Jakie srodki na klopoty ze snem?

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Awatar użytkownika
ThomsoN
Użytkownik

Re: Jakie srodki na klopoty ze snem?

Post autor: ThomsoN »

Apap noc :D Kiedyś połkłem i usnąłem o 12 w południe :D Niepolecam używać w dzień :D W noc dobry :D
Aniol89

Post autor: Aniol89 »

Jeśli masz naprawde problem ze snem to idź do lekarza. Powinien Ci przepisać jakąś słabą benzodiazepamine, ale ostrzegam te lekarstwa bardzo uzależniają i strasznie osłabiają pamięć więc to chyba ostateczność ;-) Zanm ludzi którzy używają tych leków do celów rekreacyjnych czyli do "&#263 ;p ania" ;-)
Ja mam przeważnie problemy ze snem jak nie ma przy mnie mojej Kobiety. Przy niej zawsze zasypiam bez problemu ;-) Jak to mówią Kobieta lekarstwem na wszystkie dolegliwości ;-)
CyC_17

Post autor: CyC_17 »

Z reguły niemam problemów ze snem... ale jesli juz nie moge zasnąc to słucham muzy przez słchawki i przy tym zasypiam :D
Awatar użytkownika
Jonek9FCB
Specjalista

Post autor: Jonek9FCB »

Albo np cały ten tydzień ;p Przed 3 w nocy nie umiałem zasnąć ;/ Jak się kładłem przed 1 to męczyłem się na wyrku jak tu zasnąć i nic ;p :| A wczoraj byłem na imprezie i przychodze do domu o 5,legam się do łóżka,3min i do 12:45 jak niemowlak :lol: ;p :D :]
Awatar użytkownika
Mich4LPL
Użytkownik

Post autor: Mich4LPL »

Polecam jakiś lajtowy secik Armina na noc.. mi pomaga ;]
Awatar użytkownika
Zalef aka Staffu
Ekspert

Post autor: Zalef aka Staffu »

hehe jak ja nie moge zasnac to albo jescze przed polozeniem sie włanczam str

Kod: Zaznacz cały

http://www.spankwire.com
tam z galerii wybieram galerie (less) najczesciej i jade tak z 10 min :D jak dojade to zapusczam muze i uderzam w kime . jest tez 2 opcja ale w tej wykluczamy str www i dzialamy fantazja :d Dobrej nocy :D
Awatar użytkownika
SteveDub
Nowicjusz

Post autor: SteveDub »

Dobry seks załatwi sprawę albo xnxx.com lub redtube.com :) albo spokojną muzyka :)
Awatar użytkownika
darXide
Specjalista

Post autor: darXide »

Ziółeczko mój drogi, dwie fifki przed snem i łóżko staję się tak wygodne jak nigdy przedtem, chyba że masz skłonności paranoidalne, wtedy skutek będzie wręcz przeciwny. Nie polecam substytutów ziółka takich jak smoke z dopalacze.com, bo choć trzepie po ryju złośliwie, to jednak wpływa na organizm w zgoła odmienny sposób.
Awatar użytkownika
SteveDub
Nowicjusz

Post autor: SteveDub »

Jak raz zgadzam się z Tobą w 100% bo nie raz nie dwa kładłem się na zajobku spać :) polecam choć nie namawiam :)
ODPOWIEDZ