Moja najnowsza produkcja do ocenki

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Awatar użytkownika
Outsider
Weteran

Re: Moja najnowsza produkcja do ocenki

Post autor: Outsider »

wybaczciemi ciagniece tego tematu,jesli to juz naduzycie to niech szanowni modowie cos z tym zrobia,ale skorzystalem z waszych sugestii i dodalem kilka kwestii w tym wstawka wokalowa,jest nagrana z mirofonu ale w miare to stlumilem,jesli ktos ma jeszcze ochote to niech kuknie ;)

Kod: Zaznacz cały

http://www16.zippyshare.com/v/2264486/file.html
Awatar użytkownika
DJ Freshwinter
Użytkownik

Post autor: DJ Freshwinter »

Czekaj, czekaj.. Ty to nagrywales wlasnym glosem czy ktos? czy jak bo nie rozumie? Odpowiedz mi na to pytanie a potem jeszcze cos napisze.

PS: Wrescie nie ma przesteru :)
Awatar użytkownika
Outsider
Weteran

Post autor: Outsider »

nie nie ja to nagrywalem,znalazlem tego voxa na platnej stronie,byla mozliwosc odsluchania go przed zakupem,wiec nagralem go po prostu przez mikrofon,delikatnie obrobilem i tak trafil do kawalka,mam co do niego pewne plany ale musze poradzic sie lub poszukac jakichs tutorialu by moc zrealozowac zamierzenia
Awatar użytkownika
DJ Freshwinter
Użytkownik

Post autor: DJ Freshwinter »

aaaha :D To tylko taka uwaga jedna ze... troche ten wokal za cicho jest.. ale to pewnie wina tego ze nagrane...

Nagralbym Ci profesionalny wokal do tego ale mikrofon mi sie zepsul :( Czekam az brat mi naprawi... sam nie moge wypuscic moich kawalkow... co mnie bardzo denerwuje...
radush
Klubowicz

Post autor: radush »

Ładny poczatek, dobre wejscie po 30 sek, podoba mi sie ten clap, akurat pasuje mi do tej produkcji :) 1:20 fajny ten dzwiek, electro pad, czy lead, nie wiem jak to nazwac ...Bardzo fajny pad gra tam w tle masz + za jego swietna barwe. Ten motyw jest na prawde niezly, melodia jest jak najbardziej udana, zastrzyk dobrego trance'u. Co tu wiecej pisac dobra produkcja, poza tym w moim guscie, troszke za malo rozbudowany brekdown, wokal jest za cicho i naloz na niego kompresje. Kawalek jest za krotki, moglbys popracowac nad dluzsza wersja, bo czuje lekki niedosyt :) ocenka 9/10, pzdr
ODPOWIEDZ