Rangi

Zbiór zakładanych tematów i postów ważnych kiedyś, tu trafiają tematy nieaktualne i przedawnione.
Awatar użytkownika
Ghost
Ekspert

Re: Rangi

Post autor: Ghost »

a ja wam powiem ze robicie powoli z tego off top :D
Awatar użytkownika
Cj Ex3
Ekspert

Post autor: Cj Ex3 »

Ghost pisze:a ja wam powiem ze robicie powoli z tego off top :D
Bo zamiast komisji piszemy o polu i 4clubbers? :lol:

to jest oczywiste że wszędzie gdzie są ciekawsze propozycje robi się off top, to nieuniknione tak samo jak pijawki ;)
Awatar użytkownika
pol102
Weteran

Post autor: pol102 »

KreJzii pisze:najpierw wykaz sie czyms konkretnym, kazdy moze powiedziec ze cos zrobi ;p

pokaz ze masz mozliwosci moze wyedy zostaniesz wziety pod uwage ;p
No w zasadzie to nic nie zrobiłem xD
Cj Ex3 pisze:i nie reklamuj tak 4clubbers ;p

a pomysł uważam za dobry, może dadzą mi MP? :&
Nawet nie mam tam konta. Podoba mi się po prostu rozwiązanie z rangami jakie tam zastosowano ;]
romeoxx pisze: :-|

Czekam Pol na twoje propozycje nowych rang?:]
Spoko, ale nie dziś bo jutro mam "koło".
Bartezz pisze:nie każdy lubi taki syf jaki tam jest :] i tak większość się rejestruje dla Muzyki a nie dla Innych Dupereli ;) z resztą co raz bardziej tracisz w moich oczach poważanie :]
Nie wiem jak tam jest i nei o tym pisałem. Ale rejestrują się bo coś ich przyciąga własnie do tego forum bardziej niż do innych. W Twoich oczach już ponoć straciłem wszystko jak doprowadziłem do dyskusji o rozdzieleniu Electro od House ;]

I najlepsze jest to, że po raz kolejny sprowokowałem dyskusję... szkoda, że poszła ona w złą stronę :|
Awatar użytkownika
Dudus
Ekspert

Post autor: Dudus »

Jesli chodzi o nowe rangi i grupy, to sa omawiane przez nas, a dokladniej omowilismy juz mniej wiecej tylko czekamy na zielone swiatlo od administracji, a co do pomyslu komisji, to mozna ustalic jakies limity np. uploader musi wrzucac 3 nuty tygodniowo, jesli tego nie robi traci range, jesli MP nie zrobi jednego kawalka na 2 miesiace traci rnage itp. POZDRO
Awatar użytkownika
Cj Ex3
Ekspert

Post autor: Cj Ex3 »

pol102 pisze: Nawet nie mam tam konta. Podoba mi się po prostu rozwiązanie z rangami jakie tam zastosowano ;]
To tym bardziej sie o nich nie wypowiadaj :& A skąd mozessz wiedzieć o jakichkolwiek rangach u nich jeśli konciaka nie masz ^^
PS. czyżby żal ci było 2 zł na rejestrację? ^^ bo jak tak to nie martw sie, mi też :lol:
pol102 pisze:I najlepsze jest to, że po raz kolejny sprowokowałem dyskusję... szkoda, że poszła ona w złą stronę :|
Znowu ^^ ale to dobrze że nie jestem sam, bo, jak chyba pamiętasz, ja też kilka razy zrobiłem na Mce zadyme :]
Awatar użytkownika
KreJzii
Weteran

Post autor: KreJzii »

pol102 pisze: I najlepsze jest to, że po raz kolejny sprowokowałem dyskusję... szkoda, że poszła ona w złą stronę :|

tak, bez ciebie forum by sie zawalilo
Awatar użytkownika
pol102
Weteran

Cj Ex3 pisze:To tym bardziej sie o nich nie wypowiadaj :& A skąd mozessz wiedzieć o jakichkolwiek rangach u nich jeśli konciaka nie masz ^^
PS. czyżby żal ci było 2 zł na rejestrację? ^^ bo jak tak to nie martw sie, mi też :lol:
Po co mam się rejestrować skoro rangi widzą wszyscy?
KreJzii pisze:tak, bez ciebie forum by sie zawalilo
Szanuj regulamin, nie oftopuj tylko po to żeby nabić posta. Ja swoje napisałem z normalną dla mnie ironią i podtekstem, szkoda, że wy droga młodzieży tego nie rozumiecie ;)
Awatar użytkownika
KreJzii
Weteran

Post autor: KreJzii »

pol102 pisze:
Szanuj regulamin, nie oftopuj tylko po to żeby nabić posta. Ja swoje napisałem z normalną dla mnie ironią i podtekstem, szkoda, że wy droga młodzieży tego nie rozumiecie ;)

widze ze czujesz sie strasznie wazny, a gowno robisz oprocz niepotrzebnego zamieszania, zreszta szkoda słow na takiego pajaca

i wgl po co milabym napijac posty?
moze ty widzisz w tym jakis sens bo ja zadnego (kazdy mierzy swoja miara)
Awatar użytkownika
pol102
Weteran

Nie ja pajacuje podpisem na pół strony z 2 głupimi grafikami. Zamiast mi ubliżać może weź książkę w dłonie i poucz się ;)
romeoxx

Post autor: romeoxx »

temat zamknięty:]widzę ze syf się zrobił
Zablokowany