dzial "techno"

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Awatar użytkownika
Sakson
Klubowicz

Re: dzial "techno"

Post autor: Sakson »

Za ten ostatni link to Masak cie zglaszam xD Jesli chodzi o Slepego to ostro karal za jakies linki, ale ja z toba gadalem juz o tym kiedys tam na gg.
Na co robic dwa dziala skoro reszte mozna wrzucic do Dance/Pop ;) BTW O lol to byla ironia, slabo omg nie wiedzialem -.-' taaa ;/ Mi rozwniez milo ze twoje ambitne "bluzki" w moja strone tak mnie ruszaja ze ja jakos z krzeszla nie spadam. Prosze o wieciej
Awatar użytkownika
Danielson
Klubowicz

Post autor: Danielson »

ladne rypanko :D Dzial techno powinien zostac jak jest i spokoj, po co kombinowac jak jest dobrze!
Awatar użytkownika
masak (Jestem Hardkorem)
Specjalista

Post autor: masak (Jestem Hardkorem) »

Ja tam nie mówię że coś powinno być zmienione, chciałbym tylko uczulić forumowiczów na problem wrzucania nut do złych działów ;)
kardas

Post autor: kardas »

Sakson pisze:Za ten ostatni link to Masak cie zglaszam xD Jesli chodzi o Slepego to ostro karal za jakies linki, ale ja z toba gadalem juz o tym kiedys tam na gg.
Krótko i na temat. Właśnie pokazałeś jaki jesteś i ja już swoje wiem i z przyjemnością zasadze ci ignora :D
Dużo piszesz o nowych userach którzy nie robią nic w kierunku by poprawić forum, co rozumiesz przez wrzucanie nut, ale taka właśnie propozycja jaką podał kolega żeby z techno zrobić techno jest jak najbardziej pozytywna i dla forum i dla wszystkich, ponieważ każdy kto chce wrzucić kawałek Liebinga np. wpadnie raczej w konsternacje widząc co tam jest i zrezygnuje. To tak jakby zacząć wrzucać metal do trance ;]
Awatar użytkownika
Sakson
Klubowicz

Post autor: Sakson »

To wrzuc to moderatorzy temat przeniosa. Mi sie dwa dodatkowe dzialy nie widza, takie jest moje zdanie, ktore wyrazam. Jak wam nie pasuja jakas nuta w dziale techno to chyba istnieje raportowanie postow i w kazdej chwili przez ta opcje mozna poprosic moda o przeniesie tematu. Masak dobrze mowi ze wiekszosc uzytkownikow myli dzialy i wiekszosc nut ktore np ja wrzucilbym do Dance umieszcza w dziale Techno. Kiedys zdarzylo sie wrzucenie John Dahlback - Blink to techno i ktos o tym powiedzial zielonym i topic zostal przeniosiony. Skoro mozna tak robic to po co dodatkowe dzialy? No i beda dwa dzialy i moge sie zalorzyc ze napewno ktos wrzuci jakams Vixe do Techno. BTW Userow mi chodzi glownie o udzielanie na forum. Bycie widocznym na forum np. przez pare wrzutek od czasu do czasu. Zreszta jest bardzo wiele takich sposobow.

PS: Juz zasadziles? Mnie to nie interesuje, ale mozesz sobie pisac by poinfomowac innych.
Awatar użytkownika
paauli_83
Ekspert

Post autor: paauli_83 »

Ej no co tu sie dzieje chłopaki? Off top że hej i odbijanie piłeczki? - ładnie to tak? :p

Moje zdanie jest takie, ile działów z muzyka by nie powstało, ile gatunków by sie tam nie wpisało to i tak bedzie bałagan, nie oszukujmy sie ludzie nie odróżniaja A od B...a co tu dopiero mówic o odróznieniu techno od pierdu pierdu umca umca?
Podstawowy błąd jest taki ze modzi...powinni tam zrobic porzadek bo burdel jest straszny i kazdy to powie...wydaje mi sie ze jak ktos nie wie gdzie co upnac upa to do techno..i tak powstaja nowe odmiany...sprytnie, hehe :D Tylko z tymi modami to tak jak z Adminem...brak! hahaha, to juz inna bajka...wiec niestety...temat zamykam..na dalsza dyskusje zapraszam Was wzajemnie na gg...bo widze ze chyba sie polubiliscie, hahaha :D

pzdr. :)
Zablokowany