Kawałek Roku 2009 [Finał!]
Re: Kawałek Roku 2009 [Finał!]
Ciężko było wybrać ale zdecydowanie najlepszy jest właśnie WAITING (Original Mix) dlatego na niego poszedł głos :-)
witajcie jestem Nowym Uzytkownikiem Gdzie Moge Przesluchac te wszytskie kawalki? 
-
vichy
choćby na ytkuna1985 pisze:witajcie jestem Nowym Uzytkownikiem Gdzie Moge Przesluchac te wszytskie kawalki?![]()
- David Beilan
- Ekspert
- David Beilan
- Ekspert
A widzisz tu taką propozycję ?Damian_M pisze:Zdecydowanie Adam Foley - For The Record (Original Mix)![]()
Winamp, WMP, Foobar itd., do wyboru, do kolorukuna1985 pisze:witajcie jestem Nowym Uzytkownikiem Gdzie Moge Przesluchac te wszytskie kawalki?![]()
Mój głos poszedł na - > Robert Burian feat. Zdenka Predna - You (Club Mix)
pozdrawiam
Z utworków powyżej... Zdecydowanie wybieram Waiting (Original Mix), ale brakuje tu jeszcze kilku naprawde dobrych trackow...
Nie widzę... ale to jest moja propozycja dlatego napisałemDavid Beilan pisze:A widzisz tu taką propozycję ?![]()
-
Twardy
Dash Berlin Feat. Emma Hewitt - Waiting (Original Mix)
Nic dodać, nic ująć
Nic dodać, nic ująć
- RobkoPrawnik
- Użytkownik
BT feat. Jes - Every Other Way (Armin van Buuren Remix)
Robert Burian feat. Zdenka Predna - You (Club Mix)
Andy Moor & Ashley Wallbridge feat. Meighan Nealon - Faces (Original mix)
Witam szanownych użytkowników!
Moim zdaniem jedynie powyższe trzy numery zasługują na dłuższą uwagę, przynajmniej na mojej plejliście zostaną na dłużej. Jednakże jeżeli miałbym wskazać jedno z nich jako kawałek 2009 roku to ze względu na jego innowacyjność, ciekawe połaczenie dźwięków a przde wszytkim to, że dawno nie słyszałem ciekawszego nagrania to wskazałbym:
jeżeli dobrze pamiętam był to future favourite w jednym z wydań a state of trance i się nie dziwię. Za pierwszym razem nie spodobało mi się, ale już przy drugim podejściu zmieniłem moje zapatrywanie co do tego kawałka
Życzę wszytkim użytkownikom Szczęśliwego Nowego Roku
Robert Burian feat. Zdenka Predna - You (Club Mix)
Witam szanownych użytkowników!
Moim zdaniem jedynie powyższe trzy numery zasługują na dłuższą uwagę, przynajmniej na mojej plejliście zostaną na dłużej. Jednakże jeżeli miałbym wskazać jedno z nich jako kawałek 2009 roku to ze względu na jego innowacyjność, ciekawe połaczenie dźwięków a przde wszytkim to, że dawno nie słyszałem ciekawszego nagrania to wskazałbym:
jeżeli dobrze pamiętam był to future favourite w jednym z wydań a state of trance i się nie dziwię. Za pierwszym razem nie spodobało mi się, ale już przy drugim podejściu zmieniłem moje zapatrywanie co do tego kawałka
Życzę wszytkim użytkownikom Szczęśliwego Nowego Roku