Luxus&Doon - Czarno Na Bialym <--- POLECAM !!

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
PhilvanSound
Klubowicz

Re: Luxus&Doon - Czarno Na Bialym <--- POLECAM !!

Post autor: PhilvanSound »

Pawel1987 pisze:Bit powinien byc bardziej ofensywny :D Ma wprowadzac jakakolwiek moc do kawalka a Ty tutaj zaprezentowales nam muzyczke z Pegazusa ;p xD
Chyba kolega nie słyszał muzyczki z "Pegazusa".

Perkusja jest na tyle głośna by nie powodowac jakichkolwiek przesterowań.

Głośniej zagrać się jej nie dało ponieważ po pierwsze za bardzo wysnuwała by się na pierwszy plan, a to nie jest hands up gdzie stopa wali niemiłosiernie poza tym, gdyby wokal był innej jakości (lepszy mikrofon plus odszumienie w większym stopniu) nutka latała by zupełnie inaczej.
Awatar użytkownika
Pawel1987
Ekspert

Post autor: Pawel1987 »

PhilvanSound pisze:Chyba kolega nie słyszał muzyczki z "Pegazusa"
No to wybacz :) Muzyczka jest jak z podrecznej gierki Tetris ;p 1999 in 1 :D Szczerze mowiac to przez ten Twoj bicik to klimat nuty popsules ;p
Awatar użytkownika
Iza
Ekspert

Post autor: Iza »

Fajna nuta... :D No dokładnie Monika Łukasz ma talent :) podoba mi sie ^^ :D a wy troche nie przesadzacie? :| i tez Polecam!! :D
Awatar użytkownika
Bartezz
Ekspert

Post autor: Bartezz »

Lookas Peace pisze:To kurwa banuj frajerze zapierdolony w dupę, a sam najpierw weź się za naukę czytania i słuchania ze zrozumieniem, bo tego na 100% nie potrafisz. Wkurwiają mnie takie cioty jak wy, co kurwa słuchają Donguraleska co napierdala o chlaniu i nie ma w tym żadnego sensu, a w opisie na forum ma taka pizda, że: "hip hop to dla mnie szczerość i czysty przekaz"

Gwoli ścisłości: HIP HOP to całokształt - kultura (graffiti, styl, mowa, taniec i muzyka).

Zapierdoleni hejtrzey hehehe :P

Banuj i spuść się z radochy, bo pewnie jestem pierwsza osobą, którą w życiu zbanowałeś.
no to jest nas wielu xD
Awatar użytkownika
3ósemki
Klubowicz

Post autor: 3ósemki »

Ekhm... Nie udzielam się już na tym forum, ale ktoś poprosił mnie o komentarz do tego kawałka.
Zacznę może od części lirycznej. W kawałku mówisz, że dajesz dobry rap? Napisz mi, w którym momencie ten "rap" jest dobry? Spieprzyłeś totalnie ten kawałek. Tekst to już w ogóle porażka. Jeden z moich przedmówców dobrze napisał - jeżeli czegoś nie potrafię, to nie biorę się za to. ;) Jeżeli nadal masz zamiar nagrywać, to czeka Cię duuuuuuuużo pracy. Szczególnie nad flow... No i nad tekstami. "Chciałbyś być czarny tak jak ja" - wtf? Co to ma w ogóle być?? Jeżeli masz zamiar tak rapować, to zajmij się lepiej rzemiosłem ludowym. I nie hejtuję tu wcale, tylko wyrażam swoją opinię tak jak inni, a Ty powinieneś nauczyć się przyjmować krytykę z pokorą, a nie wyzywać tych, którym to coś nie podoba się. ;)
Co do bitu, to przyznam, że technicznie jest dobrze zrobiony, ale melo kuca strasznie. Ty chciałeś zrobić podkład dla rapera czy dla Las Ketchup? Na Twoim MySpace widziałem, że tworzysz muzykę Trance / Techno / Club i tu mam dla Ciebie małą radę - zostań przy tych gatunkach, bo rap chyba nie jest Twoją mocną stroną. ;)
Nie to, że się chwalę, ale tutaj możesz sobie posłuchać bitów, a nie podkładów dla Rysia Rynkowskiego.

Kod: Zaznacz cały

http://www.youtube.com/watch?v=1PD4VYrhKE8

http://www.youtube.com/watch?v=79FwMpigAXE

http://ngoht.wrzuta.pl/audio/2Hy9lzXGU9Y/wilku_3osemki_-_only
No... ale w każdym bądź razie życzę powodzenia. :]
Awatar użytkownika
Wir00z
Ekspert

Post autor: Wir00z »

Kamil,w końcu mogę coś pochwalić w tym poście ;) Bity są jak najbardziej na duży plus! :)
Awatar użytkownika
3ósemki
Klubowicz

Dzięki Wir00z. ;)
Sound Rider

Post autor: Sound Rider »

kawałek wiadomo że nie najepszy ale niech pracuje i kombinuje może w przyszłości coś dobrego wyprodukuje ;) każdy jakoś zaczynał :)
PozdrO
Awatar użytkownika
BUHU
Specjalista

Post autor: BUHU »

Kurde większego syfu nie słyszałem ty Lookas jestes juz na tym forum stracony ty mi pieprzysz o wieśniakach tylko ci wieśniacy którzy nawijają o patologii sa rdzennymi raperami oni to w polsce zaczynali a to co ty zrobiłes to raczej dział disco polo :) No comment :)
Awatar użytkownika
BUHU
Specjalista

Post autor: BUHU »

Ja obstawiam że więcej sracisz niż zyskasz na twoim niby rapowaniu ale próbuj :D
dj.wini

Post autor: dj.wini »

Wszyscy mają jakieś problemy do tej nuty. A nie bierzecie pod uwagę że Luxus dopiero zaczyna? Zamiast go wspierać to wyśmiewacie się z niego. Jeżeli już tak robicie to pierw zaprezentujcie swoje nagrywki. Widać że społeczność na tym forum nie jest za bardzo na miejscu.

Luxus/Doon: Dawać tutaj więcej wrzutek bo dzieci z muzikum nie mogą sobie uświadomić że to nie ich jest kawałek ;]

pozdro
Awatar użytkownika
ValdaS
Ekspert

Post autor: ValdaS »

dla mnie spoko niech sobie tworzy co chce tylko niech nie poprzypisuje swoich produkcji do tej kategori bo kaleczy ten sport wybacz nie mam talentu sie nie biore

ale tak wini :] kuzwa masz racje ja sie nie znam ;] za to ty sie znasz doskonale ;]
Awatar użytkownika
3ósemki
Klubowicz

dj.wini pisze:Zamiast go wspierać to wyśmiewacie się z niego. Jeżeli już tak robicie to pierw zaprezentujcie swoje nagrywki. Widać że społeczność na tym forum nie jest za bardzo na miejscu.
Ale co tutaj wspierać? Przecież nie będę mu słodził i pisał, że jest zajebiście, skoro w ogóle tak nie jest. Wyraziłem swoją opinię na ten temat i to wszystko, a skoro ten koleś nie potrafi z pokorą przyjąć krytyki, to już nie mój problem. Też zaczynałem od wielkiego gówna, ale z tego co piszą ludzie wnioskuję, iż moje kawałki dają radę. ;) Zaprezentowałem 3 swoje nagrania, więc możesz ocenić... Ale i tak wiem, że kółko wzajemnej adoracji nadal będzie działać.
Zablokowany