Ustawianie tematów wg dat nie osttanich postów
-
kupis18
Re: Ustawianie tematów wg dat nie osttanich postów
Spotkałem wiele forum w tym chyba najbardzicej znane w necie c..... i tam tak jest wiec napewno istnieje 
Wiec... ciekawe czy sie doczekamy takiej opcji na naszym forum 
-
kupis18
Czuje......zeee.... ;P tej opcji nie bedzie ;P nie wiem czemu ale jakos tak 
zawsze trzeba mieć nadzieje" pisze:Czuje......zeee.... ;P tej opcji nie bedzie ;P nie wiem czemu ale jakos tak![]()
a ogólnie pomysł dobry
no chomik milczy a pomysl dobry..miejmy nadzije ze bedzie to wprowadzone,
co do wrzucania nutek to wydawalo mi sei ze wrzucanie po kilka do jednego tematu jest ok ale pojedynczo chyba wygodniej???? nie powinno byc w takim razie ograniczen forum z taka iloscia nut bedzie zylo i funkcjonowalo coraz lepiej!!a jesli malo miejsca to nowe sie wrzuca stare wywala i nowe wchodza nie???
pozdro!!

co do wrzucania nutek to wydawalo mi sei ze wrzucanie po kilka do jednego tematu jest ok ale pojedynczo chyba wygodniej???? nie powinno byc w takim razie ograniczen forum z taka iloscia nut bedzie zylo i funkcjonowalo coraz lepiej!!a jesli malo miejsca to nowe sie wrzuca stare wywala i nowe wchodza nie???
pozdro!!
popieram, a nawet pójdę dalej... byłbym za tym ażeby można było sobie wybrać rodzaj sortowania. np według ostatniego posta, czy jak to w temacie daty dodania! rzeczywiscie to by bardzo usprawniło system