Uploader Roku 2008 - Propozycje!
Re: Uploader Roku 2008 - Propozycje!
ja jeszcze nie mam typow wiec nie powiem ale to beda ci ktorzy doceniam na tym forum
Ofa , ty też jesteś świetnym uploaderem , jeśli Kabun zdecyduje sie odejsc z 4um , mój głos dla niego pójdzie na ciebie 
- masak (Jestem Hardkorem)
- Specjalista
Heh, teraz to Kabun nie ma wyboru, po prostu musi odejśćHyperallstars pisze:Ofa , ty też jesteś świetnym uploaderem , jeśli Kabun zdecyduje sie odejsc z 4um , mój głos dla niego pójdzie na ciebie![]()
A tak na marginesie - szkoda że tylko trzy osoby można polecić, w samym transie siedzi mnóstwo osób ze świetnym gustem muzycznym - taki na przykład Deszczu, albo Majster, albo Scooter, electro1990, SooKooL, Wir00z, Ghost, Paweł1987 i paru innych
-
Saddam Husein
- Użytkownik
W samym transie dokladnie. Ja ktory glownie odwiedzam Dance/Pop a tam moge wymiec kilka osob ktore wrzucaja moim zdaniem cos dobrego. Dlatego nie wypowiadam sie bo i tak glosy pojda na uploaderow z Trance/House wiec moj wklad jest zbedny :]. Polemizowalbym do jednej wypowiedzi ale to tylko moje zdanie brane okiem osoby ktora wie skad brac muzyke i skad pochodzi muzyka z muzikummasak pisze:Heh, teraz to Kabun nie ma wyboru, po prostu musi odejść
A tak na marginesie - szkoda że tylko trzy osoby można polecić, w samym transie siedzi mnóstwo osób ze świetnym gustem muzycznym - taki na przykład Deszczu, albo Majster, albo Scooter, electro1990, SooKooL, Wir00z, Ghost, Paweł1987 i paru innych![]()
Moi Faworyci to jednak Kabun i Badsantaclaus oni starają się wrzucać muze do wielu działów , ale jak mówił sakson głosy takich jak ja są zbędne bo trancowców i houseowców jest wiecej ludzie nie myślą komu sie należy tylko kogo wrzutki mu sie najbardziej podobahą , a szkoda :(
PozdrO
PozdrO
Myślę, że to jest uploaders dream team 
Paauli_83
Wir00z
Zielona
Paauli_83
Wir00z
Zielona
Dla mnie następujące typy: