[Składanka] VIVA Club Rotation Vol 38

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
$

Re: [Składanka] VIVA Club Rotation Vol 38

Post autor: $ »

mich84 pisze:No ludzie nie róbmy sobie jaj. To jest techno? Czy może DANCE i TRANCE lecące na dyskotekach? Fajnie że macie forum i wymieniacie sie (non-legal) muzą ale róbcie to właściwie bo w ten sposób i zaśmiecacie internet i sami sobie robicie wstyd. Czasy wixy dawno już minęły a niedobitki są dalej. Chcecie REAL techno?
Andreas Kremer
Jan Jelinek
Jeff Mills
Adam Beyer
Andreas Kauffelt
Roman Flügel
Dominik Eulberg
Reinhard Voigt
Joey Beltram
Alexander Kowalski

I nie odbierajcie tego jako atak z mojej strony. Trafiłem tu przypadkiem i próbuje otworzyć Wam oczy, dla Waszego własnego dobra. Z Club Rotation takie Techno jak z Verby Hip-Hop. Nie zdajecie sobie sprawy jak bardzo sie wystawiacie na polewe ze strony różnych środowisk (do których należe również ja).

Pozdro i życze więcej rozwagi
swięta prawda!!! widze że ludziki na tym forum mają nikłe pojęcie o techno i pochodnych skoro scootera, tiesto itp guwno podpisują pod techno.
romerio
Nowicjusz

Post autor: romerio »

dla mnie jest odlotowe
Awatar użytkownika
DJDragon
Użytkownik

Post autor: DJDragon »

Cóż albumik świetny trzeba przyznać 10/10 ale muszę przyznać racje "mich84" to nie jest techno i prawda jest taka że rzadko ktoś słucha prawdziwe techno większość lubi utworki z dobrym Vokalem i w miarę słabym bitem do potańczenia bo przy takich utworach typu vix najlepiej się bawi jak i naj więcej jest takich dyskotek w Polsce co takie klimaty grają vix, dance. Ja sam preferuje nutki z fajnym wokalkiem i bitem lecz niestety większość myśli że to techno a to raczej jego odłamek Pozdro
I polecam na prawde albumik jest boski :)
Desperado
Użytkownik

Post autor: Desperado »

mich84 pisze:No ludzie nie róbmy sobie jaj. To jest techno? Czy może DANCE i TRANCE lecące na dyskotekach? Fajnie że macie forum i wymieniacie sie (non-legal) muzą ale róbcie to właściwie bo w ten sposób i zaśmiecacie internet i sami sobie robicie wstyd. Czasy wixy dawno już minęły a niedobitki są dalej. Chcecie REAL techno?
Andreas Kremer
Jan Jelinek
Jeff Mills
Adam Beyer
Andreas Kauffelt
Roman Flügel
Dominik Eulberg
Reinhard Voigt
Joey Beltram
Alexander Kowalski

I nie odbierajcie tego jako atak z mojej strony. Trafiłem tu przypadkiem i próbuje otworzyć Wam oczy, dla Waszego własnego dobra. Z Club Rotation takie Techno jak z Verby Hip-Hop. Nie zdajecie sobie sprawy jak bardzo sie wystawiacie na polewe ze strony różnych środowisk (do których należe również ja).

Pozdro i życze więcej rozwagi
Masz racje. Ta muzyka to porażka.
NefiliM

Post autor: NefiliM »

Taka sobie ta płyteczka, pare fajnych kawaleczkow jest [7/10].
dawid789456

Post autor: dawid789456 »

fajna składanka godna polecenia thx za wrzutke
shogun
Nowicjusz

Post autor: shogun »

Jak ktos ma dobre glosniki to nie potrzeba zednych programow :)
jakosc dobra :)
Awatar użytkownika
Riddley
Weteran

Post autor: Riddley »

Dzięki za wrzutkę. A jak ja tu słyszę, że niektórzy mają transfery po 300KB/ sek to mi gały wychodzą. Ja mam maxymalnie 65 KB/ sek :)
vario

Post autor: vario »

To jest naprawde super muza polecam
ochen111
Klubowicz

Post autor: ochen111 »

spoko albumik mysle ze godny polecenia
wara17

Post autor: wara17 »

zajefajny albumik jak dla mnie oczywiscie ;p
Awatar użytkownika
Danielson
Klubowicz

Post autor: Danielson »

$ pisze: widze że ludziki na tym forum mają nikłe pojęcie o techno i pochodnych skoro scootera, tiesto itp guwno podpisują pod techno.
Scootera tu nikt do techno nie zalicza idioto! A tiesto to bardziej trance! Pierwsze zapoznaj sie z forum dopiero potem sie wypowiadaj, wiekszosc w dziale techno to wlasciwie komercja ale zalicza sie do dzialu techno wiec jaki problem uzytkowniku! Nie rob z siebie wiecej debila,pierwsdze pomysl zanim cos napiszesz! Amen!!
nexty
Nowicjusz

Post autor: nexty »

ciekawa muzyczka dzieki za wrzute
ODPOWIEDZ