Muzikum VOL 1

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
leon00271

Re: Muzikum VOL 1

Post autor: leon00271 »

Jak ściągnąć?
Awatar użytkownika
Dj Angeloo
Specjalista

Post autor: Dj Angeloo »

no masz linki
a co do skladanki jest wyrabana w kosmos thx
grzesio
Nowicjusz

Post autor: grzesio »

A ja mam takie pytanie. Co jaki czas będą pojawiać się takie składanki?
Awatar użytkownika
DJ watÓ
Użytkownik

Post autor: DJ watÓ »

no to zasysam ; )
Awatar użytkownika
AszkA666
Użytkownik

Post autor: AszkA666 »

no warto pościągać - dobra muza na składance - dla każdego coś dobego -
Awatar użytkownika
David Beilan
Ekspert

Post autor: David Beilan »

basstrek pisze:Ja pierdole co za pojebane gowno a nie skladanka no ja przepraszam jesli na kladance promowanej logiem forum znajduja sie kawalki wykonawcow nie zwiazanych z forum to ja przepraszam kurcze co to wogole jest a pozniej kurcze kazdy narzeka ze to ze tamto ze owamto kurcze na takiej skladance powinny sie znlaezc tylko i wylacznie ludzi ktorzy sa z tego forum a nie kurcze kawli i remi np no ja pierdole oni maja wyjebane na takie fora a kircze sa tu umieszczane kawalki ktore odniosly sukces komerycyjny a ponad polowa wykonawcow z tej skladanki nie potrafi powiedziec ani jednego slowa po polsku no ja przepraszam ale w dupie mam taka skladanke
Może troszkę kulturalniej chłopcze :| Te twoje 'kurcze' mnie rozbraja, używasz go jako zaimka czy co ? xD Ogarnij się troszeczkę ;)
Mixee

Post autor: Mixee »

O dżizas pierwszy utwór odstrasza... ale zobaczymy co to.
pokry2

Post autor: pokry2 »

Wielkie dzięki ;D to jest to ;)
uploadumistrz

Post autor: uploadumistrz »

ok thx
Matuszewski
Nowicjusz

Post autor: Matuszewski »

muza fajna pobieram
daniel1022
Nowicjusz

Post autor: daniel1022 »

Pozostaje czekac tylko na vol 2 ;D ;D ;D
Awatar użytkownika
bart2103
Użytkownik

Post autor: bart2103 »

sprawdzone.. i jezeli chodzi o opinie bardziej konstruktywna niz ten poemat kilka postow wyzej to uwazam tylko ze bardzo slabo jesli chodzi o strone techniczna, a dokladniej kilka kawalkow w bardzo slabej jakosci, do tego nie wyrownana glosnosc, no i mega blad jesli chodzi o zgranie tego w jakas calosc - USTAWIENIE ALFABETYCZNE trackow co jest troszke smieszne..popatrzcie na plyty robione przez jakiekolwiek wytwornie - jest jakas idea albo po prostu tracki sa rozrzucone jakos, a tu nikomu nie chcialo sie nad tym pomyslec bo przeciez to skladanka w mp3 dopasowana tylko czasowo do rozmiaru plytki CD "zeby mozna bylo nagrac do auta", no i efekt byl taki ze po przeskoczeniu wszystkich trackow zmienilem plytke w zmieniarce... muzyka stylowo dobrana OK.
Skobel24
Nowicjusz

Post autor: Skobel24 »

W aucie bym tego nie chcial słuchac, troche kiczowate jak dla mnie? Kawałki dla dzieci...
ODPOWIEDZ