ok, zatem podaj mi kilku producentów, a ja powiem Ci czy to jest ambitne (zwykła moja ciekawość w strone Twojego gustu muzycznego).pol102 pisze:Chcąc promować ambitny house
Betonowa Administracja czyli Nie bo nie!
Re: Betonowa Administracja czyli Nie bo nie!
Olivier GIACOMOTTO, Glenn Morrison, Damien N, Ramon Riera, Pablo Barboza, UNKLE, Christian Green, Front to dla mnie ambitni producenci ale kończmy ten OT 
I co kłamieszpol102 pisze:Gdyby mi nie zależało na rozwoju forum to nie byłoby tego tematu :] I tak stałem się wrogiem numer jeden.
-
romeoxx
2 opcja dodac nowy dzial,Progressive house?
Enjoyromeoxx pisze:ciekawa dyskusja..a co myslicie na zmianie dzialu regge na Progressive house(ten gatunek wyjatkowo wszystkim przypadl do gustu)
2 opcja dodac nowy dzial,Progressive house?
lolromeoxx pisze:2 opcja dodac nowy dzial,Progressive house?
Mi tam rybka czy bedzie tak czy inaczej - swoje co wiedzialam napisalam, teraz albo cos z tym robicie, albo zamykacie temat, dziękuje za uwagę
-
Marcin
I kolejny świetny pomysł ze strony użytkownika bo gdzieś, tam, coś tam wdział na innym forum i to ma być tu. Jakoś forum funkcjonuje od 2005 roku i jakoś to nikomu nie przeszkadzało, że nie ma podziału. Sądzę, że to będzie wielki kłopot dla użytkowników nie rozróżniających muzyki. JESTEM NA NIE !!!
Będziemy mogli dodać do statutu formę edukacyjną :] Odróżnić house od electro można bez żadnego kłopotu. Zresztą z całym szacunkiem dla Ciebie ale jesteś na nie bo to robota dla Was moderatorów. I skończy się piękna laba, świecenie rangą i święty spokój.
pozdro600
Najprościej napisać, że pop*ony user pol102, się nudzi i ma głupie pomysły - głupie bo sprzeczne z moimi. To jest właśnie betonowe podejście bo zapomniałeś chyba, że grupa UPaczy jest bardzo wąska.kolejny świetny pomysł ze strony użytkownika bo gdzieś, tam, coś tam wdział na innym forum i to ma być tu
pozdro600
-
romeoxx
Ja jestem na tak i dzialem
elektro/houselectro gdyby juz taki powstal moglbym sie zajac
House/Progressivehouse
elektro/houselectro gdyby juz taki powstal moglbym sie zajac
House/Progressivehouse
tez mi sie tak wydaje majac nadzieje ze sie to zmieni:]grupa UPaczy jest bardzo wąska.
-
Marcin
Dobra zgodzę się na podział ale taki jak wypisałem 
Deep House
Garage
Underground House
Progressive House
Hip House
Acid House
Ambient House
Pop House
Classic House/Chicago House
Vocal House - Italio House/Diva House
Club House - Hanbag House -
Anthem House - Stadium House-
Epic House
Tribal House
Funky House
P-Funk
Rare Groove
Dark House
Franch House/Tekfunk/Filter House
Speedgaragge/Uk Garage/Underground Garage
Hard House
Ghetto House
Booty House
Sądzicie, że niezły mam pomysł
Deep House
Garage
Underground House
Progressive House
Hip House
Acid House
Ambient House
Pop House
Classic House/Chicago House
Vocal House - Italio House/Diva House
Club House - Hanbag House -
Anthem House - Stadium House-
Epic House
Tribal House
Funky House
P-Funk
Rare Groove
Dark House
Franch House/Tekfunk/Filter House
Speedgaragge/Uk Garage/Underground Garage
Hard House
Ghetto House
Booty House
Sądzicie, że niezły mam pomysł
ja tam proponuje house podzielić na:
Acid, Ambient, Anthem, Bassline, Chicago, Dark, Deep, Disco, Dream, Electro, French, Funky, Ghetto, Hard, Hip, Italo, Jumpstyle, Latin, Minimal, Microhouse, Progressive, Pumpin', Soulful, Tech house, Tribal...
Acid, Ambient, Anthem, Bassline, Chicago, Dark, Deep, Disco, Dream, Electro, French, Funky, Ghetto, Hard, Hip, Italo, Jumpstyle, Latin, Minimal, Microhouse, Progressive, Pumpin', Soulful, Tech house, Tribal...
-
Marcin
Spoko Chomik jak odróżnisz to jesteś zaje....sty
A może jeszcze zróbmy podział Hip Hop, Rap i Hiphopolo. I Disco Polo na Polskie i Rosyjskie