MOja kandydatura na Moderatora...

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Luxus

Re: MOja kandydatura na Moderatora...

Post autor: Luxus »

Bartezz teraz się mylisz... Napisałem, że chce zostać modem nie dlatego,że mam rangę MP tylko dlatego, że znam sie conieco na tej partyzanckiej produkcji muzyki i naprawde nie chodzi mi o moda dla szpanu, ja chce podnieśc poziom wprowadzić jakieś reguły w tym dziale. Nie wiem czy tam kiedyś zajrzałeś...zobaczysz ze 200 stron z utworami userów, a tylko kilka z tych utworów ejst skomentowane i ocenione. Co niektórzy userzy robią syf w tym dziale, bo co 15 minut wrzucają jakiś swoj urob, który nie co co zawala forum i tym samym jest kolejnym tematem do usunięcia, to jeszcze jak sciągniesz i przesłuchasz ten urob to stwierdzasz, ze to kompletne dno i nie nadaje sie do niczego... I z tym chce walczyć, chcę pomagać początklującym i zależy mi na tym, bo zwiedziłem kilka for i naprawde widziałem jak lepsi pomagają żółtodziobom, daja im konkretne rady i są wyrozumiali. A u nas wypowiada sie kilka osób i to tez zależnie od humoru, czasem doradza, a czasem zmieszają takiego usera z błotem... Może to trafi do innych... i do Ciebie też :P

pozdro :)
Awatar użytkownika
Krzychu
Ekspert

Post autor: Krzychu »

paauli_83 pisze:A wydaje mi sie ze jak narazie sprawą priorytetową jest naprawa panelu modów, bo z drugiej strony po co nowy mod jak "starzy" nie mogą moderowac forum :D
Tak Pauli masz rację, ale co my możemy jak Chomik nic nie robi... :/

Pozdro...:-D
tomekfura

Post autor: tomekfura »

Bartezz ma racje modów jest dostatek i wystarczy tylko naprawić panel moda żeby, obecni moderatorzy mogli moderować forum!

P.S. Skoro zwiedziłeś kilka for to moderuje sobie tam.
Awatar użytkownika
paauli_83
Ekspert

Post autor: paauli_83 »

Lookas Peace no to nie pozostaje nic innego jak pogratulowac dobrych chęci, zreszta...napisałam powyżej....Chomik decyduje nie my.... A panel modów...no cóz....marzenie? :p

pzdr. :)
Awatar użytkownika
Bartezz
Ekspert

Post autor: Bartezz »

Lookas Peace pisze:Bartezz Co niektórzy userzy robią syf w tym dziale, bo co 15 minut wrzucają jakiś swoj urob, który nie co co zawala forum i tym samym jest kolejnym tematem do usunięcia, to jeszcze jak sciągniesz i przesłuchasz ten urob to stwierdzasz, ze to kompletne dno i nie nadaje sie do niczego...
po to jest ten dział aby ktos mogł zaczynac nie od razu krakow zbudowano za wysokie masz podejscie widze
Luxus

No dobra, ale jak zauwazyłeś wiekszość tych co wrzucają tam te swoje uroby to wogóle nie powinna być dopuszczana do kompa. Co z tego, że wrzucą tam coś swojego skoro i tak nikt tego nie oceni bo nie ma komu, każdy tylko wrzuca swoje uroby i kampi na komentarze, a jak mu cos napiszesz nie tak to już na Forum nie wejdzie ani razu. I dlatego w regulaminie, który napisze wyraźnie bedzie zaznaczone:

Każdy kto chce aby ocenione były jego utwory musi częściej pojawiać się na Forum(dział Wasze Produkcje), udzielac się oraz oceniac i komentowac utwory innych używkowników.

Większość wbija tylko po to, żeby ich oceniono, robią syf na forum, a nawet się nie udzielają... zresztą skoro Chomik decyduje to co inni mają do powiedzenia, wystarczy że jego przekonam do mioch pomysłów.

A i tak jak wczoraj napisałem: nie chce moda dla szpanu co by se zbanować kogoś od czasu do czasu, gdybym takim debilem był to bym na epulsie siedział, a tu bym nawet nie zajrzał...

pozdro :)

PS.A tak wogóle powiedzenie brzmi: NIe odrazu Rzym zbudowano :P
Awatar użytkownika
paauli_83
Ekspert

Ej no...spokój, bo robicie Off topa, haha :D

Lookas Peace napisz do Chomika...i po sprawie.... ;) zrszta z tego co zauwazylam przydałby sie mod w dziale pojedynki, próbowalam tam cokolwiek robic, ale nie znam sie...wiec potrzebna jest osoba która zna sie na tworzeniu muzy....

tomekfura

Lookas może Ciebie nie powinno się dopuszczać do kompa, zachowujesz się jak egoista, każdy ma prawo wrzucać do tego działu swoje kawałki, bez względu na to czy są udane czy nie. Ludzie dopiero się uczą i po to jest stworzony ten dział, nie ma w nim żadnego profesjonalnego DJ-a tylko amatorzy, tak więc i nuty są niekiedy amatorskie. Nikt nie ma prawa zabraniać im wrzucania tam swoich kawałków. A jak się nie podoba to zrób swoją własną stronkę i tam pewnie będą same super produkcje, bo przecież ty jesteś profesjonalista... .
Pffffffffff......... .
Lookas Peace pisze: PS.A tak wogóle powiedzenie brzmi: NIe odrazu Rzym zbudowano :P
P.S. Powiedzenie brzmi: "Nie od razu Kraków zbudowano." Analfabeta ;p
Luxus

pauli_83 już na pisałem do Chomika, ale co z tego jak go nie ma. W dziale Pojedynki jest mod - PvdH, ale jego jakiś czas nie bedzie z tego co słyszałem, więc moge również zast&#261 ;p ić go podczas jego nieobecności - nie ma problemu :)

tomek z furą xD
Ty chyba nie czaisz co ja piszę... Nie chodzi mi o to, żeby inni nie wrzucali nic swojego, bo po cholere mają to wrzucać jak po Forum łażą takie same nooby w FL jak oni?? Kto tu ma kogo oceniać??? No weź sie zastanów... w tym dziale nie ma nikogo kto może pomóc czy doradzić, a jak sie znajdzie taki ktoś to odrazu idiota i egoista.. nie kminie... chodzi przecież o dobro Forum no nie??

A co do tego powiedzenia to nie masz racji, Jezu niby wykształceni ludzie... xD
tomekfura

Lookas Peace pisze:pauli_83 już na pisałem do Chomika, ale co z tego jak go nie ma.
Może poprostu nie chce Ci odpisywać, bo nie widzi sensu, ja wczoraj jakimś cudem z nim gadałem na gg, a podobno go nie ma hmmm... .
tomekfura

Lookas Bank to oceniaj jak takiś mądry jest... . Guru się znalazł ;p
Awatar użytkownika
paauli_83
Ekspert

Nie rozumiem, po co ta zbędna dyskusja?...tu decyduje tylko i wyłacznie Chomik, komu da moda a komu nie....proste

Co do działu "Pojedynki" owszem PvdH jest nieobecny....wiec zajelam sie troszke tym działem...ale uwazam, ze powinien robic to ktos kto sie zna na tworzeniu muzy, Sasori czasem tam sie pokaze i daje sobie nieźle rade :p

Jak wspomnialam na poczatku...dyskusja jest niepotrzebna :p

Luxus

To znaczy, że jest ignorantem... I zakończmy już tę wymianę zdań, bo nie chce mi sie powtarzać co post...
Zablokowany