Mam pytanie mam nokie n73 chodzi mi ładnie ale lecz od wczoraj mi się stalo ze wyskakuje mi błąd ze za malo miejsca i trzeba wyłączyć niezbędne aplikacje wiec nie mogę dostać sms i mi miga list wiec nie wiem co robię sms mogę wysłać ale nie dostaje sms non stop wyskakuje mi ten błąd proszę pomóżcie
sprawdź co masz uruchomione (u mnie w nokii n73 me trzeba przytrzymać niebieski klawisz na lewo od klawiszy 1 i 4, ten co włącza menu, i powinien pokazać się spis uruchomionych aplikacji w lewym górnym rogu) i jak nie da się wyłączyć normalnie, to może spróbuj zrestartować fona, u mnie pomaga
jak nie 'ulży' to zrobić to co napisał kolega Bartii
Witam
Mam taki problem z Nokia N73 jak ktos do mnie dzwoni to sie wlancza dzwonek po kilku sekundach wycisza sie dzwonek i wlacza sie glos i mowi mi kto do mnie dzowni. mam pytanie jak moge to wylaczyc ten glos bo jest bardzo wkurzajacy bo w sumie slabo wyrazne a po drugie dzwonki przez to szwankuja. czekam na dpowiedz
zulaw pisze:Witam
Mam taki problem z Nokia N73 jak ktos do mnie dzwoni to sie wlancza dzwonek po kilku sekundach wycisza sie dzwonek i wlacza sie glos i mowi mi kto do mnie dzowni. mam pytanie jak moge to wylaczyc ten glos bo jest bardzo wkurzajacy bo w sumie slabo wyrazne a po drugie dzwonki przez to szwankuja. czekam na dpowiedz
A nie ma nic w ustawieniach dzwonka ? Tam powinno WSZYSTKO być Popatrz w ustawieniach, styl dzwonka itp. :p