Michael Jackson nie żyje!!!!!!!!!!!!!! to Szok!!!!
- DeeJay Yang
- Specjalista
Re: Michael Jackson nie żyje!!!!!!!!!!!!!! to Szok!!!!
sluchajcie jak zyl to nikt go nie sluchal a nawecz go oczerniali a teraz nagle wszyscy placza...
- masak (Jestem Hardkorem)
- Specjalista
Niektórzy to się powinni jebnąć w swoje puste łby, ale tak mocno! Co za cyrk, ludzie dostali sraczki, jakby umarł drugi jp2 :\ Teraz nagle każdy będzie się lansował na wielkiego fana pogrążonego w żałobie po śmierci swojego idola... Spójrzmy prawdzie w oczy - te wszystkie świeczki w opisach czy zdjęcia na gronie to jedna wielka pieprzona MODA. Wstydźcie się za siebie 
Ps. Czekam na pierwszego głąba, który napisze "żal mi cie" :p
Ps. Czekam na pierwszego głąba, który napisze "żal mi cie" :p
Nie żal mi Cie :]
Masz racje. Teraz to jest taka moda. Ktoś kto go nie słuchał nagle jakieś świeczki w opisach. Wielcy fani... Umarł? Trudno. Na każdego jest pora a tego nie zmienicie.
Masz racje. Teraz to jest taka moda. Ktoś kto go nie słuchał nagle jakieś świeczki w opisach. Wielcy fani... Umarł? Trudno. Na każdego jest pora a tego nie zmienicie.
Niechce nikogo urazic!!
Jak by byl madrzejszy to by prawdopodobnie zyl.
Slawa,kasa uderzyla do glowy,
Jedno pytanie co w nim wac urzeklo to ze byl bialy, czy to ze ze ladnie spiewal?
Jak by byl madrzejszy to by wiedzial to ze jak sie ladnie spiewa to ;luzie beda go sluchac a nie poczec na jego kolor skory itp.
Wiem czemu wszyscy taci smutni z powodu smierci jego HAHA Bo kupili bilety a teraz chyba huj im kase zwruci.
Do calego swiata!! jesli tok go kochaliscie to strate tych paru $$ za bilety przezyjecie.
Teraz wyhdzie najaw jak zyl z rodzina jak ludzie zaczna sie domagam zwrotu kasy a tu im powiedza "spieprzac dziady"
Jak by byl madrzejszy to by prawdopodobnie zyl.
Slawa,kasa uderzyla do glowy,
Jedno pytanie co w nim wac urzeklo to ze byl bialy, czy to ze ze ladnie spiewal?
Jak by byl madrzejszy to by wiedzial to ze jak sie ladnie spiewa to ;luzie beda go sluchac a nie poczec na jego kolor skory itp.
Wiem czemu wszyscy taci smutni z powodu smierci jego HAHA Bo kupili bilety a teraz chyba huj im kase zwruci.
Do calego swiata!! jesli tok go kochaliscie to strate tych paru $$ za bilety przezyjecie.
Teraz wyhdzie najaw jak zyl z rodzina jak ludzie zaczna sie domagam zwrotu kasy a tu im powiedza "spieprzac dziady"
-
Monika
Ja za nim tez nie plakalam i nie bede plakac
Nie sluchalam jego muzyki i nie mam zamiaru
Cudaczył, cudaczył i mozna bylo sie domyslic jak to sie skonczy
Jak dla mnie on nie jest wccale zadnym "krolem popu"...
Rozwalil mnie tekst kogos, ze jego smierc jest gorsza niz smierc papieza
zal......
Rozwalil mnie tekst kogos, ze jego smierc jest gorsza niz smierc papieza
- DeeJay Yang
- Specjalista
no i bardzo dobrze wkoncu mowicie
bo jak zyl to nikt go nie sluchal ani nie wrzucal jego piosenek na forum a teraz nagle wielka strata iwszyscy placza mi go nie zal molestowal dzieci... a wy go jeszcze uwielbiacie...
Codziennie na świecie umierają nieznani nam ludzie... Jego śmierć odbieram tak samo jak ich...
Ja go nigdy nie oczerniałem. Wygrał sprawe w sądzie o to pedofilstwo , wiec wszystko jasne. Dla mnie był wielką ikoną popu. I zresztą pozostanie nadal
- DeeJay Yang
- Specjalista
no bys mial tyle kasy co on to tez bys wygral sprawe proste...Lili Zehute pisze:Ja go nigdy nie oczerniałem. Wygrał sprawe w sądzie o to pedofilstwo , wiec wszystko jasne. Dla mnie był wielką ikoną popu. I zresztą pozostanie nadal![]()
Edit: cos dla fanow Jackosona (Leszczynski Bohater)
Kod: Zaznacz cały
http://wp.tv/i,Leszczynski-nie-plakal-po-Jacksonie,mid,362062,klip.htmlRe: Michael Jackson nie żyje!!!!!!!!!!!!!! to Szok!!!!
No Dobra szkoda człowieka , ale tak jak każdego innego , nie bardziej ..
już prawie nikt go nie słuchał , a jak umarł to ojej współczucie wielkie i nagle wszyscy są jego fanami ..
a ja osobiście nie slyszałem ani jednej jego piosenki ^^
o!
już prawie nikt go nie słuchał , a jak umarł to ojej współczucie wielkie i nagle wszyscy są jego fanami ..
a ja osobiście nie slyszałem ani jednej jego piosenki ^^
o!
Jaki ten Leszczynski jest je*niety. . .
Black or White - ten kawałek zrobił za to , żeby pogodzic tak jakby rasy ludzi. Sam został białym człowiekiem, ponieważ czarna rasa go nie akceptowała, miał wiele problemów przez to. Dla mnie wielka postać. Wiem , że np. sporo osób nie słucha popu, ale np kawałek Arman van Helden - Say Say Say -----> Słowa Jacksona, z kawałka
Say. Say. Say - którego wykonał razem z Paul'em McCartney. . .
Piosenki jakiś miesiąc temu zacząłem czytać niektóre jego piosenki po przetłumaczeniu na Polski. Piekne przesłania :
Earth Song :
Co z wschodem słońca
Co z deszczem
Co z tymi wszystkimi rzeczami
O których mówiłeś że zyskamy ?
Co z tymi niszczonymi obszarami
Czy jest jakis czas
o których mówiłeś ze są twoje i moje
Czy kiedykolwiek próbowałeś zapisać
Całą krew którą wcześniej przelaliśmy
płaczącą ziemie opłakującą brzeg morza
Luknijcie teledysk
Wystepował razem z innymi wielkimi gwiazdami różnych scen muzycznych np. własnie Paul McCartney, Britney Spears, Lionel Richie , Cindy Lauper, Steve Wonder ---> ta ostatnia trójka - słynny kawałek We Are The World.
Black or White - ten kawałek zrobił za to , żeby pogodzic tak jakby rasy ludzi. Sam został białym człowiekiem, ponieważ czarna rasa go nie akceptowała, miał wiele problemów przez to. Dla mnie wielka postać. Wiem , że np. sporo osób nie słucha popu, ale np kawałek Arman van Helden - Say Say Say -----> Słowa Jacksona, z kawałka
Say. Say. Say - którego wykonał razem z Paul'em McCartney. . .
Piosenki jakiś miesiąc temu zacząłem czytać niektóre jego piosenki po przetłumaczeniu na Polski. Piekne przesłania :
Earth Song :
Co z wschodem słońca
Co z deszczem
O których mówiłeś że zyskamy ?
Co z tymi niszczonymi obszarami
Czy jest jakis czas
o których mówiłeś ze są twoje i moje
Całą krew którą wcześniej przelaliśmy
płaczącą ziemie opłakującą brzeg morza
Luknijcie teledysk
Kod: Zaznacz cały
http://www.youtube.com/watch?v=f 8m uMo0fw_M- Karboksylowa
- Weteran
Dlaczego wszyscy teraz rozpaczają? Dlaczego nikt nie rozpacza za biednymi dziećmi które umierają z głodu, albo za kimś innym mniej ważnym, i nie wstawiają jego zdjęć na nk o_O..
Owszem, szkoda, nie żyje.. jak każdy człowiek na ziemi, szkoda go.. no ale bez przesady... niektórzy słyszeli tylko o nim: Pedofil, widzieli artukuły w gazetach, ale jego twórczości nie cenili a teraz nagle, żałoba.....
Owszem, szkoda, nie żyje.. jak każdy człowiek na ziemi, szkoda go.. no ale bez przesady... niektórzy słyszeli tylko o nim: Pedofil, widzieli artukuły w gazetach, ale jego twórczości nie cenili a teraz nagle, żałoba.....
Esterka. .. .
Żałoba - Bo umarł. I nie i ja bynajmniej nie słyszałem tylko o nim jako o pedofilu i skandaliście . . . Dla mnie to był wielki człowiek . I tyle. A tu w kółko sie wałkuje ten sam temat. Kto coś napisze , że szkoda albo coś takiego to ktoś po nim pisze, ze dlaczego taka rozpacz teraz jak umarł i ze teraz to wielcy fani. . . Przestańcie tak pisać. W tyn temacie chyba o to chodzi , zeby pisać co sie o nim sądziło. . .
Żałoba - Bo umarł. I nie i ja bynajmniej nie słyszałem tylko o nim jako o pedofilu i skandaliście . . . Dla mnie to był wielki człowiek . I tyle. A tu w kółko sie wałkuje ten sam temat. Kto coś napisze , że szkoda albo coś takiego to ktoś po nim pisze, ze dlaczego taka rozpacz teraz jak umarł i ze teraz to wielcy fani. . . Przestańcie tak pisać. W tyn temacie chyba o to chodzi , zeby pisać co sie o nim sądziło. . .