Zmiana wyglądu
- DeeJay Yang
- Specjalista
Re: Zmiana wyglądu
ludzie trzeba iść z techniką do przodu korzystać z nowości a nie być 100 lat za murzynami 
DeeJay Yang pisze:ludzie trzeba iść z techniką do przodu korzystać z nowości a nie być 100 lat za murzynami![]()
nie zawsze do PRZODU znaczy w dobrym kierunku.... :p
NIECH ZOSTANIE WYGLĄD 4 UM taki jest.....
-
ChriZ
mając na myśli "odświeżenie" 4um nie miałem na myśli jakiejś całkowitej przebudowy forum czy zmiany skryptu a jedynie drobne zmiany kosmetyczne. ot chociażby ładnie pozaokrąglać rogi okien czy też dodać możliwość dawania okejek pod każdym postem (bardzo przydatne)
- Dj Herman DST
- Weteran
dla mnie pomysł jest nie do przejscia :/ jedyne forum, na który po wejsciu aż chce się przejsć do przeglądania działów - tak czuć czystościa i przejrzystoscią
co tu zmieniać ?? w ten sposób tylko mozna zniszczyć forum i spowodować jego upadek do poziomu 4clubbers czy CN - a tego chyba nie chcemy ?
jak dla mnie to pomyslcie raczej o zrobieniu porządku z rangami użytkowników, którzy na forum już praktycznie nie piszą, co drugi user w starych tematach z rangą MP, postów 30, aktywnośći ZERO!
- DeeJay Yang
- Specjalista
nie chodzi tu o jakąś całkowitą zmianę, poprostu jakiś mały lifting... kolorystyka przecież może zostać
-
ChriZ
czy ja albo Yang mówimy o zmianie skryptu i kolorystyki do cholery? tłumaczę, że mały lifting jedynie zrobić by odświeżyć wygląd forum. i nie mam na myśli to jakiś radykalnych zmian tylko tu i ówdzie okno zaokrąglić, a to buttony przetłumaczyć na polski, czy dorobić jakieś nowe funkcje (autodata w tematach, thx pod każdym postem). zresztą i tak jakby Wam nie tłumaczył to i tak będziecie myśleć, że mamy na myśli zmianę silnika forum. dlatego serdecznie pieprzę to 4um i nie zamierzam się tu dalej udzielaćDj Herman DST pisze:dla mnie pomysł jest nie do przejscia :/ jedyne forum, na który po wejsciu aż chce się przejsć do przeglądania działów - tak czuć czystościa i przejrzystosciąco tu zmieniać ?? w ten sposób tylko mozna zniszczyć forum i spowodować jego upadek do poziomu 4clubbers czy CN - a tego chyba nie chcemy ?
jak dla mnie to pomyslcie raczej o zrobieniu porządku z rangami użytkowników, którzy na forum już praktycznie nie piszą, co drugi user w starych tematach z rangą MP, postów 30, aktywnośći ZERO!
- Dj Herman DST
- Weteran
zwróć uwage, że mój post nie był odpowiedzią na Twój. to była moja wypowiedź na temat zmain i tyle. nie mam nic przeciwko zaokrągleniu okien i przetłumaczeniu buttonów na PL. oczywiście nie miałem na myśli zmian na np. php czy coś w kierunku napędu forumDJChriZ pisze:czy ja albo Yang mówimy o zmianie skryptu i kolorystyki do cholery? tłumaczę, że mały lifting jedynie zrobić by odświeżyć wygląd forum. i nie mam na myśli to jakiś radykalnych zmian tylko tu i ówdzie okno zaokrąglić, a to buttony przetłumaczyć na polski, czy dorobić jakieś nowe funkcje (autodata w tematach, thx pod każdym postem). zresztą i tak jakby Wam nie tłumaczył to i tak będziecie myśleć, że mamy na myśli zmianę silnika forum. dlatego serdecznie pieprzę to 4um i nie zamierzam się tu dalej udzielać
- DeeJay Yang
- Specjalista
Kod: Zaznacz cały
http://muzikum.pl/members/djchriz/- CooperMaster
- Ekspert
jestem tu krótko ale wygląd jak najbardziej mi pasuje,kolorystyka ok,rozkład forum też,osobiście za zmianami nie jestem.
- DeeJay Yang
- Specjalista
a po co thanks pod każdym postem?Corn' pisze:Ja jestem za możliwością dodania thx'ów pod każdym postem.![]()
mi to te thx-y to wiszą - potem będą napinki że ludzie ich nie dają - ale pamiętam jak przychodziłem to chyba była możliwość jeszcze dawania thx wszystkim
A co na to spece od css'a? Nie trzeba przeca wcale zmieniać wyglądu na serwerze, w większości przeglądarek można napisać własny styl dla danej strony. Jest tu ktoś, kto by się tego podjął?