Co byś powiedzial swojej dziewczynie/chlopakowi
-
Moudy
Re: Co byś powiedzial swojej dziewczynie/chlopakowi
Ja jestem osobą otwartą. Powiedział bym że, ją kocham ale oczywiści jeśli by dała znak że, jej na mnie zależy. Jestem poważny więc na pewno bym nie mówiłem I love you. Tylko po polsku i nie kocham Cię, tylko zależy mi na Tobię bardziej niż na innych albo coś takiego
Haa to ja Wam jeszcze powiem coś z życia wzięte
Bo ja to jestem taka parówa,że normalnie nie idzie...
Byłem wczoraj w Katowicach w Clubie Spiż :] i była taka fajna dziewczyna,ale za ch*j nie umiałem do niej zagadać,w tańcu też tak nieśmiało...ani za talie,ani za ręke ani nic...
I ona za jakiś czas poszła,a ja na szybko wymyśliłem tym moim małym móżdżkiem,żeby napisać jej na kartce swój numer tel i gadu i,żeby się odezwała...
I póki co głucho ;p :| Tak,więc nie ważne co powiedziecie jakimś laskom,ważne,żebyście zagadali,a nie tak jak ja,ta jebana pizda, nieśmiała stoi jak ten ciul... xD ;/
- DeeJay Yang
- Specjalista
heheh kolega to ma dobra samo ocene a moze byles bez trunkow
to cie rozumiem najlepiej dziabnac sobie jakies 3 piwka lub cos mocniejszego i napewno bajera sie bedzie krecic
no ale wiesz moze nie zagadala bo sie jej nie podobasz albo ma chlopa
albo tez inna opcja nie ma neta i koma
heh
Nie no ziomuś aż tak hardcorowo to nie
A powiem Ci,że jak ją spotkałem pierwszy raz to poleciałem po kumpla się napić,jebłem kamikadze,ale oczywiście nic mi się nie stało...
Potem jeszcze mieszałem,ale nic ;/ Do domu na trzeźwo ;p Mam niską samoocene,bo wiem,że ciula ze mnie ;p Laska właśnie sama się mnie przyglądała,a ja podbiłem bliżej niej,ale,żeby jakieś konkrety nto nic ;/ :[
- DeeJay Yang
- Specjalista
ahaaaa. no to sprawa wygladala innaczej czyli powiem ci tak mialem chujo... dzien zdaza sie taki miec
no nawet jak wypiszesz tego litrami to bedziesz trzezwy... no ale powiem tak no zjeba... sprawe
ale nastepnym razem juz napewno tego nie popelnisz
zobaczysz trzeba sie przelamac
Damy rade jeśli nie będe taka jebaną nieśmiałą pizdą
Dzięki za słowa otuchy,zobaczymy jak to zadziała :lol2: ;p ;D
- DeeJay Yang
- Specjalista
hehehe no i masz dobre podejsie juz cie lubie ziomek
hehe
- Zalef aka Staffu
- Ekspert