Rewitalizacja forum jako dostawcy nowej muzyki
-
Twardy
Re: Rewitalizacja forum jako dostawcy nowej muzyki
Ja się moge śmiało przyznać, że nie jestem userem żadnego innego forum muzycznego 
thx nie jest wyznacznikiem
znaczy jakims tam na pewno jest ale tez zależy gdzie jaki uploader nutki wrzuca ( w niektórych działach jest sporo pobrań ale z thx - ami problem bo nie daja po prostu . trzeba jakieś inne kryterium dać
ja np z forów muzycznych mam tylko tu konto
miałem no wogu ale juz tam spoooro nie wchodziłem czasu
ja np z forów muzycznych mam tylko tu konto
ja tak samoTwardy pisze:Ja się moge śmiało przyznać, że nie jestem userem żadnego innego forum muzycznego![]()
Zarejestrowany jestem wszędziedj dudus500 pisze:ja tak samo
Poczekajmy na ostateczne zdanie Chomika
moznabylo by jeszcze podzielic ta grupe na tych co bede ulpoadowac np House i Electro na Hands Up/Dence[moze w koncu uda sie polaczyc te 2 dzialy] etc.
z kazdego rodzaju muzyki bylo by po kilku expertow ktorzy za obowizek mieliby wrzucac przynajmniej 1 wrzutke dziennie (w jakies dzien nie mozna, to na nastepny 2 nutki a jakby ktos sie obijal bez wytłumaczenie to narqa
)
z kazdego rodzaju muzyki bylo by po kilku expertow ktorzy za obowizek mieliby wrzucac przynajmniej 1 wrzutke dziennie (w jakies dzien nie mozna, to na nastepny 2 nutki a jakby ktos sie obijal bez wytłumaczenie to narqa
Pomysł jest na prawdę bardzo dobry 
Ja sam bym chciał troszkę po-upać... ale nie mam żadnych takich super źródełek (zagraniczne serwisy itp... ) Ale jeżeli takowa "grupa poszukiwaczy nowości" to ja bardzo chętnie mogę pomóc.
Możecie mi wierzyć na słówko, że nigdzie indziej się nie udzielam... tylko pijaweczka
Pozdrawiam
Ja sam bym chciał troszkę po-upać... ale nie mam żadnych takich super źródełek (zagraniczne serwisy itp... ) Ale jeżeli takowa "grupa poszukiwaczy nowości" to ja bardzo chętnie mogę pomóc.
Możecie mi wierzyć na słówko, że nigdzie indziej się nie udzielam... tylko pijaweczka
Pozdrawiam
-
sensejstg
To mi się podoba... Osobiście piszę się na trance wszelkiej maści, ambient, downtempo (może ktoś polubi co nie co...), deep house, progresywny house też jak najbardziej i nie jedną przydatną rzecz użytkownikowi naszego forum...z kazdego rodzaju muzyki bylo by po kilku expertow ktorzy za obowizek mieliby wrzucac przynajmniej 1 wrzutke dziennie
mi tez sie to podoba, ja moge zajac sie housem, a w szczegolnosci progresywnym housem i electro housem!sensejstg pisze:
To mi się podoba... Osobiście piszę się na trance wszelkiej maści, ambient, downtempo (może ktoś polubi co nie co...), deep house, progresywny house też jak najbardziej i nie jedną przydatną rzecz użytkownikowi naszego forum...
na przypisywanie jeszcze przyjdzie czas najpierw musi to jakis admin zakceptowac 
no ale jakby co ja zajmuje Electro :p
no ale jakby co ja zajmuje Electro :p
no pomysł godny uwagi
i myśle, że na prawde fajny
ja mogę z powrotem wrzucać albumy
a jak żadnych nie znajdę to zajmę się singlami. Zasiadać w tej grupie raczej nie chce bo niekiedy czasu mi brakuje np. melanżyk jakiś- 2 dni nie obecności.
z ta obecnoscia i wrzutkami to kwestia dogadania sie, wiadomo ze kazdemu moze cos wyskoczyc np. melanzyk
i moze nie byc danej osoby przez kilka dni, najpierw musimy poczekac na zielone swiatlo od administracji, potem ustalimy szczegoly 
Dobrze sądzę że temat mogę zamknąć.Dyskusja Teraz Dzieje Się Gdzie Indziej
Yoł!