Agnieszka Chylińska - Nie mogę Cię zapomnieć (rip)

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Awatar użytkownika
magdzia55
Klubowicz

Re: Agnieszka Chylińska - Nie mogę Cię zapomnieć (rip)

Post autor: magdzia55 »

kobieta się zmienila, może już nie chce wykonywac takiej muzy jak kiedyś, a czy wy sie nigdy nie zmieniacie? z biegiem lat zmienia wam sie styl ubierania, muzyki, wszystkio ;p Mi to tam wisi co ona śpiewa, ważne żeby dobrze się w tym czula ;) A piosenka jak na pop/dance taka sobie ;)
gummibear
Użytkownik

Post autor: gummibear »

kobieta się zmienila, może już nie chce wykonywac takiej muzy jak kiedyś, a czy wy sie nigdy nie zmieniacie? z biegiem lat zmienia wam sie styl ubierania, muzyki, wszystkio:-p Mi to tam wisi co ona śpiewa, ważne żeby dobrze się w tym czula
No nic dodać nic ująć!
Awatar użytkownika
karolkni
Użytkownik

Post autor: karolkni »

NO TAK JAKBY TO BYŁA DJ AGNES TO OKI ALE CHYLIŃSKA TO RACZEJ NIE MOŻE KASKI JEJ BRAKUJE CO NIE? Oo|
Awatar użytkownika
karolkni
Użytkownik

Post autor: karolkni »

MADZIA 55 a zasady to się ma gdzie? tylko jedna droga prowadzi do celu:mad: niech każdy robi to w czym jest dobry ;)
BKonMradW
Użytkownik

Post autor: BKonMradW »

zajebista
Konik1982
Użytkownik

Post autor: Konik1982 »

Tego się po Chylińskiej nie spodziewałem. Porównując to do jej poprzedniej twórczości to ten utwór to dla mnie TRAGEDIA!!!! Może Twardy ma rację i robi to tylko dla zwrócenia uwagi, ale moim zdaniem to zła droga. Długo czekałem na jej nowe utworki i się zawidłem.
werka182

Post autor: werka182 »

Konik1982 pisze:Tego się po Chylińskiej nie spodziewałem. Porównując to do jej poprzedniej twórczości to ten utwór to dla mnie TRAGEDIA!!!! Może Twardy ma rację i robi to tylko dla zwrócenia uwagi, ale moim zdaniem to zła droga. Długo czekałem na jej nowe utworki i się zawidłem.
no w pelni sie zgadzam
gdzie ta perka
gdzie ten basior
gdzie charyzma i zniewalajacy egocentryczny charakter wokalistki......
glowny wyznacznik polskiej sceny rockowej odszedl w zapomnienie
a szkoda
pyrciuniaa

Post autor: pyrciuniaa »

Mi się podoba zmiana stylu Agi fajny kawałek
mooonicqaa1989

Post autor: mooonicqaa1989 »

dzieiiii
Awatar użytkownika
Royber
Klubowicz

Post autor: Royber »

Chylińska poddała się szeroko pojetej komercjalizacji??? Nie sadzę. Poza tym w wielu wywiadach mówi, że jako matka nie może już buntować się przeciw swiatu, drzeć ryja i oblepiac sie kolejnymi twarzami. Poprzednio jako rockowa chłopczyca, teraz jako artystka wyzwolona :) Mimo to musze powiedziec, że utwór i podkład na najwyzszym poziomie :) Trudno się bedzie przyzwyczaić do nowej Agniechy:p
Awatar użytkownika
marcin0411
Ekspert

Post autor: marcin0411 »

Nie pamietam czy juz komentowalem ten kawalek Agi, ale coz, zmiana image daje super kase, jesli chodzi o wyglad i zachowanie dobrze Jej ta zmiana zrobila, ale jesli chodzi o muze, to nawet w galaktyce typu-dance, tez trzeba miec glos...
radzimek89

Post autor: radzimek89 »

mnie osobiście jej nowe utworki nie przypadły jakoś specjalnie do gustu, ale nie powiem też że muzyka jest słaba :)
ODPOWIEDZ