Linkin Park - New Divide [Premiera na muzikum!]

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Ozzy747

Re: Linkin Park - New Divide [Premiera na muzikum!]

Post autor: Ozzy747 »

Tak zgodze sie ze to nie to samo co kidys..ale to nadal jest LP.. mysle ze po prostu dojrzeli.. to dojrzala wersja LP . Pozdro ..... PS. to tylko moja mysl :)
t1m0N

Post autor: t1m0N »

no bo jak sie komuś podoba to od razu pop. spadajta ;p mnie sie podoba!
Ozzy747

Post autor: Ozzy747 »

Mi tez.. spoko nuta... nawet jesli to "poprock" w co watpie
Awatar użytkownika
Karboksylowa
Weteran

Post autor: Karboksylowa »

a więc teraz nadeszła kolej na moje skromne zdanie xD ...
Mi sie wydaje że to nie ma nic wspólnego z rasmusem ;p
ani też z pop rockiem ;p (no tu może troszkę xD )
Oni mają albo moment załamania (jak metallica która teraz z powrotem powraca do normalnej muzy xD ) albo po prostu zmierzają do swojego, innego własnego stylu :D
Według mnie kawałek jest taki o :D
dawraw14

Post autor: dawraw14 »

Za utworek bardzo dziękuje , a i jakby ktoś chciał w lepszej jakości to proszę tutaj linczek do jakość 320kb/s > Mam nadzieje że kolega co założył ten temat nie będzie miał mi za złe że daj tutaj link :)

Kod: Zaznacz cały

http://hotfile.com/dl/5491365/3807ab2/Linkin_Park_-_New_Divide_2009_www.muzikum.pl_up_by_sztubaka.mp3.html
romeoxx

Post autor: romeoxx »

bardzo dziekuje wlasnie dotarl do mnie ;)
robert005

Post autor: robert005 »

dawraw14 pisze:Za utworek bardzo dziękuje , a i jakby ktoś chciał w lepszej jakości to proszę tutaj linczek do jakość 320kb/s > Mam nadzieje że kolega co założył ten temat nie będzie miał mi za złe że daj tutaj link :)

Kod: Zaznacz cały

http://coldfile.com/dl/sztubaka.mp3.html
nie no coś ty ani ja ani moderatorzy nie będą mieli ci za złe to że nabijasz sobie punkty na hotfile. Mogleś jeszcze mirror na rapidzie zrobić albo na netload.in ;] Przecież to jest dozwolone w regulaminie [-(
Domiii

Post autor: Domiii »

Mi się nuta podoba, jak wszystkie zresztą LP, ale jednak wolę ich starsze utwory. Te już mnie tak nie zadowalają i nie jestem już nimi tak zachwycona, jak np. tymi z płyty Meteora :|
Domiii

Post autor: Domiii »

Mi się nuta podoba, jak wszystkie zresztą LP, ale jednak wole ich starsze utwory. Te nowe już jednak tak mnie nie zachwycają, jak np. te z Meteory. LP się zmienia, ale mam nadzieję, że nie staną się jakimś shitem :|

edit.

ups napisałam dwa razy.. myślałam, że tamten się nie wysłał -.- jc to usuńcie :p
ODPOWIEDZ