Z tego co ty napisałeś wynika że kosą nie może być żaden lajtowy utworek itp , o to ci chodzi ? A że dj jesteś no to co z tego ,dla ciebie kosy to pewnie utwory z Energy mixówdjyazzy pisze:Jestem Dj-em od 6 lat a od 4 regularnie gram na roznych imprezach (przede wszystkim szybkie electro) Dla mnie na miano Kosy moze zaslugiwac Matt Sanders & Ravers - Another Chance albo DJ Pema & Matt Sanders -Funky a nie to GOWNO zremiksowane przez jakiegos "Hy2RoGeN".... A to ze nie jest to KOSA to powie kazdy klubowicz ktory co tydzien chodzi na impry sie wyskakacPOZDRO
[14.12.08] Matt Sanders - I Don't Wanna Be (Hy2RoGeN Vocal Mix) KOSA !!!
-
dawraw14
Re: [14.12.08] Matt Sanders - I Don't Wanna Be (Hy2RoGeN Vocal Mix) KOSA !!!
To ty chyba grasz w sali wiejskiej w Koziej Wólcedjyazzy pisze:Jestem Dj-em od 6 lat a od 4 regularnie gram na roznych imprezach (przede wszystkim szybkie electro) Dla mnie na miano Kosy moze zaslugiwac Matt Sanders & Ravers - Another Chance albo DJ Pema & Matt Sanders -Funky a nie to GOWNO zremiksowane przez jakiegos "Hy2RoGeN".... A to ze nie jest to KOSA to powie kazdy klubowicz ktory co tydzien chodzi na impry sie wyskakacPOZDRO
Nutka zasługuje na miano kozaka, łączy w sobie wszystko co się t tej muzyce kocha... basline, vocal i moc
-
michalmarta
lajtoowy
dzięki za wrzute