[09.01.09] O.S.T.R. - Po drodze do nieba.
-
dance_bit
Re: [09.01.09] O.S.T.R. - Po drodze do nieba.
fakt , głos w tle troche psuje ten kawałek , ale ogólnie do przyjecia 
Po pierwsze debilu nie jestem Twoim synem...Po drugie przesluchalem wszystkie jego plyty...A po trzecie widze ze sluchasz donia i verby skoro wiesz co oni klepia, chcesz prawdziwego rapu to pusc sobie Gurala i jak wedlug Ciebie ostr jest orginalny bo wykorzystal taki sampel to Tobie slon na ucho nadepnal...3ósemki pisze:Buehehehehehe... Chyba Ci synu słoń na ucho nadepnął, bo nie potrafisz odróżnić dobrego rapu od tej komercyjnej papki, którą klepie Doniu i Verba. To, że wykorzystał akurat taki sampel, znaczy tylko iż jest pomysłowy i ceni sobie oryginalność. Założę się, że nawet nie przesłuchałeś w całości żadnej jego płyty, ale skoro uważasz, że ten track jest do kitu, to wysil się i napisz bardziej obszerny post, w którym wytłumaczysz Nam dlaczego uważasz iż ten kawałek kwalifikuje się do hiphopolo. :] Czekam na odpowiedź. :]
hmm wg mnie OSTR kiedys mial lepsze kawalki.. no ale to tylko moje odczucie 
-
witek2309
-
Ewelkaaa
-
tisane
Taaakk moi drodzy pseudo gangsterzy... w końcu rap to PIH i Rysiu Pysiu aka Peja... smutek mnie ogarnia... czy oni mają flow, punche ?? proszę nie walcie żenady. Jeśli macie porównywać OSTR- mistrza nad mistrzami do jakiegoś tam popidów co myślą że są gangsta bo maja bluzę z kapturem typu Dixon, HG to nie wypowiadajcie się w watkach na jego temat!!!!!!!!! Hip- hop polo!!?? No błagam?? Jeśli chcecie być znawcami rapu to zgłębcie się w rap na poziomie, typu Gangstarr, a nie usłyszeliście miecha temu płytę Pysia i myślicie, że możecie oceniać twórców hh z prawdziwym talentem. OSTR nie potrzebuje pieprzenia o kur estwie i je baniu policji- on nie zoofil, ma wiele więcej do powiedzenia niż to że jest człowiekiem ulicy. Trzyma poziom i za to wielki PROPS dla niego!!!!!!!