Guru Josh Project-Infinity 2008 (Klass & Sunny Fish Extended Vocal Mix)!!>i love it;D
Re: Guru Josh Project-Infinity 2008 (Klass & Sunny Fish Extended Vocal Mix)!!>i love it;D
Mi jednak mi do gustu bardziej przypadła wersja bez wokalu... ale rmx sam w sobie jest extra 
- Couse McBeat
- Weteran
Re: Guru Josh Project-Infinity 2008 (Klass & Sunny Fish Extended Vocal Mix)!!>i love it;D
Spoko kawalek
widze ze od poprzedniejszej wersji zostal dodany vocalik
mialem te nutke bez vocalu 
no z tym vocalem wg mnie lepsza wersja 
-
robert005
Wywalając ten męski głos jak z jakiegoś horroru klasy b to piosenka może być
Jak temat nisko to podbijamy up up up
Jak temat nisko to podbijamy up up up
- switek1987
- Klubowicz
dzikeki bardzo
mam tylko orginal,mam nadzieje ze da rade mix 
zajebisty walek
polecam
Poniewaz dostalem ochrzan od autora tematu za to ze nie zostawilem thanksa ani komentarza postanowilem nadrobic zaleglosci 
Nutka pierwsza klasa, pozycja nr 1 w mojej playliscie. Jak na razie nie wiem czy znajdzie sie lepszy utwor aby ten odszedl w nieznane. Vocal i motyw sa niesamowite i to sprawia ze moge sluchac tej nutki calymi godzinami bez przerwy. Polecam wszystkim i pozdrawiam
Nutka pierwsza klasa, pozycja nr 1 w mojej playliscie. Jak na razie nie wiem czy znajdzie sie lepszy utwor aby ten odszedl w nieznane. Vocal i motyw sa niesamowite i to sprawia ze moge sluchac tej nutki calymi godzinami bez przerwy. Polecam wszystkim i pozdrawiam
No Paweł,już myślałem,że sie nie doczekam..Pawel1987 pisze:Poniewaz dostalem ochrzan od autora tematu za to ze nie zostawilem thanksa ani komentarza postanowilem nadrobic zaleglosci
Nutka pierwsza klasa, pozycja nr 1 w mojej playliscie. Jak na razie nie wiem czy znajdzie sie lepszy utwor aby ten odszedl w nieznane. Vocal i motyw sa niesamowite i to sprawia ze moge sluchac tej nutki calymi godzinami bez przerwy. Polecam wszystkim i pozdrawiam![]()
spoko spoko ;-) thx za up
-
pitrock
nie ma co wersja ta jest ekstra
-
lipek
zajebista nuta nie ma jak to klass 9/10