Kolejny znawca, tym razem z 15 postami.. Jakbyś czytał uważnie to byś zauważył, że w temacie jest 'Najlepszy DJ/Producer'.. Gdybym miał umieszczac w sondzie wszystkich, nawet tych najmniej znanych to chyba by miejsca zabrakło.Więc pomyśl chłopie jaki miałoby to sens.Co prawda, jak już pisałem wyżej zapomniałem tu o kilku ważnych osobistościach :] No ale cóż, umieściłem tych najbardziej znanych, którzy ostatnio przyczynili się do rozwoju muzyki TranceSenseProject pisze:.. a wlasnie oni są dla mnie najlepszymi producentami muzycznymi (Tak producentami, bo wydaje mi sie ze autor tematu piszac temat myslal o producentach)
Najlepszy Trance'owy DJ / Producer-s.
- David Beilan
- Ekspert
Re: Najlepszy Trance'owy DJ / Producer-s.
- SenseProject
- Nowicjusz
To ze sa najbardziej znani nie znaczy ze najlepsidaav pisze:Kolejny znawca, tym razem z 15 postami.. Jakbyś czytał uważnie to byś zauważył, że w temacie jest 'Najlepszy DJ/Producer'.. Gdybym miał umieszczac w sondzie wszystkich, nawet tych najmniej znanych to chyba by miejsca zabrakło.Więc pomyśl chłopie jaki miałoby to sens.Co prawda, jak już pisałem wyżej zapomniałem tu o kilku ważnych osobistościach :] No ale cóż, umieściłem tych najbardziej znanych, którzy ostatnio przyczynili się do rozwoju muzyki Trance![]()
No ale skoro dla ciebie Znany = Najlepszy to twój problem, twoja komercja.
- David Beilan
- Ekspert
Ja pierdziele, kolejny internetowy napinacz..Komercja ? Buehehe..Radziłbym looknąc co to oznacza
.. Zresztą dam przykład i ustąpię, bo ta kłótnia nie ma sensu :] Nie chcesz, nie głosuj
Proste.
- masak (Jestem Hardkorem)
- Specjalista
Ogarnijcie się co niektórzy, bo kretynizmy piszecie. Komercja = robienie czegoś dla pieniędzy = 99,9% całej muzyki na świecie. Nawet kolędnicy dostają za swoje śpiewy kasę, ergo są komercyjni :p Muzyka niekomercyjna to głównie jakieś szczeniackie zespoły, które grają sobie po garażach - ale i oni chcieliby na tym zarabiać, ergo... :p
Myślcie, to nie boli!
Myślcie, to nie boli!
-
sensejstg
Nie zgodzę się z tym co powiedziałeś... Choć jest w tym trochę racji ale zbyt ogólnikowo to napisałeś... Te wszystkie wytwórnie jak np. Armada to jedna wielka kraina biznesu. Remixy, remixów i jeszcze innych remixów (niektóre totalnie bez sensu, bez ładu i składu), wydawanie kilka kroć płyt z serii The Best Of, na których w większości znajduje się to samo, a wszystko po to by nakręcać koniunkture. O tego typu sprawy np. mi chodzi. Bo to, że muzyk także chce zarobić grając koncert, czy wydając płytę to normalka... Ale warto zachować jakieś pozory, a nie robić z siebie Bóg wie kogo jak się nim nie jest.Ogarnijcie się co niektórzy, bo kretynizmy piszecie. Komercja = robienie czegoś dla= 99,9% całej muzyki na świecie. Nawet kolędnicy dostają za swoje śpiewy kasę, ergo są komercyjni :-p Muzyka niekomercyjna to głównie jakieś szczeniackie zespoły, które grają sobie po garażach - ale i oni chcieliby na tym zarabiać, ergo... :-pKod: Zaznacz cały
http://muzikum.pl/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fjavascript%3Cb%3E%3C%2Fb%3E%3Avoid%280%29
Myślcie, to nie boli!
Hmm, że ktoś ma 15 postów wcale nie znaczy, że nie zna się na muzyce kolego... I tak szczerze mówiąc to dziękuje za taki rozwój, większość zboczyła z toru i tak prawda ale cóż jest wielu prawdziwych i cały czas ich przybywa. Także w uplifcie czy vocalu. Cieszy mnie to.Kolejny znawca, tym razem z 15 postami.. Jakbyś czytał uważnie to byś zauważył, że w temacie jest 'Najlepszy DJ/Producer'.. Gdybym miał umieszczac w sondzie wszystkich, nawet tych najmniej znanych to chyba by miejsca zabrakło.Więc pomyśl chłopie jaki miałoby to sens.Co prawda, jak już pisałem wyżej zapomniałem tu o kilku ważnych osobistościach :] No ale cóż, umieściłem tych najbardziej znanych, którzy ostatnio przyczynili się domuzyki TranceKod: Zaznacz cały
http://muzikum.pl/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fjavascript%3Cb%3E%3C%2Fb%3E%3Avoid%280%29![]()
- David Beilan
- Ekspert
-
sensejstg
- David Beilan
- Ekspert
Nie
Może to tak głupio zabrzmiało, ale na prawdę jestem zadziwiony Twoją wiedzą na ten temat :] W ogóle piszesz z sensem, że się tak wyrażę ;d
-
sensejstg
Miło mi to słyszeć
, że choć ty jeden doceniasz moje wypowiedzi...
Moim zdaniem sonda tyćke bez sensu gdyż...została ograniczona tylko do małej części producentów i to raczej tych bardziej znanych z pominięciem wielu osób którzy tworzą i tworzyli naprawdę bardzo dobre produkcje - nie głosuje bo i tak wiadomo kto wygra 'hugolina' 
Gabriel & Dresden oraz zaglosował bym jeszcze na Kyau & Albert
Super8 & Tab za Elektrę, Black Is The New Yellow, My Enemy, Helsinki Scorchin