Masz w pelni racje, choc nie mowie ze pan Webb jest bez winy, szczerze mowiac zacytuje pana Grzegorza Halame: "ja wiedzialem ze tak bedzie"masak pisze:Szczerze? Nie byłoby tej całej awantury, gdybyśmy zagrali ten mecz choć w połowie tak dobrze, jak nam to obiecywano.
Kim jest Howard Webb? - Wypowiedz się!
Re: Kim jest Howard Webb? - Wypowiedz się!
-
Kozak Rap
Halama parafrazował pierwszą MolesteDanielson pisze: zacytuje pana Grzegorza Halame: "ja wiedzialem ze tak bedzie"
A zobaczcie co Piszą w Nonsensopedii.
Howard Webb (ur. 1971) – angielski sędzia piłkarski prowadzący mecze w Premier League oraz międzynarodowy. Dzięki jednej heroicznej (niewątpliwie słusznej) decyzji doprowadził 12 czerwca 2008 do rekordowej fali samobójstw w Polsce[1].
Człowiek, który na stałe zamieszka w Austrii, ponieważ z powodu dużej ilości Polaków w Anglii nie może się tam pokazać. Jego rodzina mieszka jednak ciągle w Sheffield. Co ciekawe, zapowiedział już wydanie książki pt. Jak zostać najpopularniejszym arbitrem w pięć minut?.
Howard Webb (ur. 1971) – angielski sędzia piłkarski prowadzący mecze w Premier League oraz międzynarodowy. Dzięki jednej heroicznej (niewątpliwie słusznej) decyzji doprowadził 12 czerwca 2008 do rekordowej fali samobójstw w Polsce[1].
Człowiek, który na stałe zamieszka w Austrii, ponieważ z powodu dużej ilości Polaków w Anglii nie może się tam pokazać. Jego rodzina mieszka jednak ciągle w Sheffield. Co ciekawe, zapowiedział już wydanie książki pt. Jak zostać najpopularniejszym arbitrem w pięć minut?.
-
jaras178
jak przyjedzie [o ile przyjedzie] polscy kibice nim się zajmą 
że nie bedzie wiedział co robi
że nie bedzie wiedział co robi
- masak (Jestem Hardkorem)
- Specjalista
O, nastę
ny kozak forumowy... wszyscy jesteście mocni na necie, a jakby doszło co do czego (spotkanie z panem sędzią w 4 oczy) to pewnie podalibyście mu rękę i poprosili o autograf