Czy taki mixer nadaje sie do gry glownie w v'dj

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
nyguss
Weteran

Re: Czy taki mixer nadaje sie do gry glownie w v'dj

Post autor: nyguss »

zalezy mi na szybkiej odpowiedzi :)
Awatar użytkownika
Under B (Bartii)
Specjalista

Post autor: Under B (Bartii) »

Wieżę podłączasz biało-czerwonym 2x chinch pod mixer ;) Bez żadnego mini jacka :p Normalnym kablem 2x chinch :) A Wiesz o tym, że jak będziesz chciał podłączyć słuchawki pod mixer, bo będziesz musiał sobie skminić przejściówkę z mini jakca na dużego jacka ? ;)
nyguss
Weteran

dzieki za info słuchawki mam z duzym jackiem+przejsciowke do kompa na malego jacka Dzieki pozdro juz kupilem kabelki tylko mixer nie doszedl bo niemam konta allegro tylko szwagier i ma go w domu a mieszka 40km odemnie i dropiero w przyszlym tygodniu go dostane :)
nyguss
Weteran

Ok miałbym ostatnia sprawe mam mixer,kable,komputer,Numark DM2050 3xkanal,(3)mini jack-2X RCA(chinch) (1)2X RCA-2 XRCA,kkartedzw.co prawda zintegr ale 7,1(bedzie kasa zmienie i tak)Jka bys mogl mi napisac co gdzie podpiac zeby dzialalo jak skonfigurowac VDJ,jak ustawic sound steup,options bo mi brat przestawil wszystko(options najlepiej tak jak ty masz) Jak to pospinac zeby gralo(odpowiem ci dopiero w piatek czy dziala bo wczesniej nie bede mial czasu podpinac)
Awatar użytkownika
Under B (Bartii)
Specjalista

Post autor: Under B (Bartii) »

Zrób zdjęcie od tyłu tego mixera i wstaw tutaj. To Ci narysuje i powiem co do czego ;)
nyguss
Weteran

Juz nietrzeba myslalem ze to bardziej skomplikowane ale za pierwszym razem podpiolem i hula :) Jeszcze raz dziekuje za wszelka pomoc twojej strony :)
Zablokowany