dzieki, caly czas staram sie wycisnac z FLa cos dobrego, jak widac czasem sie uda sluchalem wlasnie Twoich produkcji na myspace, prezentujesz dobry poziom - chcialem pogratulowac pomyslowosci, bo szczerze jestem pod wrazeniem
zycze dalszych sukcesow!! dzieki za oceny, komenatrze! zachecam do dalszego sluchania i komentowania, zainteresowanych zapraszam na moj profil na YT.
Powiem ogólnie, czuć fajny klimat, bardzo fajna melodia ją tworzy i wogóle Kawałek na genialny jak zwykle Mam nadzieję że sobie poradzisz w przemyśle muzycznym
DJ YanG pisze:Powiem ogólnie, czuć fajny klimat, bardzo fajna melodia ją tworzy i wogóle Kawałek na genialny jak zwykle Mam nadzieję że sobie poradzisz w przemyśle muzycznym
Pozdro i życzę sukcesów!
Dzieki, dzieki. Zobaczymy co z tego wyjdzie Narazie za bardzo nie mam na czym pracowac, ale moze w niedalekiej przyszlosci to sie zmieni. Wowczas wypuszcze cos co mi chodzi teraz po glowie. Ciezko z realizacja, bo nie ma wieszkych mozliwosci Tobie rowniez zycze sukcesow! Dzieki za mila ocene, komentarz...