[14.12.08] Matt Sanders - I Don't Wanna Be (Hy2RoGeN Vocal Mix) KOSA !!!

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
dawraw14

Re: [14.12.08] Matt Sanders - I Don't Wanna Be (Hy2RoGeN Vocal Mix) KOSA !!!

Post autor: dawraw14 »

djyazzy pisze:Jestem Dj-em od 6 lat a od 4 regularnie gram na roznych imprezach (przede wszystkim szybkie electro) Dla mnie na miano Kosy moze zaslugiwac Matt Sanders & Ravers - Another Chance albo DJ Pema & Matt Sanders -Funky a nie to GOWNO zremiksowane przez jakiegos "Hy2RoGeN".... A to ze nie jest to KOSA to powie kazdy klubowicz ktory co tydzien chodzi na impry sie wyskakac ;) POZDRO
Z tego co ty napisałeś wynika że kosą nie może być żaden lajtowy utworek itp , o to ci chodzi ? A że dj jesteś no to co z tego ,dla ciebie kosy to pewnie utwory z Energy mixów :D a nie każdemu takie sie podobają , i akuratnie to co podałeś za przykłady kosy to mi sie wcale nie podoba , ale to jest moje zdanie , a że nie lubisz takich spokojnniejszych utworów to już nie moja wina no i rozumiem że na impreze to , to sie nie nadaje ale dlamnie to jest KOSA i tyle ode mnie :)
Awatar użytkownika
pol102
Weteran

Post autor: pol102 »

djyazzy pisze:Jestem Dj-em od 6 lat a od 4 regularnie gram na roznych imprezach (przede wszystkim szybkie electro) Dla mnie na miano Kosy moze zaslugiwac Matt Sanders & Ravers - Another Chance albo DJ Pema & Matt Sanders -Funky a nie to GOWNO zremiksowane przez jakiegos "Hy2RoGeN".... A to ze nie jest to KOSA to powie kazdy klubowicz ktory co tydzien chodzi na impry sie wyskakac ;) POZDRO
To ty chyba grasz w sali wiejskiej w Koziej Wólce :D Napisz coś mądrego znawco muzyki.

Nutka zasługuje na miano kozaka, łączy w sobie wszystko co się t tej muzyce kocha... basline, vocal i moc :)
Awatar użytkownika
yolcia
Nowicjusz

Post autor: yolcia »

lajtoowy :) dzięki za wrzute
ODPOWIEDZ