Hmm a widzisz jakas róznice w "Come one" a "Come one"angela1 pisze:Moja nutka powstała dokladnie 26 lutego 2008r
Ty masz swoja nutke nazwana "Come On" a nie "Come One"!!
czy widzisz gdzies tutaj napis "Come One"
Come, come on get on me, i wanna have a smile
Come, come on let it be, you are the greatest girl
I wanna be your star, love come and go and always
Sun shining on, you know, nothing is stay forever
(sa to slowa tego vocalu)
ClubSurferz - Come One (Hyperallstars press. Club Spirit Dancecore edit)
Re: ClubSurferz - Come One (Hyperallstars press. Club Spirit Dancecore edit)
Come on oznacza "daj spokój" a come one "przyjsc pojedynczo", podejsc itp zreszta nie o to tu chodzi, po prostu widzac ten tytul i slyszac ten wokal i to ze nazwe po to zmienilam aby ciagle sie ona nie powtarzala kazdemu kto ten wokal ma, przyszlo mi na mysl,ze nie po to zmianialam nazwe aby ktos ja uzyl drugi raz, no ale looz jak juz pisalam wokal jest dostepny w necie i nic na to nie poradzisz a nazwa org. jest Come On i ani razu w wokalu nie pojawia sie fraza "Come ONE"
Tyy kurde nie zauważyłem tego e na koncu ale pisząc tytuł nie zwracałem na to uwagi ale haha to i tak brzmi śmiesznie
pozwij mnie to oboje sobie zapłacimy za nielegalne oprogramowanie i sample buehehehehe 
A skąd wiesz,ze mam nielegalne sample?? nie no looz, glupia sytuacja wyszla ale na drugiej dyskusji(tzn tam gdzie rmx pack jest) troche mnie obraziles! i riposta tez poszla! jestes za smarkaty aby mnie oceniac!
-
DJ Krzyk
Dajcie spokój, jest Wigilia i nie warto się kłócić
Po prostu vocala z Vip-Zone'a każdy może używać
Nie kłóćcię się już 
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Nieeeee no sądzisz ze jak jestem młody nie moge być lepszy ? może cie wyzwe na pojedynek
ciekawe kto wygra 
czy ja napisalam,ze jestes mlodszy i nie jestes lepszy?? przeanalizuj moja wypowiedz bo moze 13latek nie rozumie jej tresci?
- SpecialBeatz
- Weteran
tak.bassik mi sie nawet podoba ,ale ten vokal to nudny juz troche sie robi szczerze.melodia moze byc,ale niezbyt specjalna,potem fajny vox pociety,potem znowu vokal i nic sie nie zmienia.taka prosta nuta,slabo sie postarales powiem ci
ale nie jest zle.pozdrawiam 
Nie jest to aż takie złe!!!