Najlepsza składanka Polskiego Hip-Hop-u!!!
-
kurczaczek
Re: Najlepsza składanka Polskiego Hip-Hop-u!!!
dobra dobra nie czepiajcie sie kolegi skoro mówi że nie on robił
aczkolwiek również uważam że tej składance nie należy się miano "najlepszej"
aczkolwiek również uważam że tej składance nie należy się miano "najlepszej"
nie czepiam sie kolegi bo on jak napisl tutaj tylko wrzuca 
każdy ma swój gust... słowa co tu robi pezet mnie śmieszą bo akurat on jest dla mnie jednym z najlepszych polskich hip hopowców... podkreślam DLA MNIE..i nie można użyć tytułu najlepsza składanka polskiego HH bo każdy ma inny gust... dla tego co to robił może to jest najlepsza, dla mnie bedzie coś innego i tak dla każdego.. ale ogolnie to niezle kawałki
A ja pytam gdzie jest Ostry? gdzie jest Eldo gdzie jest Grammatik ??? bo jak dla mnie to nie jest najlepsza lista polskiego hh tylko osoby która ją zrobiła bo jezeli tak to ok szacun za prace ale jezeli chodzi o tytuł wymaga poprawki.
gust gustem ale jesli dwie połowy wogole do siebie nie pasuja to juz jest polaczenie to tak jakby na skladance obok molesty znalazł sie mezo czy cos są tu utwory które w niejednym sercu wyryły sie na stale i sa takie ktorych... nie bede konczyl
jednym slowem brak tu jakiego kolwiek ładu
osobiscie nie pobiore co lubie to mam pozostale nie w moim stylu wiec szkoda czasu ale to tylko moje skromne zdanie
osobiscie nie pobiore co lubie to mam pozostale nie w moim stylu wiec szkoda czasu ale to tylko moje skromne zdanie