dawaj ten arp albo nie wiem melodie cokolwiek co wg Ciebie skads zsamplowalem etc.
do wykladu dorzuce mida zeby nie bylo niedomowien
I kolejny juz raz musze Cie zawiesc, nie slucham komercji no chyba ze jest na poziomie co sie praktycznie nie zdarza choc sa wyjatki bo np podoba mi sie tworczosc Madonny, a raczej Williama Orbita bo to dzieki niemu jej muza brzmi jak brzmi lub brzmiala , nie wiem czy jeszcze wspolpracuja. Btw dla mnie house z prawdziwego zdarzenia to np DJ Tonka ktory tak naprawde dal temu gatunkowi kopa, a co wiecej sam wyrkeowal brzmienia ktore house definiuja. Posluchaj sobie jego tworczosci a jesli uslyszysz jakies falsze(detonacje
@Misiek musze Cie zmartwic bo nie mam sluchu absolutnego i niekiedy jest naprawde ciezko mi cos wykryc, zaanalizowac itd, jednak tu jest to tak perfidne ze bardziej byc nie moze. A w DnB naturalnie zdarzaja sie komercyjne gnioty choc sam gatunek wiedzie prym jedynie na wyspach. Nie rzadko zdarza mi sie uslyszec jakiegos jungla w reklamie. Kiedys emitowali reklame jakiegos leku, w tle pykal se LTJ Bukem, malo nie siklem heheheh
Adas czekam na odzew.