożartowac ^^
Na Świetlicy Szkolnej : ktoś puka do drzwi... qmpel na to : nie wchodzic przebieram sie...^^ i weszla jakas facetka, pogadala z nauczycielką z która mielismy zastepstwo^^
Gdy jeszcze raz ktos zapukał... kolega na to : "Nie wchodzic...Pierdole sie"^^ dostał uwage o tresci : Wulgarnie odzywa sie do nauczyciela i sie z tego smieje ^^
tyle ze mnie ^^
Jest taki chlopak co niezdal 2 razy ^^
Na muzyce: Pan opowiadał jakiś kawał... kolega mowi, że jak idzie do kibla to bieze telefon... drugi natomiast kolega mowi ze bieze gazete PlayBoy ^^ Nauczyciel na to :
przeciez tam nic nie ma ^^ a kumpel: a w CKM'ie pan sprawdzał ^^ (ale nie dostał uwagi^^)Bo nauczyciel od muzy lubi sobie nami pożartowac ^^
Na Świetlicy Szkolnej : ktoś puka do drzwi... qmpel na to : nie wchodzic przebieram sie...^^ i weszla jakas facetka, pogadala z nauczycielką z która mielismy zastepstwo^^
Gdy jeszcze raz ktos zapukał... kolega na to : "Nie wchodzic...Pierdole sie"^^ dostał uwage o tresci : Wulgarnie odzywa sie do nauczyciela i sie z tego smieje ^^
tyle ze mnie ^^
-
Moudy
"-30 za włączanie telefonu i puszczanie muzyki"
Sęk w tym że, nie miałem wtedy telefonu tylko ktoś inny
Sęk w tym że, nie miałem wtedy telefonu tylko ktoś inny
u mnie na majmie umowilismy sie w klasie ze o 14 00 wszyscy puszczamy melodie z "power rangers" slynna "go go power rangers",wybila 14 00 wszyscy puscili i po tym 5 osob(w tym ja
) wyszlo z sali mowiac "zordon nas wzywa do centrum dowodzenia" a uwaga brzmiala tak: "uczniowie xyz wyszli z sali do centrum dowodzenia na wezwanie zordona" mowie wam wychowawczyni i rodzice mieli swietny ubaw 
- Andy Jones
- Weteran
ja dostalem - 10 czestuje kolege chipsami na lekcji