Zmiana wyglądu

Zbiór zakładanych tematów i postów ważnych kiedyś, tu trafiają tematy nieaktualne i przedawnione.
Awatar użytkownika
DeeJay Yang
Specjalista

Re: Zmiana wyglądu

Post autor: DeeJay Yang »

ludzie trzeba iść z techniką do przodu korzystać z nowości a nie być 100 lat za murzynami :P
Awatar użytkownika
dziodek
Ekspert

Post autor: dziodek »

DeeJay Yang pisze:ludzie trzeba iść z techniką do przodu korzystać z nowości a nie być 100 lat za murzynami :P

nie zawsze do PRZODU znaczy w dobrym kierunku.... :p

NIECH ZOSTANIE WYGLĄD 4 UM taki jest.....

:bad: :bad: :bad: :bad: :bad:
ChriZ

Post autor: ChriZ »

mając na myśli "odświeżenie" 4um nie miałem na myśli jakiejś całkowitej przebudowy forum czy zmiany skryptu a jedynie drobne zmiany kosmetyczne. ot chociażby ładnie pozaokrąglać rogi okien czy też dodać możliwość dawania okejek pod każdym postem (bardzo przydatne)
Awatar użytkownika
Dj Herman DST
Weteran

Post autor: Dj Herman DST »

dla mnie pomysł jest nie do przejscia :/ jedyne forum, na który po wejsciu aż chce się przejsć do przeglądania działów - tak czuć czystościa i przejrzystoscią :) co tu zmieniać ?? w ten sposób tylko mozna zniszczyć forum i spowodować jego upadek do poziomu 4clubbers czy CN - a tego chyba nie chcemy ? ;) jak dla mnie to pomyslcie raczej o zrobieniu porządku z rangami użytkowników, którzy na forum już praktycznie nie piszą, co drugi user w starych tematach z rangą MP, postów 30, aktywnośći ZERO!
Awatar użytkownika
DeeJay Yang
Specjalista

nie chodzi tu o jakąś całkowitą zmianę, poprostu jakiś mały lifting... kolorystyka przecież może zostać
ChriZ

Post autor: ChriZ »

Dj Herman DST pisze:dla mnie pomysł jest nie do przejscia :/ jedyne forum, na który po wejsciu aż chce się przejsć do przeglądania działów - tak czuć czystościa i przejrzystoscią :) co tu zmieniać ?? w ten sposób tylko mozna zniszczyć forum i spowodować jego upadek do poziomu 4clubbers czy CN - a tego chyba nie chcemy ? ;) jak dla mnie to pomyslcie raczej o zrobieniu porządku z rangami użytkowników, którzy na forum już praktycznie nie piszą, co drugi user w starych tematach z rangą MP, postów 30, aktywnośći ZERO!
czy ja albo Yang mówimy o zmianie skryptu i kolorystyki do cholery? tłumaczę, że mały lifting jedynie zrobić by odświeżyć wygląd forum. i nie mam na myśli to jakiś radykalnych zmian tylko tu i ówdzie okno zaokrąglić, a to buttony przetłumaczyć na polski, czy dorobić jakieś nowe funkcje (autodata w tematach, thx pod każdym postem). zresztą i tak jakby Wam nie tłumaczył to i tak będziecie myśleć, że mamy na myśli zmianę silnika forum. dlatego serdecznie pieprzę to 4um i nie zamierzam się tu dalej udzielać
Awatar użytkownika
Dj Herman DST
Weteran

Post autor: Dj Herman DST »

DJChriZ pisze:czy ja albo Yang mówimy o zmianie skryptu i kolorystyki do cholery? tłumaczę, że mały lifting jedynie zrobić by odświeżyć wygląd forum. i nie mam na myśli to jakiś radykalnych zmian tylko tu i ówdzie okno zaokrąglić, a to buttony przetłumaczyć na polski, czy dorobić jakieś nowe funkcje (autodata w tematach, thx pod każdym postem). zresztą i tak jakby Wam nie tłumaczył to i tak będziecie myśleć, że mamy na myśli zmianę silnika forum. dlatego serdecznie pieprzę to 4um i nie zamierzam się tu dalej udzielać
zwróć uwage, że mój post nie był odpowiedzią na Twój. to była moja wypowiedź na temat zmain i tyle. nie mam nic przeciwko zaokrągleniu okien i przetłumaczeniu buttonów na PL. oczywiście nie miałem na myśli zmian na np. php czy coś w kierunku napędu forum ;/ thx pod każdym postem to wrecz genialny pomysł, bo warto stawiać thanksy w działach takich jak PYTANIA :)
Awatar użytkownika
DeeJay Yang
Specjalista

Kod: Zaznacz cały

http://muzikum.pl/members/djchriz/
juz wam to chyba wyjasnil :) dokladnie na tym polega liftking ;] ...
Awatar użytkownika
CooperMaster
Ekspert

Post autor: CooperMaster »

jestem tu krótko ale wygląd jak najbardziej mi pasuje,kolorystyka ok,rozkład forum też,osobiście za zmianami nie jestem.
Awatar użytkownika
Corn'
Weteran

Post autor: Corn' »

Ja jestem za możliwością dodania thx'ów pod każdym postem. :)
Awatar użytkownika
DeeJay Yang
Specjalista

Corn' pisze:Ja jestem za możliwością dodania thx'ów pod każdym postem. :)
a po co thanks pod każdym postem?
Awatar użytkownika
Bazyl
Specjalista

Post autor: Bazyl »

mi to te thx-y to wiszą - potem będą napinki że ludzie ich nie dają - ale pamiętam jak przychodziłem to chyba była możliwość jeszcze dawania thx wszystkim
Awatar użytkownika
darXide
Specjalista

Post autor: darXide »

A co na to spece od css'a? Nie trzeba przeca wcale zmieniać wyglądu na serwerze, w większości przeglądarek można napisać własny styl dla danej strony. Jest tu ktoś, kto by się tego podjął? :P
ODPOWIEDZ