Amatour Label
Re: Amatour Label
Mnie to pasuje :p Tylko, że teraz u mnie 3 klasa i testy niedługo, więc cały czas nauka i nie siedzę wiele przy kompie :p
FaktycznieDjGerym pisze:proszę
Kod: Zaznacz cały
http://muzikum.pl/produkcje-autorskie-f152/21-x-2010-olej-rage-of-the-god-trance-t100409.html
- DJTeQuila Inc
- Weteran
Dzieki za zaproszenie nie powiem ciekawy pomysł i będę go wspiera ale co do moich nut to raczej nie bo jaka twierdzą co nie którzy wyzej są słabe ale służę pomocą i promocja Albumu na innych Forach gdzie jestem jak i na Torentach i Warezach Pozdrawiam
- radekdudek11
- Specjalista
- MARCO VAN HAYDEN
- Specjalista
rADZIU TIEBJA NIET TO I JA WYMIEKAJYU sorrki klawa mi siada ale jest pomysl trza go zrealizowac nic wiecej za to lubie DJGERYMA ze swoj czas poswiecil jestem na for cllubers i mam ta zaloge w deklu bo tu zawsze ktos sie wypowie a tam zamkniety temat zaraz po otwarciu ale ciesze sie z tego Farenthide tak samo mial tyle ze byl mlodszy zrobilem typowe wiechury disco zabawilem sie w dj,.i tera mi spokoju nie daja musze zorganizowac nexta
TYŻ WBIJAM JAKOM POLAK Do mnie plis na gg ladowac no problemos Amigos
LUDY ROBOCZE FLOWSKIE JAK MY RAZEM NIC NIE ZWOJUJEMY TO FAKT NIC NIE BEDZIE CZEMU TAKIE MYSLI PESYMISTTYCZNE MACIE MUSIMY SIE WSZYSCY RAZEM WZIASC GERYM TYLKO PODAL TEMAT A EY JUZ NA PASTWE LOSU TO NIGDY JA AFISZUJE DJ GERYM ZE MNA WSPOLPRACA BEDZIE SZLAAA DOBRY POMYSL A JA CI POMOGE W WYKONANIU TYLKLO ZAGADAJ DO MNIE NA GG+
TYŻ WBIJAM JAKOM POLAK Do mnie plis na gg ladowac no problemos Amigos
LUDY ROBOCZE FLOWSKIE JAK MY RAZEM NIC NIE ZWOJUJEMY TO FAKT NIC NIE BEDZIE CZEMU TAKIE MYSLI PESYMISTTYCZNE MACIE MUSIMY SIE WSZYSCY RAZEM WZIASC GERYM TYLKO PODAL TEMAT A EY JUZ NA PASTWE LOSU TO NIGDY JA AFISZUJE DJ GERYM ZE MNA WSPOLPRACA BEDZIE SZLAAA DOBRY POMYSL A JA CI POMOGE W WYKONANIU TYLKLO ZAGADAJ DO MNIE NA GG+
Jaki koniecDjOhma pisze:no to na tym koniec widze![]()
Ja też jestem za
I miło ze znalazłem się na liśćie 'Mile widzianych' ; >
Ja już mam nawet 2 nutki które chciałbym zgłosić hehe
jak na razie otrzymałem kawałki od piotrmau5'a
Tequila - moje produkcje są nawet gorsze od twoich ale ważne że utwór podoba się artyście a nie publice... nie przejmuj się tym i zachęcam do wzięcia udziały w tym "przedsięwzięciu"
Tequila - moje produkcje są nawet gorsze od twoich ale ważne że utwór podoba się artyście a nie publice... nie przejmuj się tym i zachęcam do wzięcia udziały w tym "przedsięwzięciu"
Moje dostaniesz dzisiaj bo wczoraj cały dzień siedziałem nad remixem do pojedynku z DrugMasterz i nie było czasuDjGerym pisze:jak na razie otrzymałem kawałki od piotrmau5'a
Biorąc pod uwagę, że już mam lajwa jednego za sobą a kilka kolejnych się kroi i planuję walić do branżowych labeli, niestety nie przystanę na propozycję
mam nadzieję że nie rzucicie fochem 
Ale z ciebie komerchapsysutra pisze:Biorąc pod uwagę, że już mam lajwa jednego za sobą a kilka kolejnych się kroi i planuję walić do branżowych labeli, niestety nie przystanę na propozycjęmam nadzieję że nie rzucicie fochem
![]()
btw. Moje tracki też poszły pare godzin temu