Co byś powiedzial swojej dziewczynie/chlopakowi

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Moudy

Re: Co byś powiedzial swojej dziewczynie/chlopakowi

Post autor: Moudy »

Ja jestem osobą otwartą. Powiedział bym że, ją kocham ale oczywiści jeśli by dała znak że, jej na mnie zależy. Jestem poważny więc na pewno bym nie mówiłem I love you. Tylko po polsku i nie kocham Cię, tylko zależy mi na Tobię bardziej niż na innych albo coś takiego
Awatar użytkownika
Jonek9FCB
Specjalista

Post autor: Jonek9FCB »

Haa to ja Wam jeszcze powiem coś z życia wzięte ;p Bo ja to jestem taka parówa,że normalnie nie idzie... ;/ ;D Byłem wczoraj w Katowicach w Clubie Spiż :] i była taka fajna dziewczyna,ale za ch*j nie umiałem do niej zagadać,w tańcu też tak nieśmiało...ani za talie,ani za ręke ani nic... ;/ I ona za jakiś czas poszła,a ja na szybko wymyśliłem tym moim małym móżdżkiem,żeby napisać jej na kartce swój numer tel i gadu i,żeby się odezwała... xD I póki co głucho ;p :| Tak,więc nie ważne co powiedziecie jakimś laskom,ważne,żebyście zagadali,a nie tak jak ja,ta jebana pizda, nieśmiała stoi jak ten ciul... xD ;/
Awatar użytkownika
DeeJay Yang
Specjalista

Post autor: DeeJay Yang »

heheh kolega to ma dobra samo ocene a moze byles bez trunkow :P to cie rozumiem najlepiej dziabnac sobie jakies 3 piwka lub cos mocniejszego i napewno bajera sie bedzie krecic :D no ale wiesz moze nie zagadala bo sie jej nie podobasz albo ma chlopa :P albo tez inna opcja nie ma neta i koma :P heh
Awatar użytkownika
Jonek9FCB
Specjalista

Nie no ziomuś aż tak hardcorowo to nie xD :lol2: A powiem Ci,że jak ją spotkałem pierwszy raz to poleciałem po kumpla się napić,jebłem kamikadze,ale oczywiście nic mi się nie stało... ;/ ;/ ;/ Potem jeszcze mieszałem,ale nic ;/ Do domu na trzeźwo ;p Mam niską samoocene,bo wiem,że ciula ze mnie ;p Laska właśnie sama się mnie przyglądała,a ja podbiłem bliżej niej,ale,żeby jakieś konkrety nto nic ;/ :[
Awatar użytkownika
DeeJay Yang
Specjalista

ahaaaa. no to sprawa wygladala innaczej czyli powiem ci tak mialem chujo... dzien zdaza sie taki miec :P no nawet jak wypiszesz tego litrami to bedziesz trzezwy... no ale powiem tak no zjeba... sprawe :P ale nastepnym razem juz napewno tego nie popelnisz :D zobaczysz trzeba sie przelamac
Awatar użytkownika
Jonek9FCB
Specjalista

Damy rade jeśli nie będe taka jebaną nieśmiałą pizdą :D :D :D :P xD Dzięki za słowa otuchy,zobaczymy jak to zadziała :lol2: ;p ;D
Awatar użytkownika
DeeJay Yang
Specjalista

hehehe no i masz dobre podejsie juz cie lubie ziomek :D hehe
Awatar użytkownika
Zalef aka Staffu
Ekspert

Post autor: Zalef aka Staffu »

Robisz petarde czy nie?? :D