BeeF Tede Vs. Peja (zapraszam)
Re: BeeF Tede Vs. Peja (zapraszam)
masz racje ze poparcie tez sie zdobywa porzez czy utwor jest dobry czy nie. Tak samo bylo w dissach na plomien najpierw mowili ze przegrywa a gdy wyszly 3 korony to kazdy zamknal inawet plomien nie odpowiedzial. A do Ciebie trafila taka opinia podejrzewam jak prawie do wiekszosci ze sie sprzedal i ze opierdala kazdemu. Ja uwazam inaczej bo lubie jego tworczosc lubie tez niektore kawalki Peji ale uwazam tez ze Peja zle zrobil w zielonej powinien go wziasc na scene i tam pojechac z freestylem a nie kazac jakims typom malolata klepac. Ciekawy jestem czy ty bys go popieral jak np. ty bys tak dostal. Kazdy inny mysli tak jak Tede a tylko on zaczal o tym nawijac. NIe bronie ich tylko mowie to co mysle to jest moje zdanie i nie kazdy musi sie z nim zgadzac.
Na miejscu tego frajera 15-latka z Zielonego to nawet nie wiem po co na koncert przyszedl. Na koncert przyjsc i pokazywac "fuck'a" to jest moim zdaniem nie noramalne. Ja na miejscu Peji bym zszedl ze sceny i mu przypier... az sie posra. a to ze Peja powiedzial pare slow za duzo to juz nie wnikam. Wkurzyl sie chlopak
..ale mniej wiecej nie za dobrze zrobil ale coz przeprosil chociaz nie powinien.. a Tede ma w polowie wporzo nutk ale mi za sam wyraz twarzy juz nie pasuje XD
I juz nie offtopujmy koledzy bo mi sie nie chce
. Mamy sonde wiec glosujmy. A jak czujecie ze trzeba o tym porozmawiac bo to wazne to na gg prosze. ale Moim zdaniem dissy beda trwaly tyle ile hh. I nie warto drazyc kto komu w dupe wchodzi i jaka przeszlosc bo liczy sie ich tworczosc. a dissy sa tylko porachunkami.... I nie mowcie ze jestem fanem Peji. Bo najlepszy diss jaki mi wpadl w ucho brzmial :tede to ty jestes pragnieniem" i to nie byl utwor Peji.
I juz nie offtopujmy koledzy bo mi sie nie chce
mieszkam na wsi i śmiem powiedzieć, że Ted pojechał wiejską nutą. jest spoko, ale na dissa to raczej żal. a gadka na początku erraty to chyba płacz i nie moc ze strony Jaca.
Peja go na razie dusi. i myślę, że go udusi.
pozdro SLU
Peja go na razie dusi. i myślę, że go udusi.
pozdro SLU
@emik@ : Przecież nie trzeba być w długo w hip hopie, żeby stwierdzić, że Pede chciał tą reakcją przypomnieć o swojej, zresztą, tragicznie słabej płycie
- Skipper9195
- Nowicjusz
Przecież Peja w swoich najnowszych dissach na Tede nie jedzie ciągłymi bluzgami jak to często w opiniach sie pojawia, moim zdaniem tu właśnie postawił na dobrze z balansowany kompromis między inteligentnym pociskiem a przeklinaniem. Do póki Jacek wypuścił Errate to mimo że lubię peje na pozycji wygranej był TDF, teraz jednak Rysiu dobrze sie odegrał i poprostu go zjadł, co tu dużo mówic, warto poczekac na ewentualną odpowiedź Jacka. Póki co SLU!
-
cyganek111
Kod: Zaznacz cały
http://muzikum.pl/SLU%20GANG%20-%20POWIEDZ%20JAKIE%20TO%20UCZUCIE%20(DISS%20NA%20TEDEGO%202,%20CZ2).MP3%20...Re: BeeF Tede Vs. Peja (zapraszam)
musze przyznac ze ogolnie zajebisty podklad TEdego w tych nutach dissowych no i inteligetne w miare teksty. Peja podklad o poziom nizszy, teksty tępe jakby dres z osiedla mi pojechal, duzo wulgaryzmow, nic szczegolnego wg mnie. No a Tede specyficzny dosc, orginalny wg mnie
-
MartinPL
A peja to niby nie ćpa ??FeRu pisze:(za to Tede to przyćpana pipa
Moim zdaniem to juz koniec . Tede nie odpowie... szkoda :p szykowała sie ostra walka 
Flow Peji, według mnie po prostu kiepski a składanie rymów na szybko wypada mu również słabo.
Oczywiście są ludzie,dla których jego tracki są świetne,aczkolwiek dla mnie nie.
Tede tymi swoimi "pierdołami" zmiażdżył próbującego wydostać się z tej sytuacji Ryśka.
To TDF zaczął nawijać o sobie za co był wyśmiewany przez "prawdziwych", on zaczął mówić otwarcie, że na tym zarabia. A to że odnajduje się w świecie marketingu - bardzo dobrze, kto nie chce zarabiać? Idąc tym tokiem rozumowania, to każdy kto wydał płytę i na niej zarabia - sprzedał się. Czyż nie?
Wolę żeby osoba której słucham mówiła otwarcie o tym jak zarabia, niż fałszywie pozostawała "prawdziwa".
Uważam,że inteligentną ripostą można osiągnąć więcej niż ciągłym powtarzaniem 'jesteś kurwa itd.' TDF zaprosił go na scene, dał mu mikrofon i zarobił w mordę.. Ale takie życie
Peja teraz będzie miał się czym wylansować wśród swojej 'ekipy'
Osobiście Note2 Errata jak dla mnie to dobry track,który, nie jest dissem w którym ciagle można słyszeć 'zajebie Cie kurwo'. To satyra wymierzona na Rysia. Misio Rysio
Hahah
Ironia która posłużył się Tede miażdży Rycha
Nie sztuką jest poniżyć kogoś w sposób bezpośredni,o wiele większymi umiejętnościami trzeba wykazać się,aby zrobić z tego komedie
Podsumowując: „cała polska dziś się śmieje.."
:p
___
Pozdrawia Jola ;)
Oczywiście są ludzie,dla których jego tracki są świetne,aczkolwiek dla mnie nie.
Tede tymi swoimi "pierdołami" zmiażdżył próbującego wydostać się z tej sytuacji Ryśka.
To TDF zaczął nawijać o sobie za co był wyśmiewany przez "prawdziwych", on zaczął mówić otwarcie, że na tym zarabia. A to że odnajduje się w świecie marketingu - bardzo dobrze, kto nie chce zarabiać? Idąc tym tokiem rozumowania, to każdy kto wydał płytę i na niej zarabia - sprzedał się. Czyż nie?
Wolę żeby osoba której słucham mówiła otwarcie o tym jak zarabia, niż fałszywie pozostawała "prawdziwa".
Uważam,że inteligentną ripostą można osiągnąć więcej niż ciągłym powtarzaniem 'jesteś kurwa itd.' TDF zaprosił go na scene, dał mu mikrofon i zarobił w mordę.. Ale takie życie
Osobiście Note2 Errata jak dla mnie to dobry track,który, nie jest dissem w którym ciagle można słyszeć 'zajebie Cie kurwo'. To satyra wymierzona na Rysia. Misio Rysio
Ironia która posłużył się Tede miażdży Rycha
Nie sztuką jest poniżyć kogoś w sposób bezpośredni,o wiele większymi umiejętnościami trzeba wykazać się,aby zrobić z tego komedie
Podsumowując: „cała polska dziś się śmieje.."
:p
___
Pozdrawia Jola ;)
Peja niczym kobieta puscil focha. Wczoraj chcial nagrywac odpowiedz a dzis po kolejnym disie ksiezniczka sie powstrzymala.
-
BiGi
"Znaczne uproszczenie jakiego dokonał ten pojeb w kawałku "Rewolucja" budzi tylko mój pełen politowania uśmiech. Nie odpowiedział na żaden zarzut nazywając argumenty epitetami. Zrobił dwa kiepskie kawałki (w tym jeden, który miał na celu storpedowanie mojej odpowiedzi - widocznie nie trzyma ciśnienia ) wyrównując ilość nagrywek w stosunku do mnie i nic ponadto. W dodatku zajęło mu to prawie trzy miesiące.
Proponuję, by nagrał lub opublikował choćby jeden utwór na poziomie, wtedy będzie szansa na kontynuację z mojej strony. Czekam zatem na trzeci kawałek, w którym daję mu ostatnią szansę by mógł się zrehabilitować przynajmniej tymczasowo.
Proszę Cię, kiepski raperze i głupi człowieku - postaraj się żeby Ci wyszło.
Książę"
Oświadczenie Peji. Tu też oczywiście bez przekleństw się nie dało
Proponuję, by nagrał lub opublikował choćby jeden utwór na poziomie, wtedy będzie szansa na kontynuację z mojej strony. Czekam zatem na trzeci kawałek, w którym daję mu ostatnią szansę by mógł się zrehabilitować przynajmniej tymczasowo.
Proszę Cię, kiepski raperze i głupi człowieku - postaraj się żeby Ci wyszło.
Książę"
Oświadczenie Peji. Tu też oczywiście bez przekleństw się nie dało