tak ale nie działa winamp'ie i słaba jakość i nie było bonusowych 2 kawałków :pemik@ pisze:Valdasowi udało sie być pierwszym![]()
Slums Attack - Reedukacja (2011)
Re: Slums Attack - Reedukacja (2011)
tak masz racje oryginal jest juz zamowiony wiec zanim zaksieguja przelew zanim wysla max za 4 dni powinienem miecFurm4n pisze:Brakiem szacunku to jest pobieranie z neta. Jestem przykładem tego braku, choć i tak pewnie kupie po wcześniejszym przesłuchaniu.
tak lecz juz dzialaTON pisze:tak ale nie działa winamp'ie i słaba jakość i nie było bonusowych 2 kawałków :p
Były mod a wali posty 1 pod 2 xD - połaczone
No tak teraz działaValdaS pisze:tak lecz juz dziala![]()
to raz dwa to byla najlepsza jakosc dostepna w necie
![]()
ku*wa Bartku cie lubie a co do szelki rzecz gustu jak dla mnie szlekamnie powinien starowac co do rychaWir00z pisze:do płyty Shelki nie ma podjazdu![]()
No porównując płyte Shelki , Ostrego i tą , wybieram jedna reedukacje.
Narazie wygrywa w tym roku , choć zobaczymy co jeszcze wyjdzie.
Dzięki Valdas.
Narazie wygrywa w tym roku , choć zobaczymy co jeszcze wyjdzie.
Dzięki Valdas.
Spodziewałem się czegoś lepszego, serio mówiąc nie jest tak extra, może to wina jakości płyty, być może nie mogę się w nią wsłuchać. Myślę, że w 2011 wyjdzie kilka lepszych krążków.
Powiem tak, płyta nie jest zła, lecz mnie na kolana nie powaliła. Miałem zamiar ją kupić na tą chwilę się waham. Mam odczucia takie, że Skor lub inni artyści zrobią lepszą płytę niż Ryszard, lecz płyta nie jest zła.
- Andy Jones
- Weteran
nie moglem doczekac sie tej plyty , a gdy jest nie moge podbrac
przez stale ip