C-Bool - Would You Feel (K&M Remix)

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
masterbeatz

Re: C-Bool - Would You Feel (K&M Remix)

Post autor: masterbeatz »

Witam. Zaczynając od początku :-)
Średnio podoba mi się wstęp od razu z kickiem - dobrym rozwiązaniem byłoby zrobienie jakiegoś loopka, a następnie przejść do kicka (moim skromnym zdaniem) ;)
Nie wiem czemu, ale od czasu gdy zaczyna się vocal, do momentu wejścia melodi, utworek zdaje mi się być taki (przepraszam za wyrażenie) "pusty", czegoś mi brakuje.
Melodia jest nawet ładna :-)
W trzech miejscach (2 :0 6, 2:50 i 3:59) dodałbym jakieś przejścia, np. jakiegoś fill'a, lub FX'a, bo odczułem wrażenie zmiany piosenki, a tak to zdaje się być dobrze :-)
Pozdrawiam
GraX

Post autor: GraX »

Wejscie slabe, kick od razu wchodzi, bass nawet dobry :) wejscie leada jak i sam lead mi sie nie podoba ;p 2 :0 3 co to ma byc? takie przejscie? koniecznie poprawcie to ;p ogolnie przejscia slabiutkie 4-/10 pracujcie pracujcie :)

pozdro!!!
P@co
Użytkownik

Post autor: P@co »

a mi sie podoba jak wiekszosci zresztą ;p Choc kocham muze klubbheads to tren rmx naprawde mi sie podoba :) Chyba dluzej ode mnie tworzycie co slychac i wasza muza jest j7uz w porzadku nie to co u mnie ale moze z czasem tez moje nutki beda bardziej wciagajace :) Wiec dla mnie bomba !!!! 10/10 :-)
djmatb
Nowicjusz

Post autor: djmatb »

Dzieki wszystkim za Wyrazenie swojego zdania ! Zapraszamy do daleszego sluchania, komentowania i oceniania !!
DJ Krzyk

Post autor: DJ Krzyk »

P@co, z pewnością twoje nutki będą coraz bardziej wciągające :) Dziękujemy wszystkim za komentarze czekamy na więcej (i tych miłych i tych "bardziej szczerych")

Pozdrawiamy cieplutko :D
M4R10

Post autor: M4R10 »

Fajny ten wasz remix jest :) ale wlasciwie to ja tu winnej sprawie... (będzie trochę offtopa :-) )
spOXer pisze:Nie długo skończę mój remix tego kawałka, będziecie mogli się "odegrać" :D
Hmm... o ile pamiętam to razem robimy ten kawałek, więc chciałbym żebyś na drugi raz o tym pamiętał... :]
DJ Krzyk

Post autor: DJ Krzyk »

Ech... Macie farta... Dograliście się :) Ale ja z MaTim też nie narzekamy :D Może kiedyś jakiś "vs." czy "feat."? He He.. :)

Pozdrawiamy :)
M4R10

djmatb pisze:Ech... Macie farta... Dograliście się :) Ale ja z MaTim też nie narzekamy :D Może kiedyś jakiś "vs." czy "feat."? He He.. :)
Mógłbyś rozwinąć ten temat? :D
djmatb
Nowicjusz

Post autor: djmatb »

No wiec J atego nie napisalem ^^
M4R10

djmatb pisze:No wiec J atego nie napisalem ^^
zauważyłem xD ale zaintrygowało mnie to "dograliście się" to teraz czekam, aż Krzyku mi wyjaśni :P
ODPOWIEDZ