Usuniete / zbanowane konta

Zbiór zakładanych tematów i postów ważnych kiedyś, tu trafiają tematy nieaktualne i przedawnione.
Awatar użytkownika
DJTeQuila Inc
Weteran

Re: Usuniete / zbanowane konta

Post autor: DJTeQuila Inc »

Sniegu to co piszesz ?? odnośnie ników to jest bzdura to co napisałes bo jak sie kara za używanie wulgaryzmów w postach i na sb to tym bardziej jesli ktoś ma nik wulgarny i nie ma tu znaczenia czy jest to w regulaminie czy tez nie a jest napisane
4. Na forum zachowuj się kulturalnie, nie bluzgaj i nie ubliżaj, nie jesteś na podwórku z kolegami!
skoro nik jest wulgarny to jest to bluzga i nie kulturalne zachowanie i bez dwóch zdań taki user powinien dostać bana a z uwagi ze na forum jest duży przedział wiekowy od 10 lat w górę to takie niki sa nie na miejscu i to powinieneś wiedzieć i rozumieć Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Chomik
Weteran

Post autor: Chomik »

No, że używanie przekleństw jest zabronione to chyba oczywiste, myślałem, że to oczywiste, że zakaz ten dotyczy całego forum, bez sensu w końcu byłoby wypisywanie podpuntów "zakaz uzywania wulgaryzmow na SB, w postach, podpisach, nickach, avatatar, sygnaturkach.....". Jest zakaz pisania wulgaryzmów i obiązuje to wszedzie - w postach, sb, avatarach itd

Poza tym jest w końcu punkt 4 mówiący:
Na forum zachowuj się kulturalnie, nie bluzgaj i nie ubliżaj, nie jesteś na podwórku z kolegami!
Co do tekili - uznałem go za osobe kompetentna, pomagał mi nie raz i twierdze, że będzie dobrym adminem. Nie muszę się przecież tłumaczyć nikomu ze swojej decyzji
Awatar użytkownika
Krzychu
Ekspert

Post autor: Krzychu »

Tak wiem jestem zły i nie dobry bo sie wam sprzeciwiłem ;)

Jacku nie jest to bzdurą jesli ktoś się czepia to czepiam sie i ja i mam to w dupie głęboko ;]

Chomiku powiedz mi teraz dobry admin to jaki admin? I nie chce abyś mi sie tłumaczył bo nie do tego zmierzam, po prostu pytam ;)
ChriZ

Post autor: ChriZ »

co do tych wulgaryzmów uważam że za słowo "ku*wa" z gwiazdkami oczywiście nie powinno być bana. oczywiście, wulgaryzm jest ale z cenzurą. a wiadomo że czasami jedno "ku*wa" wyraża więcej niż 1000 słów. mogę być uważany z niekulturalnego ale w rozmowie bardzo często bluzgam ze względu na to że dodaje to ekspresji mojej wypowiedzi. co do małolatów to często mają dużo bogatszy język w wulgaryzmy niż my trochę starsi userzy tak więc nie ma co robić z igły wideł.

takie jest moje osobiste zdanie na temat wulgaryzmów i oczywiście możecie je zaakceptować lub znegować. jesteśmy wolnymi ludźmi w wolnym kraju.
Awatar użytkownika
Bazyl
Specjalista

Post autor: Bazyl »

a swego czasu wynikła niezła sprzeczka za to że dałem bana za słowo "wykurwiaj" na sb bo rzekomo to nie jest wulgaryzm jak sądził Wirooz i tłumaczył się tym że nie ma tego w słowniku
Marcin

Post autor: Marcin »

4. Na forum zachowuj się kulturalnie, nie bluzgaj i nie ubliżaj, nie jesteś na podwórku z kolegami!

Faktycznie user musi mieć lep jak sklep. Niektóre osoby specjalnie robią wulgarne nicki dla zwały po to by tylko się zarejestrować i pobrać kawałek. Ja się pytam tylko kur*** co ma nick wulgarny do zachowania na forum. Chyba każdy myśli innymi kategoriami. Jak to mówią. Zastanówcie się ludzie za czym zaczniecie dawać bany :D bo to wasze zachowanie jest gorsze od faszyzmu
Awatar użytkownika
Chomik
Weteran

Post autor: Chomik »

Nie zbanowalem nigdy osoby która miala 0 postów za takie coś. Osoby ukarane miały kilkaset postów i nie były na forum od dziś.

Poza tym algorytm google traktuje gorzej strony na których są wulgaryzmy, przez co strony są niżej w wynikasz wyszukiwania.

Natomiast "wykurwiaj" jest to wyraz pochodny od "kurwa", dlatego jest on także uznawany za wulgaryzm
Awatar użytkownika
DJTeQuila Inc
Weteran

Post autor: DJTeQuila Inc »

Faktycznie user musi mieć lep jak sklep. Niektóre osoby specjalnie robią wulgarne nicki dla zwały po to by tylko się zarejestrować i pobrać kawałek
Czyli twoim zdaniem Marcin takie niki i takie osoby należny tolerować ??? to może od razu napiszmy w regulaminie ze każdy wulgaryzm będzie tu tolerowany i po tygodniu będzie tu jeden wielki chlew a z doświadczenia wiem ze taki user jak sie rejestruje na forum i ma taki nik np."ojapierodole" to nic dobrego to nie wróży i nie powinno sie go tolerować bo normalny człowiek takiego niku sobie nie da a co robienia sobie jaj czy tez robienia sobie żartów to każdy żart tynfa wart ale tylko w tedy jak sie wszyscy z tego śmieją ale sa tez granice dobrego żartu i jak sie ta granice przekroczy to juz nie jest to śmieszne i sam o tym dobrze wiesz podać ci przykład sb za co dawałeś bany wiec nie rozumiem twojego pisania sam nie tolerujesz tego a piszesz co innego a po za tym punkt regulaminu nr.4 jest oczywisty i zrozumiały no chyba ze nie ??? i jak Chomik napisał
Poza tym algorytm google traktuje gorzej strony na których są wulgaryzmy, przez co strony są niżej w wynikasz wyszukiwania.
wiec nie będą tolerowane żadne wulgaryzmy czy to sie komuś podoba czy też nie Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Under B (Bartii)
Specjalista

Post autor: Under B (Bartii) »

Chomik, sorry, że się teraz czepię. Napisałeś na początku :
Przed zmiana niech skonsultuje się najpierw ZE MNA a dopiero potem niech zmienia nick
A w sygnaturze masz :
Chcesz zmienić swój nick? Zmieni Ci go Deszczu ;)
Więc mamy pisać do niego, on ma pisać do ciebie, ty to potwierdzasz i piszesz do niego, a potem on zmeinia ? :D

Ja zmieniłem swój nick, ale stary pozostawiłem w nawiasie, bo wiem jakie to jest wkurzające, jak ktoś zmieni name, a potem trzeba się domyślać kto jest kim.
W tym przypadku to zwykła zabawa, więc trzeba trochę wyluzować, nie ma co się z tego powodu spinać ;)
Awatar użytkownika
David Beilan
Ekspert

Post autor: David Beilan »

Tequila znów rozpierdziela system. Chłopie, wiesz co to są znaki interpunkcyjne? Nie dość, że piszesz kompletnie bez sensu to i z błędami ;) Pogadaj z chomikem, może kupi Ci słownik :]
Awatar użytkownika
Under B (Bartii)
Specjalista

Post autor: Under B (Bartii) »

David Beilan pisze:Tequila znów rozpierdziela system. Chłopie, wiesz co to są znaki interpunkcyjne? Nie dość, że piszesz kompletnie bez sensu to i z błędami ;) Pogadaj z chomikem, może kupi Ci słownik :]
Daj już spokój, nie czepiaj się..
Jak Cię widzą, tak Cię piszą, a nie jak Ty piszesz, tak Cię widzą...
Awatar użytkownika
David Beilan
Ekspert

Post autor: David Beilan »

Cholera, a Ty już zapomniałeś jak się wszystkich czepiałeś jak pisali bez przecinków, czy też kropek?! Czyżby kolejny znajomek Tequili? Zapomniałeś już, ile musieliśmy się starać o moda?! A tu ni stąd ni zowąd taki Tequila dostaje adma, no spoko.
Marcin

Post autor: Marcin »

haha xD Admin a nie zna regulaminu :lol:

7. Zawsze staraj się pisać na temat
9. Unikaj literówek oraz błędów ortograficznych i stylistycznych. Jeżeli takie popełniłeś popraw je klikając przycisk [Edytuj],

Oby więcej takich ludzi xD

Co do Twojej chorej ambicji zrobienia z tego forum kościoła to chyba nie hallo xD Tępić możesz wszy xD Wulgaryzmów nie wytępisz xD I naprawdę nie ośmieszaj się jako admin pisząc te dyrdymały xD
ODPOWIEDZ