Kto mistrzem świata w RPA ?
- Dj Spector
- Specjalista
Re: Kto mistrzem świata w RPA ?
Jeszcze Ghana namotała ostatnio na poprzednich mistrzostwach, ale tez sie nie orientuje czy sie dostali... Wybrzeże Kości słoniowej to moj faworyt z afryki...
po tych kilku meczach...
to jak narazie widze
finał ARGENTYNA - WŁOCHY lub Niemcy ...
reszta faworytów gra żałosną piłe...
----
to jak narazie widze
reszta faworytów gra żałosną piłe...
----
- David Beilan
- Ekspert
Chyba sobie żartujesz ..? Włosi ? Jak oni grają taką padakę, że się w głowie nie mieści. Jak z grupy wyjdą to dobrze będzie
Argentyna może zajść daleko, jednak strasznie boję się o ich defensywę / znów ten drewniak Demichelis wałki kręci, co chłop jest słaby, powinni mu piłkę z głowy wybić /. Podobnie jak Ty, daleko widzę tu Niemcy :]
-
mlodyzolw
Moim zdaniem jak na razie Argentyna jest liderem i myślę że wygra Mundial 2010 w RPA. 
david ....
Italiance to sa lenie... po meczach w grupie to nie ma ich co oceniać...
Argentyna - Włochy ... jak narazie podtrzymuje to.... ale za niecałe 30minut Niemiaszki.... no mogą nawet odpaść... sie zobaczy sie.....
Italiance to sa lenie... po meczach w grupie to nie ma ich co oceniać...
Argentyna - Włochy ... jak narazie podtrzymuje to.... ale za niecałe 30minut Niemiaszki.... no mogą nawet odpaść... sie zobaczy sie.....
wrrrrrrrrrrrrrrrrr..
Włosi odpadli....... wrrrrrrrrrrrr
no to dla mnie po mistrzostwach.................
trudno KIBICUJE Argentynie... chociaz nie cierpie Maradony....
Włosi odpadli....... wrrrrrrrrrrrr
no to dla mnie po mistrzostwach.................
trudno KIBICUJE Argentynie... chociaz nie cierpie Maradony....
A ja dla odmiany kibicuje na tych mistrzostwach innej drużynie, mianowicie jest to Ghana. Jedyny afrykański zespół który jeszcze został, a grają ładnie 
Ghana gra ładnie? oO
W grupie zagrali dwa średnio-słabe mecze i wymęczyli jakoś wyjście
Urugwaj i delikatnie spierze 
Puki co faworyci zawodzą... Angole odpadli, szkoda... chociaż wyruchali ich ładnie sędziowie z Argentyną
Włosi porażka... Francja... ekhm...
Ja bym chciał żeby Portugalia wygrała, ale niestety Hiszpanie ich pogonią :/
Na pewno daleko zajdzie Urugwaj, bo ma dość łatwego przeciwnika w 1/4 . Chile gra fajną piłkę, wybija się tam Alexis Sanchez, ale jak nie teraz z Brazylią, to z Holandią później odpadną na pewno
Więc na placu boju zostaję Hiszpania, Brazylia, Argentyna. Ktoś z tej 3 wygra ten śmieszny turniej
Jak nie będzie wprowadzonych powtórek video dla sędziów do 2012 to u nas będą takie wałki, że szok ;D
W grupie zagrali dwa średnio-słabe mecze i wymęczyli jakoś wyjście
Puki co faworyci zawodzą... Angole odpadli, szkoda... chociaż wyruchali ich ładnie sędziowie z Argentyną
Ja bym chciał żeby Portugalia wygrała, ale niestety Hiszpanie ich pogonią :/
Na pewno daleko zajdzie Urugwaj, bo ma dość łatwego przeciwnika w 1/4 . Chile gra fajną piłkę, wybija się tam Alexis Sanchez, ale jak nie teraz z Brazylią, to z Holandią później odpadną na pewno
Więc na placu boju zostaję Hiszpania, Brazylia, Argentyna. Ktoś z tej 3 wygra ten śmieszny turniej
Jak nie będzie wprowadzonych powtórek video dla sędziów do 2012 to u nas będą takie wałki, że szok ;D