BeeF Tede Vs. Peja (zapraszam)

Zbiór zakładanych tematów i postów ważnych kiedyś, tu trafiają tematy nieaktualne i przedawnione.

Kto waszym zdaniem wygrywa ???

TEDE
102
22%
Peja
366
78%

Liczba głosów: 468

Dj Mathi
Użytkownik

Re: BeeF Tede Vs. Peja (zapraszam)

Post autor: Dj Mathi »

masz racje ze poparcie tez sie zdobywa porzez czy utwor jest dobry czy nie. Tak samo bylo w dissach na plomien najpierw mowili ze przegrywa a gdy wyszly 3 korony to kazdy zamknal inawet plomien nie odpowiedzial. A do Ciebie trafila taka opinia podejrzewam jak prawie do wiekszosci ze sie sprzedal i ze opierdala kazdemu. Ja uwazam inaczej bo lubie jego tworczosc lubie tez niektore kawalki Peji ale uwazam tez ze Peja zle zrobil w zielonej powinien go wziasc na scene i tam pojechac z freestylem a nie kazac jakims typom malolata klepac. Ciekawy jestem czy ty bys go popieral jak np. ty bys tak dostal. Kazdy inny mysli tak jak Tede a tylko on zaczal o tym nawijac. NIe bronie ich tylko mowie to co mysle to jest moje zdanie i nie kazdy musi sie z nim zgadzac.
Awatar użytkownika
Brizzer
Ekspert

Post autor: Brizzer »

Na miejscu tego frajera 15-latka z Zielonego to nawet nie wiem po co na koncert przyszedl. Na koncert przyjsc i pokazywac "fuck'a" to jest moim zdaniem nie noramalne. Ja na miejscu Peji bym zszedl ze sceny i mu przypier... az sie posra. a to ze Peja powiedzial pare slow za duzo to juz nie wnikam. Wkurzyl sie chlopak ;] ..ale mniej wiecej nie za dobrze zrobil ale coz przeprosil chociaz nie powinien.. a Tede ma w polowie wporzo nutk ale mi za sam wyraz twarzy juz nie pasuje XD

I juz nie offtopujmy koledzy bo mi sie nie chce :) . Mamy sonde wiec glosujmy. A jak czujecie ze trzeba o tym porozmawiac bo to wazne to na gg prosze. ale Moim zdaniem dissy beda trwaly tyle ile hh. I nie warto drazyc kto komu w dupe wchodzi i jaka przeszlosc bo liczy sie ich tworczosc. a dissy sa tylko porachunkami.... I nie mowcie ze jestem fanem Peji. Bo najlepszy diss jaki mi wpadl w ucho brzmial :tede to ty jestes pragnieniem" i to nie byl utwor Peji.
morfen13
Nowicjusz

Post autor: morfen13 »

mieszkam na wsi i śmiem powiedzieć, że Ted pojechał wiejską nutą. jest spoko, ale na dissa to raczej żal. a gadka na początku erraty to chyba płacz i nie moc ze strony Jaca.
Peja go na razie dusi. i myślę, że go udusi.

pozdro SLU
Awatar użytkownika
daxunia
Użytkownik

Post autor: daxunia »

@emik@ : Przecież nie trzeba być w długo w hip hopie, żeby stwierdzić, że Pede chciał tą reakcją przypomnieć o swojej, zresztą, tragicznie słabej płycie
Awatar użytkownika
Skipper9195
Nowicjusz

Post autor: Skipper9195 »

Przecież Peja w swoich najnowszych dissach na Tede nie jedzie ciągłymi bluzgami jak to często w opiniach sie pojawia, moim zdaniem tu właśnie postawił na dobrze z balansowany kompromis między inteligentnym pociskiem a przeklinaniem. Do póki Jacek wypuścił Errate to mimo że lubię peje na pozycji wygranej był TDF, teraz jednak Rysiu dobrze sie odegrał i poprostu go zjadł, co tu dużo mówic, warto poczekac na ewentualną odpowiedź Jacka. Póki co SLU!
cyganek111

Post autor: cyganek111 »

Kod: Zaznacz cały

http://muzikum.pl/SLU%20GANG%20-%20POWIEDZ%20JAKIE%20TO%20UCZUCIE%20(DISS%20NA%20TEDEGO%202,%20CZ2).MP3%20...
to jest dobre :D
Aliboy
Nowicjusz

Post autor: Aliboy »

musze przyznac ze ogolnie zajebisty podklad TEdego w tych nutach dissowych no i inteligetne w miare teksty. Peja podklad o poziom nizszy, teksty tępe jakby dres z osiedla mi pojechal, duzo wulgaryzmow, nic szczegolnego wg mnie. No a Tede specyficzny dosc, orginalny wg mnie
MartinPL

Post autor: MartinPL »

FeRu pisze:(za to Tede to przyćpana pipa
A peja to niby nie ćpa ?? ^D^ obejrzyj Wojewódzkiego i peje jest z czego sie pośmiać
Awatar użytkownika
Veralid
Weteran

Post autor: Veralid »

Moim zdaniem to juz koniec . Tede nie odpowie... szkoda :p szykowała sie ostra walka :)
Awatar użytkownika
pecherek
Ekspert

Post autor: pecherek »

Peja juz pojechel TEDE w jednej piosence dlatego on wygra
Awatar użytkownika
Jola
Weteran

Post autor: Jola »

Flow Peji, według mnie po prostu kiepski a składanie rymów na szybko wypada mu również słabo.
Oczywiście są ludzie,dla których jego tracki są świetne,aczkolwiek dla mnie nie.
Tede tymi swoimi "pierdołami" zmiażdżył próbującego wydostać się z tej sytuacji Ryśka.
To TDF zaczął nawijać o sobie za co był wyśmiewany przez "prawdziwych", on zaczął mówić otwarcie, że na tym zarabia. A to że odnajduje się w świecie marketingu - bardzo dobrze, kto nie chce zarabiać? Idąc tym tokiem rozumowania, to każdy kto wydał płytę i na niej zarabia - sprzedał się. Czyż nie?
Wolę żeby osoba której słucham mówiła otwarcie o tym jak zarabia, niż fałszywie pozostawała "prawdziwa".

Uważam,że inteligentną ripostą można osiągnąć więcej niż ciągłym powtarzaniem 'jesteś kurwa itd.' TDF zaprosił go na scene, dał mu mikrofon i zarobił w mordę.. Ale takie życie ;) Peja teraz będzie miał się czym wylansować wśród swojej 'ekipy'

Osobiście Note2 Errata jak dla mnie to dobry track,który, nie jest dissem w którym ciagle można słyszeć 'zajebie Cie kurwo'. To satyra wymierzona na Rysia. Misio Rysio ;D Hahah ;D
Ironia która posłużył się Tede miażdży Rycha ;D
Nie sztuką jest poniżyć kogoś w sposób bezpośredni,o wiele większymi umiejętnościami trzeba wykazać się,aby zrobić z tego komedie ;D
Podsumowując: „cała polska dziś się śmieje.."

:p
___
Pozdrawia Jola ;)
Bienias8
Nowicjusz

Post autor: Bienias8 »

Peja niczym kobieta puscil focha. Wczoraj chcial nagrywac odpowiedz a dzis po kolejnym disie ksiezniczka sie powstrzymala.
BiGi

Post autor: BiGi »

"Znaczne uproszczenie jakiego dokonał ten pojeb w kawałku "Rewolucja" budzi tylko mój pełen politowania uśmiech. Nie odpowiedział na żaden zarzut nazywając argumenty epitetami. Zrobił dwa kiepskie kawałki (w tym jeden, który miał na celu storpedowanie mojej odpowiedzi - widocznie nie trzyma ciśnienia ) wyrównując ilość nagrywek w stosunku do mnie i nic ponadto. W dodatku zajęło mu to prawie trzy miesiące.
Proponuję, by nagrał lub opublikował choćby jeden utwór na poziomie, wtedy będzie szansa na kontynuację z mojej strony. Czekam zatem na trzeci kawałek, w którym daję mu ostatnią szansę by mógł się zrehabilitować przynajmniej tymczasowo.

Proszę Cię, kiepski raperze i głupi człowieku - postaraj się żeby Ci wyszło.
Książę"

Oświadczenie Peji. Tu też oczywiście bez przekleństw się nie dało :P
ODPOWIEDZ