Moje tranceowe brzmienie:)

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
wiluerape

Re: Moje tranceowe brzmienie:)

Post autor: wiluerape »

sorki ziom , nie wiem jak to się stało ale przez przypadek umieściłem link kogoś innego i dowiedziałem się o tym dosłownie 30 min temu . Nie uważam się za mistrza tranceu ponieważ produkuję różne gatunki muzy głównie muza klubowa oraz hip-hop . Już umieściłem właściwy link! jak chcesz to sprawdz pozdro.

dzięki :) to faktycznie zaszła pomyłka mam neta od nie dawna .... nie wiem jak do tego doszło..właściwy link już wrzuciłem i teraz naprawdę CZEK DYS AŁT.

Ja się do nich nie zaliczam.

Poprostu zdarzają się pomyłki! Pozdro.

jesteś zbyt młody żeby zaczaić niektóre kwestie życiowe prostolinijny, małorozwinięty intelektualnie i muzycznie ... hmmmm zapatrzony w swój nierozwinięty talent człowieku! Jak chcesz mnie oceniać, to może zrobimy jakiś mały konkursik i niech wszyscy ocenią. Chodzi mi nie tylko o prostolinijność, którą się kierujesz w tworzeniu muzyki ponieważ dobra muza nie jest oparta na oklepanych schematach.

sam jesteś FRAJER! bo z góry oceniasz ludzi i sytuacje FRAJERZE!!!

MUSISZ "STARAĆ SIĘ PODKŁADAĆ BIT" hehe weź Ty człowieku ogarnij system buahaha! ekspert się znalazł "i rub tak bass+pady+dobra melodia+dobre hit hati i kick" ... sam jesteś jak te hit hati ->żenada!!!

Masz rację ... zaszła pomyłka, pozdrawiam.

przykro mi, ale to nie było moje dzieło ... właściwy link już umieściłem. Sorki za pomyłkę. Pozdro.

Wybacz, ale niestety to nie byłem ja. Przypadkiem umieściłem jakiś inny link, ale ciesze się że chociaż trafiłem na taki wypas hehe. Właściwy link już umieściłem. Pewnie nie ma polotu, ale sprawdź. Pozdro.

Łącz Posty!
Paul Van Measure

Post autor: Paul Van Measure »

Muszę powiedzieć że ta nutka też jest dobra. Nie jest taką kosą jak tamta, lecz też nie odstaje dużo. Podoba mi się przejście na pianinku, lead ładnie przygrywa. Trochę długie to przejście, ale jak dodatkowy dźwięk wszedł (pad?) to zrobiło się ciekawie. Fajnie , że lead tak często ma inne melo. Potem tylko mógłbyś dać booma w 3:18 bo pad nagle się ucina i nieprzyjemnie się trochę wejście robi. Kick ładny, basik też mi się podoba.
Sorka za moje słowa, ale zrozum mnie. Jeśli to jest TWOJA nutka to całkiem dobra.
Pozdro
wiluerape

Post autor: wiluerape »

Spoko, rozumiem. Dzięki za Twoją pozytywną opinię. Bardzo mnie to cieszy :) Można powiedzieć, że kamień spadł mi z serca uff..... hehe a tak wogóle to utwór jest ukończony tak w 60 - 70% wrzuciłem go, żeby poznać opinie... Pozdro.
DJ Krzyk

Post autor: DJ Krzyk »

Ja nie oceniam - zwłaszcza, że najpierw kręciłeś z tym utworkiem (jak to już się zdarzało), potem pisałeś jakieś bezsensowne posty, dlatego Ban powinien polecieć i raczej poleci.. Czytaj Regulamin
ODPOWIEDZ