Matt Davies - Edge of mind
-
sobczi
Re: Matt Davies - Edge of mind
Musze stwierdzisc ze wyszlo Ci to na prawde dobrze! mastering by sie przydal bez dwoch zdan. Fajny pomysl, mnie sie podoba 
-
Matt_Davies
narazie nie mam zbytnio czasu zeby to zmasterowac ale w najblizszym czasie postaram sie to zrobic i wrzuce poprawke. 
-
Paul Van Measure
Widać że masz pomysły
Świetny jest motyw z tym wokalem męskim, genialnie to brzmi.
Jeśli chodzi o część muzyczną, to słychać jeszcze że do końca nie znasz wszystkich możliwość fl'a i że się uczysz, chociaż, jeśli mam być szczery, to połowa młodych producentów na forum swój pierwszy kawałek miała o wiele gorszy
Nie pękaj i śmigaj dalej
PS. Jak będziesz robił dramy skup się na tym by perka była na pierwszym planie i często zmieniała swoje ułożenie
Jeśli chodzi o część muzyczną, to słychać jeszcze że do końca nie znasz wszystkich możliwość fl'a i że się uczysz, chociaż, jeśli mam być szczery, to połowa młodych producentów na forum swój pierwszy kawałek miała o wiele gorszy
Nie pękaj i śmigaj dalej
PS. Jak będziesz robił dramy skup się na tym by perka była na pierwszym planie i często zmieniała swoje ułożenie
-
Matt_Davies
No mniej więcej poprawione. Oceńcie jak to teraz brzmi. A jak narazie to muszę się wziąć za dema, które są na dysku i nic z nimi nie robię 
Kod: Zaznacz cały
http://www27.zippyshare.com/v/85041411/file.html-
skirz0ol93
Kod: Zaznacz cały
http://w768.wrzuta.pl/audio/8XGIdaaR87W/skirz0ol_-_not_enough_projekt-
Matt_Davies
a kolega czemu w moim temacie?
kawalek calkiem niezly, dopracuj i naprawde fajnie 
Jedzie presetami i gotowcami, ale nie zwracam na to uwagi, skoro to Twój drugi kawałek. Melodia całkiem niezła, perkusja - przyznam - zajebista. Aranż trochę monotonny, ale pracuj.
Najsłabsza strona utworu to po prostu technika. Czeka przed Tobą dużo zabawy z korektorami i efektami.
Jak na drugi kawałek - mocne 8/10
(ocena pierwszej wersji, drugiej posłucham później)

Jak na drugi kawałek - mocne 8/10
(ocena pierwszej wersji, drugiej posłucham później)
Sam se nabijaj postyi nabij postów:mrgreen:
Sorry za double post, ale nikt by nie zauważył.
Co do drugiej wersji - na synth z początku ciągle przydałby się jakiś delay + chorus/flanger (pokombinuj). A perkusję wypadałoby potraktować kompresorem. Wokale przycisz i nałóż na nie pogłosu trochę. Bas by można wzmocnić jakimś exciterem...
To sprawy techniczne. Jeśli chodzi o sam utwór - zgadzam się z Pablo$em. Nie poddawaj się!
Co do drugiej wersji - na synth z początku ciągle przydałby się jakiś delay + chorus/flanger (pokombinuj). A perkusję wypadałoby potraktować kompresorem. Wokale przycisz i nałóż na nie pogłosu trochę. Bas by można wzmocnić jakimś exciterem...
To sprawy techniczne. Jeśli chodzi o sam utwór - zgadzam się z Pablo$em. Nie poddawaj się!
- Andy Jones
- Weteran
-
Matt_Davies
no poczekaj jeszcze troche
rozkminiam coraz wiecej i juz mam nastepny utworek