KONIEC ŚWIATA 2012

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
mała789
Klubowicz

Re: KONIEC ŚWIATA 2012

Post autor: mała789 »

eee nie wierze :)
panodmuzyki
Nowicjusz

Post autor: panodmuzyki »

koniec świata miał być w 2000 roku pierwszego stycznia, pamiętam były ferie i miałem chyba dwie pały na półrocze ale skoro miał być koniec świata to się nie uczyłem bo szkoda czasu było :P
ku rozpaczy wszystkich nie było końca świata ja szczęsliwie ubłagałem nauczycielki i mi zaliczyły przedmioty :)
obawiam się ze następnego końca świata nie przeżyje :(
blackdogwwl

Post autor: blackdogwwl »

koniec swiata bedzie dla nas jak bedziemy wachac kwiatki od spodu ;) a tak to nie ma co sie przejmowac tylko zyc dalej. Jakbysmy tak wszystko wiedzieli to bysmy z lozka nie wstawali bo dzis akurat mam potknac o kraweznik ;)
Co ma byc to bedzie i my tego nie zmienimy. Klimat juz i tak sie zmienia wiec tylko mozemy to zwolnic... a jak gdzies wyczytalem to najwieksza przyczyna teraz to samoloty a nie samochody jak kazdy mysli.
Awatar użytkownika
diegoT
Specjalista

Post autor: diegoT »

Końca świata nie będzie, wierzcie mi.
Ale jakbym się mylił to każdemu kogo wprowadziłem w błąd stawiam browara. xD
Awatar użytkownika
Iza
Ekspert

Post autor: Iza »

ja tam nie wierze w takie brednie tak to nazwę...pożyjemy zobaczymy... :P heh pozdro ^^
Awatar użytkownika
Duuszeeek
Weteran

Post autor: Duuszeeek »

a jak bedzie to sie mowi przyroda xD walic to xD
Awatar użytkownika
Bartezz
Ekspert

Post autor: Bartezz »

eeee kłamiecie....koniec swiata bedzie za sto lat gdy sie ozon wypali..a my bedziemy sie smazyc jak w piekle
Gimbus
Specjalista

Hee

Post autor: Gimbus »

Heeee bardzo ciekawe a wiecie co te proroctwa są prawdą ale ludzie zle je interpretują ! To prawda w 2012 roku ma sie do ziemi zblizac nieznany obiekt kosmiczny ... Nie bedzie to asteroida ale statek kosmiczny załozycieli naszej cywilizacji ! Przybedzie on po to zeby zapobiedz globalenmu przebiegunowaniu :) Bedzie on wygladał jak 2 slonce z takim jakby bolcem ... Ten bolec to podobno działo ktore moze zniszczyc naszą planetę a raczej obiekty ktore sproboja im przeszkodzic w URATOWANIU ziemi ! Wszystko jest napisane pod adresem

Kod: Zaznacz cały

http://www.ndw.v.pl/forum/zobacz_artykul.php?id_artykulu=11196

ALE JA W TO OSOBISCIE NIE WIERZE CHOCIAZ FACET KTORY NAPISAL ARTYKUL WSZYSTKO ZE WSZYSTKIM POLACZYL ! ZYCZE MILEGO CZYTANIA BO JA W TE BAJECZKI NIE WIERZE ... TYLKO ZE POLSKA JEST PECHOWYM KRAJEM A PILSKA NOZNA NAJBARDZIEJ ZNANYM I LUBIANYM SPORTEM NA SWIECIE !!! WIEC DLACZEGO EURO 2012 JEST W POLCE ROZGRYWANE AKURAT W ROKU KIEDY TE DEBILE SOBIE UBZDURAŁY ZE WTEDY BEDZOE KONIEC SWIATA :| DLAMNIE TO TROCHE DZIWNE ALE DUPA TAM I TAK KONIEC SWIATA MA BYC DOPIERO 21 GRUDNIA A EURO JUZ WTEDY NIE BEDZIE !!! I TO JEST DOBRE TAK JAK KTOS POWIEDZIAŁ NIEPAMIETAM KTO DZIEN PRZED KONCEM SWIATA SIE WYBAWIE !!! JESTEM DJ I DO 2012 ROKU MAM ZAMIAR ZAGRAC W WIELU KLUBACH I RADIACH INTERNETOWYCH !!! MAM ZAMIAR ROZPOWSZECHNIC MOJA MUZYKE TAK ZEBY STAŁA SIE ZNANA ... JAK MYSLICIE UDA MI SIE TEGO DOKONAC DO ROKU 2012 ?? MAM NADZIEJE !!! :]

Pozdrawiam

Hyperallstars aka WhiteLine ;D
Kozak_Rap

Post autor: Kozak_Rap »

miesiące mijają, konto zmieniłem a temat dalej sie trzyma
Awatar użytkownika
Ghost
Ekspert

Post autor: Ghost »

a to odświeżę temat xD gadanie i jeszcze raz gadanie :P