redstar-impreza ----> dobra nuta POLECAM

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Hlebek1

Re: redstar-impreza ----> dobra nuta POLECAM

Post autor: Hlebek1 »

ja np. widze tytuł kalimero i patrze co znam a jak czegoś nie to se ściągne jak zechcem
Ewelina
Weteran

Post autor: Ewelina »

cinek88 pisze:nie moge ale z was buraki cud że jeszcze was nie zablokowali to jest muzikum.pl ludzie troche ogłady to nie jest forum hip-hop.pl ja rozumiem emocje niektórych akle po co sie tak spinać jak ktoś jest głupi to jego sprawa :D chodzi o nielogiczne post&#281 ;p owanie jak wrzuca jedna nutę to po co daje kilkadziesiąt iinych tytułów nnutek lepiej niech wrzuci linki do nich pozdrawiam
Mnie ban nie obchodzi, cinek dobrze ze to zauważyłeś, wrzucił jedną piosenkę i dał innych tytułów od ch*ja. przecież to jest bez sensu.

Hlewek, z miśka to samemu można ściągać, te jego tytuły tu są zbędne. Wyobraż sobie że ja bym wrzuciła jeden track i dała 100 tytułów z dupy wziętych, totalna głupota by to była.
I nie denerwuj juz ucha, ja tu jestem baaardzo dawna, spójrz na moją ilość postów a na twoją, i na dadę rejestracji. I nie wkurwiaj ludzi. I rozluźnij półdupki bo ci zmarszczki wyskoczą. :-D
A i widać jak cie matka wychowała. Tak się wyrażać w kierunku dziewczyny. Pozazdrościc.
Hlebek1

Post autor: Hlebek1 »

Grzekus pisze: swieca. wiesz że jest równo uprawnienie i se możesz najwięcej on może pisać co se chce. Z nam tego typa to był ManUtd buł 100razy wcześniej niż ty i 100 razy więcej nut wrzucał i maił prawie najwięcej piw ze wszystkich użytkowników jego zablokowali przez takich jak ty.
A te tytuły dałem żeby jak tos sie nudzi w domu to miał zajęcie i se pościągał i idź kur... do swego rapu ja nie rozumiem po co jesteś w dziale disco-polo idź do działu rap i nie wracaj już
Dokładnie
Ewelina
Weteran

Post autor: Ewelina »

Grzekuś napisał:
swieca. wiesz że jest równo uprawnienie i se możesz najwięcej on może pisać co se chce. Z nam tego typa to był ManUtd buł 100razy wcześniej niż ty i 100 razy więcej nut wrzucał i maił prawie najwięcej piw ze wszystkich użytkowników jego zablokowali przez takich jak ty.
A te tytuły dałem żeby jak tos sie nudzi w domu to miał zajęcie i se pościągał i idź kur... do swego rapu ja nie rozumiem po co jesteś w dziale disco-polo idź do działu rap i nie wracaj już

hmmm Grzesiek (sorry ze po imieniu, i wiem że cie to irytuje) to dobrze, że był i dobrze że wrzuał, przynajmiej oznacza to że nie jest pijawką.
takich jak ja?
czyli jakich?
ja po prostu napisałam komentarz, że ostry to ostry, inaczej nie umiem, taka już jestem.
No właśnie jak juz mówiłam tytuły były zbedne.
Dlaczego mnie wyganiasz stąd? Jestem tu bo sciągnęłąm pare nut to je komentuje jak Bóg przykazał.
A do rapu wróce na pewno, możesz być tego pewny. Ale tu też będę powracac.

Pozdro.
ODPOWIEDZ