Nowy dział - drum&bass
-
Rafaelloacer
Re: Nowy dział - drum&bass
a ja nie wrzuce dopoki dzialu nie bedzie!
w zasadzie to zaczyna mi to powoli zwisac, sa tez inne fora.
w zasadzie to zaczyna mi to powoli zwisac, sa tez inne fora.
-
Marcin
Jeśli o mnie chodzi to kolejna wasza fanaberia. Chce wam się działów a i tak nie uploudujecie na forum. Jestem na nie jeśli chodzi o nowy dział!!!
Pozdro by Kabun
Pozdro by Kabun
uważasz że każdy powinien byc na tak bo masz jakies chore jazdy o DnB ?Rafaelloacer pisze:smiej sie i placz jednoczesnie-nie wiem po co sie w ogole produkujesz kolezko?!
Sam nie siedze niewiadomo ile ale posiedz dluzej to zrozumiesz (moze):>
a ty wulkanku od czasu jak moda dostałes sie wygadany zrobiłes tak wiele rzeczy ci juz nie zwisa
-
Rafaelloacer
ja mam praktycznie same drumy wiec ciezko mi bedzie wrzucic cos innego nawetjakbym bardzo chcial, a w ten smietnik nie dam, pozdrawiam!
D'n'B To dobry pomysł. Jest Darxide który upa same dramy. Luknijcie w dział pozostałe. JA sam też upał bym dramy bo też lubie. A w dziale pozostałe one są tam praktycznie niezauważalne.
-
Rafaelloacer
zrobcie go na probe(miesiac, dwa), zawsze go mozna zdjac(chociaz jestem pewien ze tak sie nie stanie!! udowodnimy Wam), tak na marginesie-podoba mi sie dzial 'karaoke', super zainteresowanie, ale dnb oczywiscie nie bedzie?!
a wiec prosba!
a wiec prosba!
hahaha weź mod zamknij ten temat działu i tak nie będzie a jak nie chcesz wrzucać to nie
nikt cie nie prosi ani nie zmusza
Rafaelloacer pisze:zrobcie go na probe(miesiac, dwa), zawsze go mozna zdjac(chociaz jestem pewien ze tak sie nie stanie!! udowodnimy Wam), tak na marginesie-podoba mi sie dzial 'karaoke', super zainteresowanie, ale dnb oczywiscie nie bedzie?!
a wiec prosba!
Może się pojawi może nie, Kwestia dogadania sie z Chomikiem :]
Temat zamykam
Temat zamykam