[04.07.08] - MIQRO & MAIQEL - Sunday Morning (Hymn Sunrise Festival 2008) + 1
Re: [04.07.08] - MIQRO & MAIQEL - Sunday Morning (Hymn Sunrise Festival 2008) + 1
slyszlem zajawke hymnu podobala mi sie zobaczymy jak calosc brzmi
Re: [04.07.08] - MIQRO & MAIQEL - Sunday Morning (Hymn Sunrise Festival 2008) + 1
No ja wiem... Ale tylko chciałem powiedzieć co o tym myśle... Bo takie komentarze jak "Bomba!!!" Albo "to pierwsze fajne a to drugie takie sobie" są żałosne....
-
djpawlo-party
no nuteczki naprawde podkrecaja, polecam
-
arturooo12
- Nowicjusz
-
gogus1506
obie nuty sa dobre, ale szczerze mowiac myslalem ze hymn sunrise bedzie troche mocniejszy
ale i tak polecam 
-
DJ PavLo
Hmmm nie kojarze kawałków
Remix Thomas'a :
przyzwyczaiłem się do jego dobrych i energetycznych produkcji oraz remixów
ta niczym nie odstaje od pozostały
Hymn sunrise
ten kawałek to bedzie przebój
!!!
MIAzga
POLECAM I DZIĘKI wielkie
Remix Thomas'a :
przyzwyczaiłem się do jego dobrych i energetycznych produkcji oraz remixów
ta niczym nie odstaje od pozostały
Hymn sunrise
ten kawałek to bedzie przebój
!!!
MIAzga
POLECAM I DZIĘKI wielkie
Pierwsza propozycja na serio bardzo dobra, hausik w dobrym wydaniu, bardzo fajna nuta. Thx za wrzute.
Pierwszego wałka nie miałem i musze powiedzieć,że jest wręcz niesamowity..:p
uwielbiam takie letnie klimaty,ponieważ można sie przy nich nieźle pobawić.. Idealne na jakąkolwiek impreze z cyklu Sunrise,Beach Party itd..
Co do drugiego wałka to musze przyznać,że Gold coraz bardziej zaczyna robić tzw. "komerycjne" utwory.. Kiedyś słuchałem jego i Chris`a Ortegi nut bez przerwy,ponieważ tamto miało w sobie to "coś",a tutaj tego nie widze.. Zupełnie nieudana produkcja.. Polecam Zdecydowanie Orginał..
uwielbiam takie letnie klimaty,ponieważ można sie przy nich nieźle pobawić.. Idealne na jakąkolwiek impreze z cyklu Sunrise,Beach Party itd..
Co do drugiego wałka to musze przyznać,że Gold coraz bardziej zaczyna robić tzw. "komerycjne" utwory.. Kiedyś słuchałem jego i Chris`a Ortegi nut bez przerwy,ponieważ tamto miało w sobie to "coś",a tutaj tego nie widze.. Zupełnie nieudana produkcja.. Polecam Zdecydowanie Orginał..
Biore obydwie nutki bez zadnego zastanawiania... Dzieki wielkie... 
zgadzam się z kolegaLili Zehute pisze:No ja wiem... Ale tylko chciałem powiedzieć co o tym myśle... Bo takie komentarze jak "Bomba!!!" Albo "to pierwsze fajne a to drugie takie sobie" są żałosne....
DJ Fist Robinson Valentti ... dla mnie porażka... Paauli psujesz się i to bardzo....
Hymn masakryczny... totalny wypasik
Hymn masakryczny... totalny wypasik
spike1 tak patrze z jednej strony z drugiej strony, nawet w lustrze sprawdzalam...i wiesz co? - nie widac abym sie psuła, haha