niestety @lexa nie mamdjcamel18 pisze:A ja mam małą prośbę... Masz może set @leXa a piątku? Jesli jest taka możliwość, dodaj go![]()
Serdecznie pozdrawiam![]()
Sunrise Festival 2009 !!!
Re: Sunrise Festival 2009 !!!
Witamdjcamel18 pisze:A ja mam małą prośbę... Masz może set @leXa a piątku? Jesli jest taka możliwość, dodaj go![]()
Serdecznie pozdrawiam![]()
- Dj Spector
- Specjalista
Wróciłem dziś z kołobrzegu. Słuchałem Sunrise z balkonu u kuzyna. Zajefajna impra mimo że z balkonu. Zasysam wszystkie bo nie pamiętam które mi się podobały. Wielkie dzięki za wrzute 
Dzięki bardzo za seciki
Na pewno jakiś ściągnę. Byłem w tym roku w Kołobrzegu i niestety przed samym rozpoczęciem imprezy musiałem wracać do domu
normalnie szok... Ale przynajmniej mam pamiątkę w postaci koszulki (całkiem fajnej
) Pozdrawiam i zachęcam wszystkich do pobierania 
Dzięki masak za alternatywne linki, bo z hotfile ściągałbym cały dzieńmasak (Jestem Hardkorem) pisze:Mirror ATB:Kod: Zaznacz cały
http://rapidshare.com/files/259687582/Sunrise_Festival_2009_-_ATB_Live-SAT-07-24-2009-TALiON.part1.rar.htmlPzdrKod: Zaznacz cały
http://rapidshare.com/files/259687617/Sunrise_Festival_2009_-_ATB_Live-SAT-07-24-2009-TALiON.part2.rar.html![]()
atb & w&w ... masakra, aż się kończyć słuchać nie chce : D masakrycznie... ahh <3
Sciągam Atb,Ranka i Ferrego Costena 
Jestem po przesłuchaniu Atb i powiem śmiało ze Nie Ziemsko Mi Się podoba,nie słyszałem takich remoli ich starszych Nut jak właśnie w Tym Secie.This Is Emajzing
God Job Braders 
Jestem po przesłuchaniu Atb i powiem śmiało ze Nie Ziemsko Mi Się podoba,nie słyszałem takich remoli ich starszych Nut jak właśnie w Tym Secie.This Is Emajzing
-
jawka78
Wielkie dzięki za wstawkę , szczególnie za marco V ,Halliwella i Shossowa.
Ktoś zna kawałek z seta Johana Gielena zaczynający się od około 13 minuty? Bo chyba właśnie go nie ma na trackliscie a bardzo fajny jest
Zwłaszcza ten powtarzający się wokal: In The Music... 
Faktycznie spora wrzutka tylko dziękować
Każdy znajdzie coś dla siebie pozdr.