DJ Krzyk - Wyzywam do pojedynku
Re: DJ Krzyk - Wyzywam do pojedynku
To zaczynamy, bo ja mam tylko 1 dzień wolny od pracy
Czyli w 2 dni muszę coś zrobić a czekać nie mogę bo niedługo wyjeżdżam do pracy za granicę 
DJ Krzyk
jedziemy z tym czy nie ? Ja mogę jechać... tylko szybko się zastanawiaj bo potem nie będe miał czasu, niedziele mam tylko wolną od pracy.
jedziemy z tym czy nie ? Ja mogę jechać... tylko szybko się zastanawiaj bo potem nie będe miał czasu, niedziele mam tylko wolną od pracy.
-
DJ Krzyk
No Ja nie wiem.. Zagadałem do Moda... Czyli do PvdH'a.. I nie dostałem odpowiedzi.. Ty do niego teraz napisz, też nie mam za wiele czasu.. Po prostu czekam...
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Nie da się napisać bo on ma zapełnioną skrzynkę odbiorczą i nie można do niego napisać. być może go nie ma i nie odczytuje wiadomości. Zresztą zobacz teraz Ty, ja się szykuje do roboty.
-
DJ Krzyk
Hmm... Ale niestety.. Ja mam pewne problemy techniczne.. Mianowicie: Na drugim komputerze (mam dwa) mam FL'ka... Problem w tym, że w tym drugim monitor kompletnie mi siadł.. Nie wiem czy zdążę Go naprawić, z pewnych przykrych przyczyn nie mogę zamienić monitorów... Także, chyba będę zmuszony wycofać się z tego pojedynku, albo póki co, go odłożyć.. Da radę odłożyć na kilka dni ten pojedynek?
Pozdrawiam i liczę na szybką odpowiedź
Pozdrawiam i liczę na szybką odpowiedź
-
Tom Corman
a mod wam nie odpisze bo prawdopodobnie wyniósł się jak inni moderatorzy z tego forum, piszcie do paulinki(moderatorki) żeby wam bitwą zarządzała jak dojdzie do niej, bo u reszty modów macie nikłe szanse
-
DJ Krzyk
No tak, widzę jednak, że się dopominasz i piszesz Mi posty w innym pojedynku
A więc dobrze - miałem właśnie do Ciebie pisać na PW, że monitor mam już naprawiony, więc możemy stanąć do pojedynku.. Remixujemy Kate Lesing - Neverland, tak?
-
DJ Krzyk
No właśnie nie wiem... Hmm.. Trzeba chyba będzie albo się upomnieć, albo anulować :p
-
DJ Krzyk