Set producentow muzikum?
- masak (Jestem Hardkorem)
- Specjalista
- Andy Jones
- Weteran
Re: Set producentow muzikum?
Popierwsze SIUSIEK WARSZAWIACZEK??
hehe jakbys troche myslal CZ-WA TO CZĘSTOCHOWA...SIUSKA TO MASZ TY ALE MALEGO....I NIE MOJA WINA ZE NIC NIE UMIESZ TWORZYC TO PO CH.. JEST TO FORUMK???????PYTAM SIE??/DO SCIAGANIA MUZYKI?????MYSLALEM ZE DLA PRODUCENTOW TEZ?ALE PRZEZ TAKICH JAK MASAK(MALYCH SIUSKOW) NIE DA SIE NIC ZROBIC... TO ZOBACZ OD KIEDY JA JESTEM NA FORUM A OD KIEDY TY?????DZIWI CIE ZE MAM MNIEJ POSTOW???CO ZBANUJESZ MNIE TERAZ??? I PO DRUGIEGO CIECIU SLUCHALES NASZYCH PRODUKCJI JA TWORZE ELECTRO LUB HAND UP TO JEST REMO???PISALEM DUZYMI BO MALYMI BYS NIE ZROZUMIAL...ALE MNIE WKU....
- masak (Jestem Hardkorem)
- Specjalista
No to siusiek z Częstochowy jesteś
Ależ mi teraz przykro, mam nadzieję że się nie rozpłakałeś? :p Wyobraź sobie że słuchałem większości tych śmiesznych "produkcji" - i cieszę się, że sam takich potworków nie popełniam
I nie da się niby przeze mnie nic zrobić? Fajnie wiedzieć że mam na forum większą władzę od Chomika :p Napisałem swoją opinię, synuś, a Ty nie dość że nie pojąłeś to jeszcze bardzo skutecznie to wszystkim udowadniasz
A właśnie - daj mi swój adres, kupię Ci jakiś słownik ortograficzny :p Bo widzę, że angielski to nie jedyny język, z którym masz problemy :p
- KOT ANDRZEJ
- Specjalista
ja jestem za masakiem
Hyper jak ty chcesz sie wypromowac robiac muzyke a'la dj remo...
ja bym wolal robic House lub progressive i miec szacunek u ludzi ktorzy sie na tym znaja
niz u tych ktorzy maja po 12 lat sluchaja eski
Wiec wolalbym byscie nie wypuszczali
nut ktore sa po prostu komercyjne.... Nie lepiej zrobic skladanke np. House lub trance i
wypuszczac w neta najlepsze kawalki tego miesiaca?? wedlug mnie to by bylo lepsze...
pozdro
ja bym wolal robic House lub progressive i miec szacunek u ludzi ktorzy sie na tym znaja
niz u tych ktorzy maja po 12 lat sluchaja eski
nut ktore sa po prostu komercyjne.... Nie lepiej zrobic skladanke np. House lub trance i
wypuszczac w neta najlepsze kawalki tego miesiaca?? wedlug mnie to by bylo lepsze...
pozdro
Bardzo fajny pomysl na cos takiego
Jaka nazwe proponujecie skladance???

+1 dla masaka za samą ortografie bo naprawdę u niektórych to tragedia .... I jak Wy chcecie robic jakiegoś seta czy coś w tym stylu jak nawet po POLSKU pisac nie umiecie ... a co mowic okładce :p
kacper brak mi do ciebie słow nie widzisz świata poza house'm i trancem 
- KOT ANDRZEJ
- Specjalista
tak
bo komercha jest do du*y
jak nie house czy trance to co ty chcesz produkowac??
mozesz sie zajac techno ale chodzi mi o prawdziwe techno a nie jakies shity
pozdro
mozesz sie zajac techno ale chodzi mi o prawdziwe techno a nie jakies shity
pozdro
- KOT ANDRZEJ
- Specjalista
to jak nie trance i house to co ty chcesz produkowac?? Disco Polo??
mozesz sie zajac technem ale prawdziwym a nie jakimis shitami
wiec dla mnie pomysl slaby
pozdro
_
mozesz sie zajac technem ale prawdziwym a nie jakimis shitami
pozdro
Człowieku słyszałes kiedys o czyms takim jak hands up , dancecore ? Lol "Jak nie house i trancE" hahahaha to mnie rozwaliło totalnie 
- Andy Jones
- Weteran
Pisalem szybko a wy jestescie cwaniaki tylko w mordzie smiecie psiarskie...i potrafice tylko wkur..ludzi...nie ktorzy porbuja zaczynaja cos robic tworze z poltora miesiaca czy z dwa i sie ucze a takich jak wy olewam smieci ciebie masak i jeszcze jakiegos smiecia kotry napisal ze jak chcemy robic skladanke jak z bledami piszemy....smiecie,dziw,chu, mam was w dupie i mozecie mnie banowac....i wyrzucac z forum....cymbaly ktore nie potrafia nic zrobic masak a na avatarze to nie jest twoje zdjecie na zywo masz brzydzsza?i bardziej wylupiaste oczy cieciu?kacperbobo?znasz trzy gatunki muzyki to sie nie wpierrrr....trance ma wiele podgatunkow jak i house czy inneeeeee...napisales ja bym wolal robic to cos kur...zrob...
- Andy Jones
- Weteran
mozecie mi loda zrobic tyczy sie Masaka, Borija, I jAkiegos bubusia Czy Kacperboobo skoro i tak mnie wyrzuca z forum to powiem otwarcei chuj wam w dpue dziwki!!!!
To się chłopak zbulwersował. Potrafi prowadzić inteligentną rozmowę, nie ma "chu".