Eska Jump Hits 2008

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Motherfucker

Re: Eska Jump Hits 2008

Post autor: Motherfucker »

To jest po prostu żałosne! Dlaczego ludzie tak bardzo komercjalizują Hard House? To już, nawet Hard House nie jest, bo z Hard'e 90% tych wałków nie ma nic wspólnego. J*bać Eskę itp. komercyjne ścierwo. Usunąć to!

-10/10.

[ Dodano: 10-03-2008, 11:19 ]
Niestety, ale nie możesz, bo tam wyrażam swoją opinnię na temat tej składanki, więc wszystko z godne z reg. Jeżeli mam się więcej napisać to proszę bardzo:

Słysząc nazwę skladanki już się przykro robi, co komercja może zrobić z pięknem gatunku. Co do samych utworów, są to 'stare hit'y' w nowych odsłonach. Producenci dużo się nie namęczyli, gdyż dali tylko kick charakterystyczny dla Hard House, jeszcze taki zniekształcony i zelżony, że prawie w ogóle go nie słychać.

Chcecie prawdziwą dawkę Hard House? Proszę bardzo, niedługo zapodam występ Dj'a Ruthless'a na Qlimax 2006. To są dobiero dźwięki, które miażdzą.

Dla niewiedzących Ruthless jest członkiem duetu Jeckyll & Hyde odpowiedzialnego za takie wałki jak Frozen Flame. ;)
Airspace

Post autor: Airspace »

No racja, ten jumpstyle to proba przerobienia komercji na hardhouse, ale w czym ci to ku*wa przeszkadza??? Przez takie nuty moze jumpstyle zyska nowych sluchaczy! A poza tym wszyscy WIELCY znawcy tępią komercje... Co w niej nie tak?? KAZDA gdziekolwiek wydana nuta jest juz komercyjna, tak wiec Trance, Hardstyle, House, ELectro tip, są komercyjne..
Marcinekg007
Użytkownik

Post autor: Marcinekg007 »

dzienki za wystawek super wrzuta 10/10
Marvin-Mode

Post autor: Marvin-Mode »

Co to za badziew? Ja nie wiem jak można takie coś wydać.
Ocena 0/10. :zly:
baran0001

Post autor: baran0001 »

Spoko albumik można sobie poskakac :D ^D^ :lol2:
janosik700

Post autor: janosik700 »

dzięki
Lord_Jordan
Nowicjusz

Post autor: Lord_Jordan »

Świetna składanka :)
Marvin-Mode

Post autor: Marvin-Mode »

Airspace pisze:KAZDA gdziekolwiek wydana nuta jest juz komercyjna, tak wiec Trance, Hardstyle, House, ELectro tip, są komercyjne..
To ty nie wiesz co to jest komercja.
Awatar użytkownika
spOXer
Użytkownik

Post autor: spOXer »

@up

Ty zapewne również tego nie wiesz... Komercja muzyce to przystosowanie jej do gustów "mas" ludzi. Czyli można powiedzieć większość kawałków, której w moim mniemaniu da się słuchać by się do tego zaliczało. Dajmy na to shranz nie jest komercyjny, czemu? Odpowiedź prosta w praktycznie każdym kawałku shranzowym te same sekwencje są zapętlane minutami, do tego dźwięki strasznie drażnią uszy... A że wytwórnie biorą tylko kawałki, które da się słuchać to inna sprawa ;) .
Awatar użytkownika
konrad126
Użytkownik

Post autor: konrad126 »

nono jestem pod wrażeniem
marikrk
Użytkownik

Post autor: marikrk »

no dobre nutki i dobry basik.thx :D
Awatar użytkownika
ZeSiQ
Użytkownik

Post autor: ZeSiQ »

a mi sie tak srednio spodobało.. spodziewałem sie czegos znacznie lepszego.. 5/10
vario

Post autor: vario »

Jumpstyle rządzi!!!
ODPOWIEDZ