Matt Davies - Edge of mind

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
sobczi

Re: Matt Davies - Edge of mind

Post autor: sobczi »

Musze stwierdzisc ze wyszlo Ci to na prawde dobrze! mastering by sie przydal bez dwoch zdan. Fajny pomysl, mnie sie podoba :)
Matt_Davies

Post autor: Matt_Davies »

narazie nie mam zbytnio czasu zeby to zmasterowac ale w najblizszym czasie postaram sie to zrobic i wrzuce poprawke. :)
Paul Van Measure

Post autor: Paul Van Measure »

Widać że masz pomysły ;D Świetny jest motyw z tym wokalem męskim, genialnie to brzmi.
Jeśli chodzi o część muzyczną, to słychać jeszcze że do końca nie znasz wszystkich możliwość fl'a i że się uczysz, chociaż, jeśli mam być szczery, to połowa młodych producentów na forum swój pierwszy kawałek miała o wiele gorszy :)
Nie pękaj i śmigaj dalej
PS. Jak będziesz robił dramy skup się na tym by perka była na pierwszym planie i często zmieniała swoje ułożenie ;D
Matt_Davies

No mniej więcej poprawione. Oceńcie jak to teraz brzmi. A jak narazie to muszę się wziąć za dema, które są na dysku i nic z nimi nie robię :P

Kod: Zaznacz cały

http://www27.zippyshare.com/v/85041411/file.html
skirz0ol93

Post autor: skirz0ol93 »

Kod: Zaznacz cały

http://w768.wrzuta.pl/audio/8XGIdaaR87W/skirz0ol_-_not_enough_projekt
Nowy Kawałek ; ) .
Matt_Davies

a kolega czemu w moim temacie? :P kawalek calkiem niezly, dopracuj i naprawde fajnie :)
Awatar użytkownika
lsudny
Ekspert

Post autor: lsudny »

Jedzie presetami i gotowcami, ale nie zwracam na to uwagi, skoro to Twój drugi kawałek. Melodia całkiem niezła, perkusja - przyznam - zajebista. Aranż trochę monotonny, ale pracuj. :) Najsłabsza strona utworu to po prostu technika. Czeka przed Tobą dużo zabawy z korektorami i efektami.

Jak na drugi kawałek - mocne 8/10

(ocena pierwszej wersji, drugiej posłucham później)
i nabij postów:mrgreen:
Sam se nabijaj posty :|
Awatar użytkownika
lsudny
Ekspert

Post autor: lsudny »

Sorry za double post, ale nikt by nie zauważył.

Co do drugiej wersji - na synth z początku ciągle przydałby się jakiś delay + chorus/flanger (pokombinuj). A perkusję wypadałoby potraktować kompresorem. Wokale przycisz i nałóż na nie pogłosu trochę. Bas by można wzmocnić jakimś exciterem...

To sprawy techniczne. Jeśli chodzi o sam utwór - zgadzam się z Pablo$em. Nie poddawaj się! :D
Awatar użytkownika
Andy Jones
Weteran

Post autor: Andy Jones »

sąsiedzie pracuj a przyjdzie czas na wspolprace :)
Matt_Davies

no poczekaj jeszcze troche :P rozkminiam coraz wiecej i juz mam nastepny utworek :D
Zablokowany