Problem rozwiązałaby znajomość dokładnej daty releasu i ustalenie stałej granicy dla "starej" nuty. Ale to by zmuszało uploaderów do ściągania z porządniejszych źródeł, które do rilisów dają dokładne info, które zazwyczaj są zawarte w plikach .nfo tuż obok okładki i pliku .m3u z listą nutek z tej epki czy longplaya czy czegoś tam jeszcze.
Jak dla mnie to gra nie warta świeczki, mjusik to mjuzik, dobry wał broni się sam, data jest niepotrzebna, nie potrafię sensownie zaargumentować działań maniaków świeżości, którzy szukają na siłe hitu i chcą go wrzucić oby jak najszybciej. Pęd za świeżyzną zabija artyzm naszej kochanej profesji, która domaga się więcej i więcej.
Mam takie pobożne życzenie, ale to jest nihuhu niemożliwe, nie tutaj, to nie jest serwis tego typu i taki układ byłby raczej tutaj bez sensu, a może to i nawet dobrze, ale jest burza muzgów to można sobie pomarzyć

Otóż ładnie by to wyglądało, gdyby były wrzucane całe releasy, epki z kilkoma kawałkami, wydawane single, czy longplaye z kilkunastoma kawałkami. Do tego okładka na środek, szczegółowe dane nt. labela, numer katalogowy

Coś jak mają na electropeople.org

A jak pięknie się prezentują na półeczce podrukowane przeze mnie okładki, płytki w audio nagrane z tym konkretnym wydawnictwem, wszystko posegregowane labelami, miód

Muszę jeszcze tylko dorwać jakiegoś znajomego stolarza, żeby mi zrobił regał obrotowy, jaki można spotkać w niejednym sklepie muzycznym