Usuniete / zbanowane konta
- DJTeQuila Inc
- Weteran
Re: Usuniete / zbanowane konta
Sniegu to co piszesz ?? odnośnie ników to jest bzdura to co napisałes bo jak sie kara za używanie wulgaryzmów w postach i na sb to tym bardziej jesli ktoś ma nik wulgarny i nie ma tu znaczenia czy jest to w regulaminie czy tez nie a jest napisane
4. Na forum zachowuj się kulturalnie, nie bluzgaj i nie ubliżaj, nie jesteś na podwórku z kolegami!
skoro nik jest wulgarny to jest to bluzga i nie kulturalne zachowanie i bez dwóch zdań taki user powinien dostać bana a z uwagi ze na forum jest duży przedział wiekowy od 10 lat w górę to takie niki sa nie na miejscu i to powinieneś wiedzieć i rozumieć Pozdrawiam
4. Na forum zachowuj się kulturalnie, nie bluzgaj i nie ubliżaj, nie jesteś na podwórku z kolegami!
skoro nik jest wulgarny to jest to bluzga i nie kulturalne zachowanie i bez dwóch zdań taki user powinien dostać bana a z uwagi ze na forum jest duży przedział wiekowy od 10 lat w górę to takie niki sa nie na miejscu i to powinieneś wiedzieć i rozumieć Pozdrawiam
No, że używanie przekleństw jest zabronione to chyba oczywiste, myślałem, że to oczywiste, że zakaz ten dotyczy całego forum, bez sensu w końcu byłoby wypisywanie podpuntów "zakaz uzywania wulgaryzmow na SB, w postach, podpisach, nickach, avatatar, sygnaturkach.....". Jest zakaz pisania wulgaryzmów i obiązuje to wszedzie - w postach, sb, avatarach itd
Poza tym jest w końcu punkt 4 mówiący:
Poza tym jest w końcu punkt 4 mówiący:
Co do tekili - uznałem go za osobe kompetentna, pomagał mi nie raz i twierdze, że będzie dobrym adminem. Nie muszę się przecież tłumaczyć nikomu ze swojej decyzjiNa forum zachowuj się kulturalnie, nie bluzgaj i nie ubliżaj, nie jesteś na podwórku z kolegami!
Tak wiem jestem zły i nie dobry bo sie wam sprzeciwiłem
Jacku nie jest to bzdurą jesli ktoś się czepia to czepiam sie i ja i mam to w dupie głęboko
Chomiku powiedz mi teraz dobry admin to jaki admin? I nie chce abyś mi sie tłumaczył bo nie do tego zmierzam, po prostu pytam
Jacku nie jest to bzdurą jesli ktoś się czepia to czepiam sie i ja i mam to w dupie głęboko
Chomiku powiedz mi teraz dobry admin to jaki admin? I nie chce abyś mi sie tłumaczył bo nie do tego zmierzam, po prostu pytam
-
ChriZ
co do tych wulgaryzmów uważam że za słowo "ku*wa" z gwiazdkami oczywiście nie powinno być bana. oczywiście, wulgaryzm jest ale z cenzurą. a wiadomo że czasami jedno "ku*wa" wyraża więcej niż 1000 słów. mogę być uważany z niekulturalnego ale w rozmowie bardzo często bluzgam ze względu na to że dodaje to ekspresji mojej wypowiedzi. co do małolatów to często mają dużo bogatszy język w wulgaryzmy niż my trochę starsi userzy tak więc nie ma co robić z igły wideł.
takie jest moje osobiste zdanie na temat wulgaryzmów i oczywiście możecie je zaakceptować lub znegować. jesteśmy wolnymi ludźmi w wolnym kraju.
takie jest moje osobiste zdanie na temat wulgaryzmów i oczywiście możecie je zaakceptować lub znegować. jesteśmy wolnymi ludźmi w wolnym kraju.
a swego czasu wynikła niezła sprzeczka za to że dałem bana za słowo "wykurwiaj" na sb bo rzekomo to nie jest wulgaryzm jak sądził Wirooz i tłumaczył się tym że nie ma tego w słowniku
-
Marcin
Faktycznie user musi mieć lep jak sklep. Niektóre osoby specjalnie robią wulgarne nicki dla zwały po to by tylko się zarejestrować i pobrać kawałek. Ja się pytam tylko kur*** co ma nick wulgarny do zachowania na forum. Chyba każdy myśli innymi kategoriami. Jak to mówią. Zastanówcie się ludzie za czym zaczniecie dawać bany
bo to wasze zachowanie jest gorsze od faszyzmu
Faktycznie user musi mieć lep jak sklep. Niektóre osoby specjalnie robią wulgarne nicki dla zwały po to by tylko się zarejestrować i pobrać kawałek. Ja się pytam tylko kur*** co ma nick wulgarny do zachowania na forum. Chyba każdy myśli innymi kategoriami. Jak to mówią. Zastanówcie się ludzie za czym zaczniecie dawać bany
Nie zbanowalem nigdy osoby która miala 0 postów za takie coś. Osoby ukarane miały kilkaset postów i nie były na forum od dziś.
Poza tym algorytm google traktuje gorzej strony na których są wulgaryzmy, przez co strony są niżej w wynikasz wyszukiwania.
Natomiast "wykurwiaj" jest to wyraz pochodny od "kurwa", dlatego jest on także uznawany za wulgaryzm
Poza tym algorytm google traktuje gorzej strony na których są wulgaryzmy, przez co strony są niżej w wynikasz wyszukiwania.
Natomiast "wykurwiaj" jest to wyraz pochodny od "kurwa", dlatego jest on także uznawany za wulgaryzm
- DJTeQuila Inc
- Weteran
Czyli twoim zdaniem Marcin takie niki i takie osoby należny tolerować ??? to może od razu napiszmy w regulaminie ze każdy wulgaryzm będzie tu tolerowany i po tygodniu będzie tu jeden wielki chlew a z doświadczenia wiem ze taki user jak sie rejestruje na forum i ma taki nik np."ojapierodole" to nic dobrego to nie wróży i nie powinno sie go tolerować bo normalny człowiek takiego niku sobie nie da a co robienia sobie jaj czy tez robienia sobie żartów to każdy żart tynfa wart ale tylko w tedy jak sie wszyscy z tego śmieją ale sa tez granice dobrego żartu i jak sie ta granice przekroczy to juz nie jest to śmieszne i sam o tym dobrze wiesz podać ci przykład sb za co dawałeś bany wiec nie rozumiem twojego pisania sam nie tolerujesz tego a piszesz co innego a po za tym punkt regulaminu nr.4 jest oczywisty i zrozumiały no chyba ze nie ??? i jak Chomik napisałFaktycznie user musi mieć lep jak sklep. Niektóre osoby specjalnie robią wulgarne nicki dla zwały po to by tylko się zarejestrować i pobrać kawałek
wiec nie będą tolerowane żadne wulgaryzmy czy to sie komuś podoba czy też nie PozdrawiamPoza tym algorytm google traktuje gorzej strony na których są wulgaryzmy, przez co strony są niżej w wynikasz wyszukiwania.
- Under B (Bartii)
- Specjalista
Chomik, sorry, że się teraz czepię. Napisałeś na początku :

Ja zmieniłem swój nick, ale stary pozostawiłem w nawiasie, bo wiem jakie to jest wkurzające, jak ktoś zmieni name, a potem trzeba się domyślać kto jest kim.
W tym przypadku to zwykła zabawa, więc trzeba trochę wyluzować, nie ma co się z tego powodu spinać
A w sygnaturze masz :Przed zmiana niech skonsultuje się najpierw ZE MNA a dopiero potem niech zmienia nick
Więc mamy pisać do niego, on ma pisać do ciebie, ty to potwierdzasz i piszesz do niego, a potem on zmeinia ?Chcesz zmienić swój nick? Zmieni Ci go Deszczu![]()
Ja zmieniłem swój nick, ale stary pozostawiłem w nawiasie, bo wiem jakie to jest wkurzające, jak ktoś zmieni name, a potem trzeba się domyślać kto jest kim.
W tym przypadku to zwykła zabawa, więc trzeba trochę wyluzować, nie ma co się z tego powodu spinać
- David Beilan
- Ekspert
Tequila znów rozpierdziela system. Chłopie, wiesz co to są znaki interpunkcyjne? Nie dość, że piszesz kompletnie bez sensu to i z błędami
Pogadaj z chomikem, może kupi Ci słownik :]
- Under B (Bartii)
- Specjalista
Daj już spokój, nie czepiaj się..David Beilan pisze:Tequila znów rozpierdziela system. Chłopie, wiesz co to są znaki interpunkcyjne? Nie dość, że piszesz kompletnie bez sensu to i z błędamiPogadaj z chomikem, może kupi Ci słownik :]
Jak Cię widzą, tak Cię piszą, a nie jak Ty piszesz, tak Cię widzą...
- David Beilan
- Ekspert
Cholera, a Ty już zapomniałeś jak się wszystkich czepiałeś jak pisali bez przecinków, czy też kropek?! Czyżby kolejny znajomek Tequili? Zapomniałeś już, ile musieliśmy się starać o moda?! A tu ni stąd ni zowąd taki Tequila dostaje adma, no spoko.
-
Marcin
haha
Admin a nie zna regulaminu 
7. Zawsze staraj się pisać na temat
9. Unikaj literówek oraz błędów ortograficznych i stylistycznych. Jeżeli takie popełniłeś popraw je klikając przycisk [Edytuj],
Oby więcej takich ludzi
Co do Twojej chorej ambicji zrobienia z tego forum kościoła to chyba nie hallo
Tępić możesz wszy
Wulgaryzmów nie wytępisz xD I naprawdę nie ośmieszaj się jako admin pisząc te dyrdymały xD
7. Zawsze staraj się pisać na temat
9. Unikaj literówek oraz błędów ortograficznych i stylistycznych. Jeżeli takie popełniłeś popraw je klikając przycisk [Edytuj],
Oby więcej takich ludzi
Co do Twojej chorej ambicji zrobienia z tego forum kościoła to chyba nie hallo