ojoj ale wrzuta Nutki są boskie, vocal przepiękny mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm rozpływam się 3 przepiękne nutki ale najbardziej do gustu przypadł mi kawałek Rain pozdrawiam i zapraszam dościągania bo naprawdę warto
Jestes wielki kolego :D thx
generalnie nie jestem fanem buurena, nie lubie jego setow i doboru muzyki w nich, a co do jego produkcji to jest tak - sa takie skrajnosci: raz sie zdarzy jakis naprawde piekny utworek a czasami po prostu popada w korecje i oklepane brzmienia.. - takie jest moje zdanie a co do tego utworu - BEZ WATPIENIA NALEZY DO TYCH PIERWSZYCH, TYCH NAJLEPSZYCH, DZIEKI ZA WSTAWKE.
już chyba 3 tydzień to jest nr 1 na tanecznej 20 rmi i bije wszystkie teraźniejsze trensiki słyszałem nawet kawałek remixu the blizzard ale tym razem im to mega nie wyszło. wersja armina jest zajebista i puki co nic temu utworkowi nie podskoczy!!!
pozdr
borija pisze:Armin van Buuren feat. Cathy Burton - Rain - bardzo dobry kawałek fajne sampelki i klimat.... chyba najlepszy utwór z tej wrzuty jak dla mnie....
no to ja pojde sladami Borija i sprawdze sobie ten kawalek , ostatnio jak sie okazuje podobaja nam sie te same numery wiec wyglada na to ze warto sprawdzic , nie przepadam za Arminem i Tiesto co prawda ale pamietam ich co niektore b. dobre kawalki a noz sie okaze i ten dziekuje za up
Armin van Buuren feat. Sharon den Adel - In And Out Of Love Świetne no napewno zawsze bede wracac do tej nuty jedna z najlepszych nutek muzyki Trance jaka slyszalem kocham ta nutke wszystko jest swietne w niej a vocal <mniam> :p
Armin van Buuren feat. Jacqueline Govaert - Never Say Never z tym juz gorzej nie podoba mi sie