2pac to byla tylko mala uwaga dla nieswiadomych.robert005 pisze:Nie rozumiesz dalej mnie, co innego być rodziną dla takiej ofiary a co innego to oglądać tego typu rzeczy w domu.
Bo ma się tam jakieś fascynacje takimi tematami.
Nie wiem jak możesz czuć to samo co rodzina takiej ofiary kiedy oglądasz jak gdzieś ktoś się wysadza albo komuś podrzynają gardło.
A zabijanie w GTA i oglądanie zabijania w prawdziwym świecie jednak się różni(Ja potrafię oddzielić realność od świata gier i nie wyskoczę w szkole z gnatem jak pewien dzieciak w USA). To ty w tym wypadku myślisz stereotypowo bo wmawiasz mi że gry są powodem różnego zła na świecie a jakoś w twoich filmikach żadnego motywu związanego z grami nie było.
No i nie wiem czy tam(w GTA) mogę komuś rozpruć brzuch albo oblać go kwasem.
Nie wmawiam Ci niczego masz prawo.
Nie rozumiem co ma 2pac do zaspokajania swojej ciekawości takimi filmikami?
Kuba Rozpruwacz był psychopatą, on od urodzenia w genach miał wpisane że będzie krajał prostytutki po krzakach.
Z pewnością w jakiś sposób rozwijał swoje upodobania, nie musiało to być akurat yt, aż doszedł do morderstw na ludziach.
Bez aluzji![]()
Hehe a z tym Kuba to dosypales do pieca, chcesz powiedziec ze kazdy ma psyche genach? Genow pod wzgledem myslenia sie nie dziedziczy.
Bo jego ojciec byl normalny.
Masz swoj mozg i sam go kreujesz i swoje zachowanie czy upodobania, jak i odrozniasz to co jest zle i to dobre.
Nie wiem jaki masz system wartosci ale wiesz dla mnie nie jest co innego ogladac to w domu a rodzina, smierc to smierc i juz i tak to traktuje. No moze masz racje w koncu do rodziny jest wieksze przywiazanie emocjonalne i sentyment.
Ale moge sie tak czuc podobnie bo sam widok boli, szkoda po prostu mi czlowieka i tyle.
No a co do GTA... to pare postow wstecz sam mi sugerowales ze ja przez takie filmiki stane sie taki i zetre sobie psyche, dlatego powiedzialem Ci o GTA(dlatego moge rowniez powiedziec bezpodstawnie o Tobie tak, ze przez ta gre bedziesz mial taki sam uraz) na wielu takie cos nie dziala i prawidlowo ale sa anomalie